Güncellemeler
+1 yıl
Boyu ile alakalıda sorun yok sertleşme sorunu olan varsa veya geç boşalma yardımcı olabilirim doğru yöntemlerle kız veya erkek farketmez özellikle belirttim cinsiyeti sonra algı oluşmasın ♂️♀️🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yumuşak haldeyken geri çekilir özellikle soğuk havalarda o normal ki
Seninkide mi öyle
kanka soğukta büzüşüp öyle oluyor da sıcak havada daha çok genleşiyor :D
Kanka biz insanların gözü hep yükseklerde olur bunu biliyosun penis sertleşme değilde altını çizeyim penis boyu dokuları genişletmek için napmam lazım boyu benim için okeyde partnerim için okey mi
dünya penis boyu ortalaması 13 cm ve millete aldanma en uzun penis taş çatlasa 18 falandır ve onlar da fazla yoktur toplum içinde %2 falandır. 20 cm ve üzeri diyenler sallıyor
15 16 falan ideal zaten
Üroloji bilimi 15+ cm i büyük penis olarak sınıflandırmaktadır bunu da araştırabilirsin
Kanka ben biliyorum Türkiye ortalaması 8 ila 13 arası ama hiç ilişkiye girmedim kendimi denemek istiyorum hiperaktif biriyim
Var mı tanışma güvendiğim siteler tinder happn falan varda mesajlara bakmıyolar Instagram koyuyolar cevap vermiyorlar premium alıcam gerekirsr var mı bildiğin
Ben de hiç beceremedim o uygulamalardan kız düşürebilmeyi. KS ' den bile görüştüklerim oldu. Kız erkek üye dengesi olan program bulmaya çalış. Tinder' da erkek çok fazla, kız az olduğu için kimse denk gelmiyor. Ben de bilsem yürücem öyle bi uygulamadan ama TR' de öyle uygulamalar iş yapmıyor. İnstagram' da iyi bi profilin olucak fazla da kız ayırt etmicen ordan düşebilir
Düşmüyo kanka bu tür platformlara yazıyolar isimlerini beğenip yazıyosun ama görüldü bile atmıyolar dışardan zaten konuşuyorum tek tük ama süreklilik istiyo ilişki kurmak işi şirktey holding kurmak gibi düşün zor hemde çok zor
ben 28 yaşındayım 2 kızla cinsellik yaşadım, 2 tane de flörtüm oldu başka da yok, sosyal biri değilim ben de hep zorlandım bu işlerde. Tinder' ı avrupada kullananlar diyor çok fazla kızla tanışabiliyorum bizim ülkede ultra yakışıklı olucan anca iş yaparsın öyle uygulamalarda :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!