Cinsel Yaşam Kucak pozisyonu kızların en çok sevdiği pozisyon mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Kızlar en sevdiği cinsellik pozisyonu nedir sizce? Güncellemeler+1 yıl Sizce 13 cm büyük mü 😂😅 bi arkadaşın 13 cm miş bence devasa erkeklerin hayal gücü baya geniş yaw hemcinslerimin Kucak pozisyonu kızların en çok sevdiği pozisyon mudur? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. O beğenmediğiniz 1.60 ve altı kızlar var ya... işte bu işin öznesi o kızlar... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim seviyor ama kucaklayamadigim için hiç yapamadık 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 90 Yorumla Soran +1 yıl Yuh boyu kaç ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 165 Yorumla Soran +1 yıl Kısa mı baya kilolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama hoppalaaa ziplattigim oldu Yorumla Soran +1 yıl Yok be kilolu kıza en az 19 20 cm olması lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 13 benim Yorumla Soran +1 yıl Baya hoplatmışın az atta civcivler yesin 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl 13 cm kilolu bayan için 5 cm gibi bişey olur anladın sen onun için kilolu bayanlar zenci seviyor emin ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoplattim olum ne yalan soylicem ama ayakta kucaga kaldıramadigimi da söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Knk kızma yanlış anlama kilolu kız 13 cmden zevk fazla almaz ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldı ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi de öyle düşünüyordu ilkiydi sonra 13 iyiymiş fazla bile geldi dedi Yorumla Soran +1 yıl Knk yanlış anlama kızma o 18 19 ile yapsa asil zevk o der kilolular için 5 cm küçüklçen şeyini anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki kaç Yorumla Soran +1 yıl 17 cm kalın çok çok çok nadir 18 oldu oda 4 5 senede 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi efendim Yorumla Soran +1 yıl Bildim bileli kalın zaten Yorumla Soran +1 yıl Senin 13 cidden benim orta hali hafif yumuşak sert hali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnik hali kaç? Yorumla Soran +1 yıl Hava çok soğuk ise baya minik gibi oluyor o halini hiç sevmem sjsjs 6 cm vardir ona bakmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen benim de 8 Yorumla Soran +1 yıl He kardeşim he 13 cm ile kendini zenci zannettin bi sus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen şimdi benim hatuna benden daha çok mu zevk verebilirsin yani bunu mu demek istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnik 8 kalkık 13 zenci ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Tamam sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ben en büyük benimki , benimki çok büyük demiyorum ki. 13 orta zaten. Ben doğruları söylüyorum kızı ayakta kucaklayamadim ama otururken hoplattim çok zevk aldı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kadınların en çok sevdiği pozisyon; yatakta kadavra gibi yatmaktır. 0 1 Yorumla esrambetul +1 yıl Hakli.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seviyorum ama kucaklayamiyor 3 13 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gücü yetmiyor demek ki Yorumla Soran +1 yıl Aga be 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ben tutardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl Belinden sıkardım öperdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 13 cm ne çocuk pipisi gibi Yorumla kanka35 +1 yıl kiomu var Yorumla Soran +1 yıl Ve 13 cm ile kilolu bayanı hoplatıyormuş kilolu kadını erkek için zordur çünkü yağ tabakasi olduğu için 13 cm 5 6 cm gibi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 60 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 13 cm ile girilir mi ki Yorumla Soran +1 yıl Kilolu olan kadına 13 cm başı zor girer hep çıkar %99 en az 15 cm kilolu bayan için en taban Yorumla kanka35 +1 yıl hisetmesin bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O beğenmediğiniz 1.60 ve altı kızlar var ya... işte bu işin öznesi o kızlar...
Sevgilim seviyor ama kucaklayamadigim için hiç yapamadık
Kilolu mu
Evet
Kaç kilo
90
Yuh boyu kaç ki
165
Kısa mı baya kilolu
Ama hoppalaaa ziplattigim oldu
Yok be kilolu kıza en az 19 20 cm olması lazım
13 benim
Baya hoplatmışın az atta civcivler yesin 😅😂
13 cm kilolu bayan için 5 cm gibi bişey olur anladın sen onun için kilolu bayanlar zenci seviyor emin ol
Hoplattim olum ne yalan soylicem ama ayakta kucaga kaldıramadigimi da söylüyorum
Knk kızma yanlış anlama kilolu kız 13 cmden zevk fazla almaz ciddiyim
Aldı ama
Kendi de öyle düşünüyordu ilkiydi sonra 13 iyiymiş fazla bile geldi dedi
Knk yanlış anlama kızma o 18 19 ile yapsa asil zevk o der kilolular için 5 cm küçüklçen şeyini anladın
Seninki kaç
17 cm kalın çok çok çok nadir 18 oldu oda 4 5 senede 1
Tabi efendim
Bildim bileli kalın zaten
Senin 13 cidden benim orta hali hafif yumuşak sert hali
İnik hali kaç?
Hava çok soğuk ise baya minik gibi oluyor o halini hiç sevmem sjsjs 6 cm vardir ona bakmadım
Aynen benim de 8
He kardeşim he 13 cm ile kendini zenci zannettin bi sus
Sen şimdi benim hatuna benden daha çok mu zevk verebilirsin yani bunu mu demek istiyorsun
İnik 8 kalkık 13 zenci ne alaka
Tamam sensin
Ya ben en büyük benimki , benimki çok büyük demiyorum ki. 13 orta zaten. Ben doğruları söylüyorum kızı ayakta kucaklayamadim ama otururken hoplattim çok zevk aldı
kadınların en çok sevdiği pozisyon; yatakta kadavra gibi yatmaktır.
Hakli..
Seviyorum ama kucaklayamiyor
Niye ki ya
Gücü yetmiyor demek ki
Aga be 🥺
Ben tutardım
Nasıl
Belinden sıkardım öperdim
13 cm ne çocuk pipisi gibi
kiomu var
Ve 13 cm ile kilolu bayanı hoplatıyormuş kilolu kadını erkek için zordur çünkü yağ tabakasi olduğu için 13 cm 5 6 cm gibi olur
60 kilo
13 cm ile girilir mi ki
Kilolu olan kadına 13 cm başı zor girer hep çıkar %99 en az 15 cm kilolu bayan için en taban
hisetmesin bile
Cowgirl
Doggy kanka