Bence sadece zevkten ibaret. İhtiyaç olduğunu düşünmüyorum evet doğamızın gereği olabilir fakat kimsede bana bir cinsel organın başka bir cinsel organın içine girmesine İhtiyaç demesin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİhtiyaçtan neyi anladığına bağlı, evet su ve gıda gibi değil ama tatil gibi, alışveriş gibi, duş almak gibi, kahve içmek, sohbet etmek gibi düşün yokluğu öldürmez ama eksikliğini hissettirir, yaşamaya su içip yemeğini yemek açlıktan ölmemek olarak bakıyosan evet ihtiyaç değil, ama hayatta yaşanması gereken çok fazla güzel şey var, ancak ozaman hayvanlardan farkımız oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik insani ihtiyaçlar içerisinde olan içgüdüsel bir yönelim ve istek duyulan bir davranışlar bütünüdür. Bunun açıklaması genlerimize kodlanmış neslin ve türün devamı için yapılan bir eylem ve insanlar zevk almasaydı bunu bu kadar öncelik haline getirmezdi haliyle insan nüfusu artmazdı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
+1 yılihtiyac degil yapmazsan olmez ve zor durumda kalmazsın ama buyuk bi zevk diye dusunuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için ihtiyaç kadınlar içinde zevk. Yani kadin durumun zevkine bakar zevk almadığı ilişkiyi istemez. Erkekler ise boşalmak için yapar yani biz gibi zevk nirvanasina çıkmazlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Her erkeği aynı havuza sokmasan iyiydi neyseeee
+1 yılİnsanların ihtiyaçlarını giderdiği her eylem zevklidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zevkli bir ihtiyaçtır. ama sen bunu hiç keşfetme hatta git beton filan döksünler kullanma sen 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmam merak etme yürüyen libido seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninde söylediğin gibi ihtiyaç. Evlenmek isterken her ne kadar sevgi, aşk, kendi yuvamı istiyorum desenizde önceliğiniz "ihtiyaç" değil mi?
Karşı cinsim olduğun için kızlar üzerinden gittim erkeklerin şöyle böyle değil mi falan deme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaç olan zaten o içine girmesi muhabbeti değil onun verdiği haz ve zevk ihtiyaç olan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevkte ihtiyaç değilmi bazen nerelerde olmayacağını bildiğimiz kişilerde aramıyor muyuz yasak bile olsa bazen aşmıyormuyuz
04 Yorumla
Soran+1 yılYo aşmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılhayat bi sen değilsin ki ayrıca zevkler arzular tutkular çook değişti çok
Soran+1 yılEvet zevkler arzular tutkular sadece cinsellik üzerine oluyor artık haklısın çok değişti zevk, arzu deyince insanların aklına sadece cinsellik geliyor ne yazık ya
Cevap sahibi+1 yılmalesefki öyle ama zamanı gteleni yaşamak en mükemmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç olmasa aşırı dolulukta erkek rüyalanmazdı. Kadınlar için işin rengini bilmediğim için yorum yapamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence neden ihtiyac degilki sonucta icimize kodlanmis bir gudu zevk disindada bir anlami olmali.
00 YorumlaFakat değil ihtiyaç cinselliği olmayan insan normal olamaz sinirli agrasif gibi olumsuz durumlar yaşar
00 Yorumla
+1 yılBen ihtiyaç olarak görüyorum ve işi paraya döktüm) :)
00 Yorumla
+1 yılHer ikisi aslında.. yanlış soruyu sormuşsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYo gayet de doğru bir soru
- +1 yıl
Bu soruna göre ihtiyaç olan bir şey zevk veremez oluyor
- +1 yıl
Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ve zevk verir. Yemek yemek bir ihtiyaçtır. Güzel bir yemek yediğimizde zevk alırız bundan
Soran+1 yılÇünkü sadece zevk. İnsanları ikilemde bırakmak istedim diğer seçeneği seçmeleri saçma olurdu. Kimse de bana cinsel organının bir başka cinsel organın içine girmesine ihtiyaç demesin tekrardan yineliyorum
- +1 yıl
S*eksin faydaları ile ilgili bilimsel araştırmaları okumadan yorum yapıyorsun. Benim okuduğum şeyleri okusan ihtiyaç olduğunu anlardın
+1 yılBence tamamıyla zevk.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevkle yapılan ihtiyaç diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi cinsel organını başka bir cinsel organa sokunca ihtiyacını mı karşılıyorsun bu ne dayı hayvan mıyız biz
- +1 yıl
Evet hayvanız akıllı olandan
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılZevki doruklara çıkaran bir ihtiyaçtır
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ihtiyaçlı zevk haz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben de aynı fikirdeyim hemen hemen :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak zevk ama boşalmak ihtiyaca donusuyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi zevk ama o zevki istemekte ihtiyac
00 Yorumla
+1 yılYemek yemek zevk mi ihtiyaç mı
05 Yorumla
Soran+1 yılO bir ihtiyaç
- +1 yıl
Bence zevk
Soran+1 yılNe şimdi sen acıkınca zevkten mi yemek yiyorsun
- +1 yıl
Evet aşırı keyif alıyorum. Kuru ekmekte yiyebilirim
Soran+1 yılNormal insanlar acıktığı ve ihtiyacını karşılamak için yemek yer ama sen anormal tarafsın sanırım
zorunlu ihtiyaç tır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İhtiyac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevk için ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılİkisi de hem zevk hem ihtiyaç
00 Yorumlaİhtiyaç
00 Yorumla
+1 yılZevkli bir ihtiyaç
00 YorumlaZevkle ihtiyacimi karşılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ihtiyaç ama içine sokmak değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılIhtiyac
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk.
- +1 yıl
Senin gorusun bu :)
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ikiside
00 Yorumla
+1 yılHer ikisi de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı