Cinsel Yaşam Seks sırasında kimi düşünüyorsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben genelde izledigim filmlerdeki adamlari düşünüyorum Seks sırasında kimi düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DrMizah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bende çok etkilendiğim bir p*rno yıldızı var onu düşünüyorum. Harika oluyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla bende o filmdekileri düşünüyorum Yorumla DrMizah +1 yıl bu konuda konuşmak ister misin? fikir alışverişi yaparız Yorumla DrMizah +1 yıl @soran Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende izlediğim filmlerdeki hoşuma giden pozisyonlar aklıma geliyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Xjaguar Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başkasını düşünmek onun sana zevk veremediği anlamına gelir. zevki ondan alıyor olsaydın emin ol sadece ona odaklanır ve onu düşünürdün. Demekki birseyler eksik. Bu durumda zevk alabiliyor musun peki? 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok berbat bir şey ya, karşındakinden tahrik olmayıp p*rno yıldızlarını düşünmek. Böyle bir şeyin içinde olsam ve fark etsem anında kalkar giderdim. 1 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evli olduğum için mecburen beğendiğim başka kadınları yoksa enfeksiyonunu kaybediyorum. Zaten ayda yılda bir oluyor. 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks sırasında seks yaptığım kadını düşürüyorum. Başkasını düşünmek ağır hakaret bence. Ha mastürbasyon diyosan o ayrı 🙄🤔 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seks sırasında başka birini düşünebiliyorsan seninki pek tahrik de tatmin de edemiyor demektir. 0 0 Yorumla
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl O an baskasini dusunmek biraz abes... O dusundugun kisi ilede baskasinimi dusuncen... Karsndkine odaklnmak daha sehvetli ve tutkulu olur 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O an birini hayal etmem sadece karşımdaki kişiye odaklanır anı yaşarım 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kimseyi sadece sevişmeyi ayrıca başkasını düşünüyosan o partneri değiştir😃 0 0 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Partnerin ilgini çekmiyor mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl O zaman neden onunlasın? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sola doğru yatırıp arka taraftan sarılıp sevişirken yaşadığım ensest ilişki aklıma geliyor film izlerkende aynı 0 0 Yorumla
baydogru Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl E sende duzgun s*kenlerle beraber olsana, ruhunu boyle bacaklarinin arasindan emecek kisilerle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks yapmadım. mastürbasyon yaparken bazen milfleri hayal ediyorum... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sekste yaşanan en mükemmeli ya da arzulanan saklı düşleri akıllarda yaşamak mı acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Altımdakine odaklanıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu nasıl yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olması gereken bu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Avukat bir tanıdığım var genelde onu düşünüyorum 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Filmlerin türü Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl bence sen seksten değil mastürbasyondan bahsediyorsun 0 0 Yorumla
birömürlükyolcu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl O an seks yaptığın kişiyi aldatıyorsun yani 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öylemi oluyor Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl Kaç yıllık evlisin. Eşinden mi sıkıldın Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neden başkasını düşünürsün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Blackeddeki zencileri 3 3 Yorumla furkanbyy +1 yıl Ne buluyorsunuz bu zencilerdenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karizmalar cekiciler malafati kocaman ve kalın Yorumla furkanbyy +1 yıl Alamadıktan sonra kalın kocaman olsa nolur kii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kocana da söyle bunu🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Asla 🤓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kadar oldu evleneli Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşmak ister misin bende evliyim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. seni knka sdfsdf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bende çok etkilendiğim bir p*rno yıldızı var onu düşünüyorum. Harika oluyor
Valla bende o filmdekileri düşünüyorum
bu konuda konuşmak ister misin? fikir alışverişi yaparız
@soran
Bende izlediğim filmlerdeki hoşuma giden pozisyonlar aklıma geliyor.
Aynen
Başkasını düşünmek onun sana zevk veremediği anlamına gelir. zevki ondan alıyor olsaydın emin ol sadece ona odaklanır ve onu düşünürdün. Demekki birseyler eksik. Bu durumda zevk alabiliyor musun peki?
Çok berbat bir şey ya, karşındakinden tahrik olmayıp p*rno yıldızlarını düşünmek. Böyle bir şeyin içinde olsam ve fark etsem anında kalkar giderdim.
Evli olduğum için mecburen beğendiğim başka kadınları yoksa enfeksiyonunu kaybediyorum. Zaten ayda yılda bir oluyor.
Seks sırasında seks yaptığım kadını düşürüyorum. Başkasını düşünmek ağır hakaret bence. Ha mastürbasyon diyosan o ayrı 🙄🤔
Seks sırasında başka birini düşünebiliyorsan seninki pek tahrik de tatmin de edemiyor demektir.
O an baskasini dusunmek biraz abes... O dusundugun kisi ilede baskasinimi dusuncen... Karsndkine odaklnmak daha sehvetli ve tutkulu olur
O an birini hayal etmem sadece karşımdaki kişiye odaklanır anı yaşarım
Kimseyi sadece sevişmeyi ayrıca başkasını düşünüyosan o partneri değiştir😃
Partnerin ilgini çekmiyor mu
Hayır
O zaman neden onunlasın?
Sola doğru yatırıp arka taraftan sarılıp sevişirken yaşadığım ensest ilişki aklıma geliyor film izlerkende aynı
E sende duzgun s*kenlerle beraber olsana, ruhunu boyle bacaklarinin arasindan emecek kisilerle
Yolda gördüğüm kalçası güzel olan herhangi kadın farketmez 🤩😂
Seks yapmadım. mastürbasyon yaparken bazen milfleri hayal ediyorum...
Sekste yaşanan en mükemmeli ya da arzulanan saklı düşleri akıllarda yaşamak mı acaba
Altımdakine odaklanıyorum
Bunu nasıl yapıyorsun
Olması gereken bu
Avukat bir tanıdığım var genelde onu düşünüyorum
Filmlerin türü
bence sen seksten değil mastürbasyondan bahsediyorsun
O an seks yaptığın kişiyi aldatıyorsun yani 😀
Öylemi oluyor
Kaç yıllık evlisin. Eşinden mi sıkıldın
Sevgilimi düşünürüm
Neden başkasını düşünürsün
Diri kalçalı Seksi hatunlar fena olmuyor