Aptal
Zeki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zeki, entelektüel, derin, özgüvenli, sempatik
Türkiye şartlarında içinden birisini seçmelisin
İnsanlar bi öldüğünü anlayamaz birde aptal olduğunu…
Aptal bir insan kendine bu kadar iltifat edemez merak etme. Potansiyelimin ve zekamın farkındayım ki, edebiliyorum. Ayrıca çevremden de sürekli iltifat alıyorum. Sosyal ilişkilerim, sayısalım, diksiyonum, ikna kabiliyetim vs çok iyi bal gibi zekiyim işte yakışıklım. Kıskanma beni
Sen aptalsın demedim ama genellikle aptallar kendini kanıtlamaya çalışırlar…
Aptal insanlar her söyleneni üstüne alınırlar, sen alınma zekisin…
Allah Allah :) gelip benim yorumumun altına benim yazdığım bir şeye cevap olarak attığını ben değil Abuzer Kömürcü mü üzerine almalıydı. Oturduğun yerden Tyler Durden gibi kalıplar sallamayı bırakmalısın. Aptallar, zekiler hiçbir kimse tek bir kalıba ait değil ki. Bir alanda çok iyi olan, bir alanda çok kötü olabilir. Zekiler şöyledir aptallar böyledir diye bir şey yok :==)
Bir çin atasözü derki başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin…
Sen en iyilerine layık olacak kadar müthiş, en aptallara aptallık dersi verecek kadar bilge bir kadınsın. Kosgepten kadın girişimci kredisi ile daha güzel yerlere geleceğinin farkındayım. Abartmak gerekirse parti kur oy verelim😎
Bir senin gülümsemen bir de , boş metrobüs koltuğu aptallar en çok bu ikisine muhtaç
Sen geldimi bahar gibi gelirsin aptallara, çimenler türkü söyler ağaçlar dans eder. Aptallar öyle bir bağlıdır ki sana; sanki partilerinin genel başkanı misali …
Cevap
2Cevap
Sen aptalsın demedim ama genellikle aptallar kendini kanıtlamaya çalışırlar…
Kesinlikle zeki. Aptalla sohbet bile edilmez
Karamizah yapan diyede eklersen
Aptal erkeği annesi sevsin
ugrasamam aptalla
Aptal olunca benim skesim bile gelmiyor
En İyi Cevaplar