Cinsel Yaşam Kızlar, Cok kizla yattım ama mutlu olamiyorum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cok kizla yattim. Ama mutlu degilim. Hep daha cok kizla cinsellik yasamak istiyorum. Diyumsuzum Güncellemeler+1 yıl Yardim Güncellemeler+1 yıl ... Kızlar, Cok kizla yattım ama mutlu olamiyorum neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Lisbeth_salander Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Belki de arada sevgi bağı olmadığı için tamamen tatmin olmuyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belkide. Ya tipszi olsaydim kizlar vermeseydi bana bu kadar mutsuz olmazdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eee yani biz ne yapalım. 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Sence nasil mutlu olurum. Duzenli iliski yaparak mi? Cunku tc kizlari bozulmus kolayca iliksiye girebiliyorlar Yorumla Soran +1 yıl Tavsiyen var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay tipe bak kendisi her b*lu yiyor sonra başkalarına çamur atıyor. Sen Türkiye'de yaşayan kızlara laf ediyorsun da unutma o kandan sende de var. Sen direk hastaneye git psikolojik destek şart. Yorumla Soran +1 yıl Veriyolar ama, yeni nesil bozulmus bende dahil. Hormonlari tavan milletin. Kizdirdiysam ozur dilerim. Ama mutlu degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin sadece ihtiyaç karşılama senin s*vişmelerinde duygu yok. Birine sevmeyi dene Yorumla Soran +1 yıl Hmm haklisin. Depresyonuma iyi gelio sevismek ondan boyle yapiyorum. Rahatlatio baya kiz sevmekte zor is be ya aldatirsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen aldatmazsan karşındaki seni aldatmaz. Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Keske tipsiz olsaydim kizlar vermezdi bana yatmazdi benle ozaman sevebilirdim birini. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yorumumu komple silsene. Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir neden yok sil. Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl tedavi ol 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasil cinsellik uzerine kurulu hayatim var Yorumla Soran +1 yıl Hayir, kizlarla tanisiyorum instagramdan sonra bulusuyoruz falsn ilerisi gelio. Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl ruhsuz ve doyumsuzsun tedavi olmadan duzelmiceksin Yorumla Soran +1 yıl Oyumsuzum evet. Tipsiz olsaydim napardim bilemiyorum. Muhtemelrn hic bir kiz benle yatmazdi Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl skinde buyukse sanslısın. ama kimse seni gercekten sevmicek Yorumla Soran +1 yıl Bi kiz boyle konusmsz erkek misin Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl sen nerenin kızlarıyla hangi tip kızlarla yatıyosun cok merak ettim. kadınlar gayet boyle konusur Yorumla Soran +1 yıl İzmir kizlariyls yattim. Nolcak. Ayrica at gibilet Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl fiziksel ozellikleri icin sormadım. Yorumla Soran +1 yıl Ama herkeste oldugu gibi kixlarldada cinsel istek var. Bunu baskiliyo cogu Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl tamam konu kızların cinsel istegi degil konu senin hayatsız birisi olman Yorumla Soran +1 yıl Evet haklisin kafa yapimi degistirmeliyim. Gercekten aids kapmaktan korkuyorjm. Bazen tipsiz birisi olsaydimda kizlar vermeseydi diyorun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ruhun aç çünkü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sence nasil mutlu olurum. Duzenli iliski yaparak mi? Cunku tc kizlari bozulmus kolayca iliksiye girebiliyorlar. Mutluda oluyolar bide bozulmus millet Yorumla Soran +1 yıl Tavsiyen var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hayattaki amacını hiç düşündün mü Yorumla Soran +1 yıl Yok, genelde eve kiz atmak oluyo amacim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim olduğunu bilmeden savrulup gidiyosunKendi benliğini bulursun belki bi günSana kolay gelsin iyi günler Yorumla Soran +1 yıl Ama kizlarada duskunum. Bana iyi geliyor kiz bedeni. Yumusacik ten Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Belki de arada sevgi bağı olmadığı için tamamen tatmin olmuyorsun
Belkide. Ya tipszi olsaydim kizlar vermeseydi bana bu kadar mutsuz olmazdim
Eee yani biz ne yapalım.
Sence nasil mutlu olurum. Duzenli iliski yaparak mi? Cunku tc kizlari bozulmus kolayca iliksiye girebiliyorlar
Tavsiyen var mi
Ay tipe bak kendisi her b*lu yiyor sonra başkalarına çamur atıyor. Sen Türkiye'de yaşayan kızlara laf ediyorsun da unutma o kandan sende de var. Sen direk hastaneye git psikolojik destek şart.
Veriyolar ama, yeni nesil bozulmus bende dahil. Hormonlari tavan milletin. Kizdirdiysam ozur dilerim. Ama mutlu degilim
Senin sadece ihtiyaç karşılama senin s*vişmelerinde duygu yok. Birine sevmeyi dene
Hmm haklisin. Depresyonuma iyi gelio sevismek ondan boyle yapiyorum. Rahatlatio baya kiz sevmekte zor is be ya aldatirsa
Sen aldatmazsan karşındaki seni aldatmaz.
Hmm. Keske tipsiz olsaydim kizlar vermezdi bana yatmazdi benle ozaman sevebilirdim birini.
Bu yorumumu komple silsene.
Neden
Bir neden yok sil.
tedavi ol
Nasil cinsellik uzerine kurulu hayatim var
Hayir, kizlarla tanisiyorum instagramdan sonra bulusuyoruz falsn ilerisi gelio.
ruhsuz ve doyumsuzsun tedavi olmadan duzelmiceksin
Oyumsuzum evet. Tipsiz olsaydim napardim bilemiyorum. Muhtemelrn hic bir kiz benle yatmazdi
skinde buyukse sanslısın. ama kimse seni gercekten sevmicek
Bi kiz boyle konusmsz erkek misin
sen nerenin kızlarıyla hangi tip kızlarla yatıyosun cok merak ettim. kadınlar gayet boyle konusur
İzmir kizlariyls yattim. Nolcak. Ayrica at gibilet
fiziksel ozellikleri icin sormadım.
Ama herkeste oldugu gibi kixlarldada cinsel istek var. Bunu baskiliyo cogu
tamam konu kızların cinsel istegi degil konu senin hayatsız birisi olman
Evet haklisin kafa yapimi degistirmeliyim. Gercekten aids kapmaktan korkuyorjm. Bazen tipsiz birisi olsaydimda kizlar vermeseydi diyorun
Ruhun aç çünkü
Sence nasil mutlu olurum. Duzenli iliski yaparak mi? Cunku tc kizlari bozulmus kolayca iliksiye girebiliyorlar. Mutluda oluyolar bide bozulmus millet
Tavsiyen var mi
Bu hayattaki amacını hiç düşündün mü
Yok, genelde eve kiz atmak oluyo amacim
Kim olduğunu bilmeden savrulup gidiyosun
Kendi benliğini bulursun belki bi gün
Sana kolay gelsin iyi günler
Ama kizlarada duskunum. Bana iyi geliyor kiz bedeni. Yumusacik ten