Cinsel Yaşam Seks yapmadan yaşayabilir misiniz kızlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Seks yapmadan yaşayabilir misiniz kızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seks mühim yaşayabilirim ama bu zevkten kendimi niye mahrum edeyim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sekssizlikten öleni duymadım hiç.. Yaşanır demek ki.. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bende erkekler adına cevap verim yaşayamayız 😀 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bazıları var viblatörle evleneceğini falan söylüyorlardı 😆 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu yaşa kadar yaşadım.Kimse anasının karnından seksle çıkmıyor. Abartmayın aw. 2 1 Yorumla Neyin_peşindesin +1 yıl Ateş basmıyor mu kız Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yasanilir ama yasanilmaz 😂 7 10 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Niye Peki Yorumla Tolga2021 +1 yıl Duramaz mısın Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Korkuyorum αmκ like atmayın şu yorumuma öylesine yazdım 😂 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Olabilir Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Sana demedim Yorumla Tolga2021 +1 yıl Link atanlara mı dedin Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Evet like atanlara Yorumla Tolga2021 +1 yıl Kusura bakma Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Önemli değil Yorumla Tolga2021 +1 yıl Konuşalım mı Yorumla
barmen1515 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl o zevki tatmadıysan olur ama tattıysan sureklı ararsın coca cola gıbı 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gördüğün gibi yaşıyorum.😄 1 3 Yorumla barmen1515 +1 yıl yana yana ama Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl @barmen1515 😂Kişi kendinden bilirmiş işi 😂 Yorumla barmen1515 +1 yıl ewet Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Türk kadinlari ile seks çok gereksiz 1 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sanmam kocasını aldatan kadın dolu 1 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yasar ne var ki 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yaşıyoruz işte 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Zor ama imkansız değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yapmadım hala hayattayım 1 1 Yorumla Neyin_peşindesin +1 yıl Hiç tatlı yemeden de hayatta kalırsın ama tadını alınca off Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır seks şart 5 3 Yorumla seuyeksj +1 yıl Kim diyor onu😂 Yorumla ultraslan2654 +1 yıl Benimle yapar mısın? Yorumla barmen1515 +1 yıl var mı partner pekı Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yaşanır. 1 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Evet hiç başlamamış o zevki almamış biri daha Yorumla
esrambetul Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sanmıyorum 2 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Sanma. sanma. durulmuyor.. hele. bir kere başla. goreceksin... Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Seks mühim yaşayabilirim ama bu zevkten kendimi niye mahrum edeyim
Sekssizlikten öleni duymadım hiç.. Yaşanır demek ki..
Bende erkekler adına cevap verim yaşayamayız 😀
Bazıları var viblatörle evleneceğini falan söylüyorlardı 😆
Bu yaşa kadar yaşadım.
Kimse anasının karnından seksle çıkmıyor. Abartmayın aw.
Ateş basmıyor mu kız
Yasanilir ama yasanilmaz 😂
Niye Peki
Duramaz mısın
Korkuyorum αmκ like atmayın şu yorumuma öylesine yazdım 😂
Olabilir
Sana demedim
Link atanlara mı dedin
Evet like atanlara
Kusura bakma
Önemli değil
Konuşalım mı
o zevki tatmadıysan olur ama tattıysan sureklı ararsın coca cola gıbı
Gördüğün gibi yaşıyorum.😄
yana yana ama
@barmen1515 😂Kişi kendinden bilirmiş işi 😂
ewet
Türk kadinlari ile seks çok gereksiz
Sanmam kocasını aldatan kadın dolu
yasar ne var ki
yaşıyoruz işte
Zor ama imkansız değil.
Seks yapmadan yaşanır mı yahu
Hiç yapmadım hala hayattayım
Hiç tatlı yemeden de hayatta kalırsın ama tadını alınca off
Yasayamam
Zor ihtimal
Kesinlikle seks olmadan yasanilmaz
Asla asla asla yok öyle bir şey
Hayır seks şart
Kim diyor onu😂
Benimle yapar mısın?
var mı partner pekı
Yaşanır.
Evet hiç başlamamış o zevki almamış biri daha
O tarz kızlar var. Cok itici geliyor
Sanmıyorum
Sanma. sanma. durulmuyor.. hele. bir kere başla. goreceksin...
Uzun zaman oomaz
Çok zor
Ölürüm
Valla yaşıyorum
Hayır
Hayır asla
Hiç yapmadım seks
buyuk kayıp
Seks olmadan nasıl yaşanıcak zoorrr
Bence yasanilmax