- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek, kadınla cinsel eylemler gerçekleştirdiğinde kadını aşağılık görüyorsa, bu hormonlarla alakalı değil, zihniyetiyle alakalı bir sorundur.
cut.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖstrojen
Testesteron
Endorfin
Serotonin
Oksitosin
Prolaktin ve rabbit 😂💥💦07 Yorumla
Soran+1 yılErkekte prolatin mi varmış süt hormonu
Cevap sahibi+1 yılo sizde var ben genelleme yaptım
Soran+1 yılHa
Cevap sahibi+1 yılayrıca hormonlarla aşağılamanın alakası yok o iç güdüyle alakalı kişiden kişiye değişir
Soran+1 yılŞöyle bi yazı okumuştum Kadında oksitosin salgılanır ve aşık olur ama erkwktw dopamin salgılanır ve bu da kadını erkeğin gözünde eģlence merkezi yapar diye
Cevap sahibi+1 yıleğlencee kötübişey değil daha iyi işte birlikte eğleniliyor zaten, sadece bu cinselliği kapsamazki
Soran+1 yılEğlence tabiki de iyi bişey ama hani şu erkek eģlencesi vardır ya ciddi düşünmez vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yani böyle bir hormon salgılanmaz ilişkiden sonra sadece yorgunluk hissi gelebilir. Bu bahsettiğin şeyler kişinin karaktersizliginden ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılHer kadını değil de sadece kullandıkları kadını aşağılık görebilirler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Asla öyle görmez. Sadece 10 dakikalığına cinsel isteği olmadan düşünür.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYuh artık hormonla bunun ne ilgisi var kafada nasıl düşünüyorsa öyle görür
01 Yorumla
Soran+1 yılGayet var araştırmalısın
+1 yılHayvanlarla birlikte olursan bunu hissedersin ama insanlar bunları hissettirmez partner seçimi önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben adrenalin ama başkasını bilmem
02 Yorumla
Soran+1 yılGözünde alçalır mı kadın
+1 yılAşağılık v eğlence görmez asla.
00 YorumlaMakale mi yazıyorsun
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır herifin teki beni ne olarak görüyor onu çözmeye çalışıyorum
Soran+1 yılBi ilişkimiz var flörtten òte ama sevgililikte değil iyi hoş konuşuyoruzda bu tarz cinsel konuları çok açıyor fotoğraf falan istiyor
Soran+1 yılBen normal konulardan konuşmaya çalışıyorum
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAma istiyor baya
Soran+1 yılCinsel bi obje olmaktan korkuyorum normal şeylerden konuşmak istiyorum
Soran+1 yılİstek varda dediğim gibi onunla bişey yaşamasam da olur yeterki beni obje olarak görmesin ne yapmalıyım
Soran+1 yılİstek te normal bişey bu yaşlarda
+1 yılAşk hormonları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılSeratonin
00 Yorumla
+1 yılDopamin
00 Yorumla
+1 yılTestesteron 😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım