Gizli Üye(30-35)+1 yılBen direkt bunun parası var mı? Ne kadar malı mülkü vardır? Ne iş yapıyordur? Ne okumuş? Mesleği ne? Arabası var mı? Cimri mi bonkör mü? Onlara bakarım.
Bence bir erkeğin en seksi yeri dolgun cüzdanıdır. Ne kadar açarsa o kadar seksidir.110 Yorumla- +1 yıl
Cüzdan kullanmıyorum. Para sığmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@drejkano27 Kasan büyük galiba 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Herşeyim büyük aşkım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙃🤗👍💅
- +1 yıl
Bunu biliyorduk en azından dürüstçe söylüyorsun buda bir şey
Cevap sahibi+1 yılZengin kaz buldum da kardeşleri yoluyordu, hem de öyle böyle değil çok yüklü yoluyorlardı. Ben akıl verince kardeşleri hemen panik olup bizi ayırdılar. Başka kızla arasını yaptılar. Millet çakal valla
Cevap sahibi+1 yılSorma yaa, evli kızkardeşi ev alıyo bundan evin parasını borç alıyolar ödemiyolar. Kardeşi borç istiyo 300 bin hayat memat meselesi diye, gidiyo sevgilisine pırlanta yüzük alıyo, parayı abisine ödemiyo, kaza yapıyo birşne çarpıyo tazminatı abisine ödetiyo ağlıyo, adamın parası var ben diyorum villa yaptır evlenince otururuz, ailesi diyo yok bodrumda yazlık yaptır biz de gideriz falan. Yazlığı yılda 1 hafta kullanırsın ne gerek var.
Kardeşi evlenicem dedi kızın ailesi evi olmayana kız vermiyomuş bana ev al ben ilerde öderim dedi. Ben de kirada otursun , senin paranla mı evlenecek sen trilyoner misin dedim. Ailesi bana cephe aldı 😂
Haklısın ben çakal değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk erkekse mağara çıkışına, avlanma tekniklerine falan bakıyorlardır 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnsesine ya da pantolonuna
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında bakma sebebim buyukmu diye değil. Ama pantolonunun fermuar kısmı sıkı ise hoşuma gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılAslında dardan ziyade sıkı vücutlu olması önemli. Kimisi daracık giyiyor çok itici geliyor. Mesela kuzenim uniformali iken baya iyi görünüyor.
Cevap sahibi+1 yılYokya o yürümüştü.
Cevap sahibi+1 yılBaya uyanikmis. Kasıtlı bir şekilde o şekil fotolar attı.
Cevap sahibi+1 yılAhha. Yokya olmaz kuzeniz biz
Cevap sahibi+1 yılAynıyız
+1 yılGözlerine
20 YorumlaKarakterine
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler