"Tabi ki o ifadeyi görmek isterim ama göz göze olmak şart değil, aynalar olduktan sonra" diyenlerden misin, yoksa nefesi nefesime karışmazsa olmaz diyenlerden mi? 😏🔥 Keyifli geceler.. 🥂
Evetz göz göze olmak alınan hazı ikiye, üçe katlar. Onun gözlerinde o zevk dolu ifadeleri izlemek, beni daha fazla hırslandırır. Daha derine girmek, daha sert bir şekilde devam isterim. Hatta oral sekste bu hazzı daha fazla yaşıyorum, suratım bacakların arasında gezinirken o zevk dolu bakışlarını, hafif kendini geriye çekişlerini hissettikçe büyük bir zevkle yalamaya devam ederim. 😉
Oralda kesinlikle hoşuma gider, ilşki sırasındada bazen göz göze gelmek ve gözündeki kaymayı görmek hoşuma gider ama bazen görüntü değişmeli bu yüzden hepsinin zevki ayrı diye düşünüyorum
Ruhsal birleşme varsa, göz göze gelinmese de birbirini tamamlama hissi yaşanır... Ruhsal birleşme yoksa, göz göze gelinse de birbirini tamamlama hissi yaşanmaz...
Etkiler. Gözler ruhun penceresidir. Hem tenime hem ruhuma işlemeli. Partnerimin gözlerinde o hazzı, tutkuyu ve arzuyu görmeliyim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Keyifli geceler :)))