Cinsellikte isteksizliği başladı spordan sonra çok istekli olurdu ama 2 gündür böyle değil 30 dakika içinde bitiriyor suratı asık yapıyor nasıl öğreneceğim beni aldatıp aldatmadığını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer zaman söylediğin bir şey burada da soylemek istiyorum kimse kusura bakmasın Arkadaşlar ben gerçekçi insanımdır beni tanıyan tanır ama günümüzün ilişkilerini artık yozlaşmış bir halde Hiç kimse şunu demesin ki bu beni gerçekten seviyor hiç kimse hiçbir şey için vazgeçilmez değildir Bunu herkes aklına koysun arkadaşlar Onun için cinsel isteksizlik de varsa açık ve net söyleyeyim Benim görüşüm tabii Öyledir demiyorum kesin Hayatında başka birisi vardır Ona karşı ilgi duyuyodur veya seninle birlikteyken onu hayal ediyordur aldatmadan her şeyi illaki bedenen olacak diye bir şey yok Ruhen aldatma veya duygusal aldatma diye bir şey de vardır seninle beraber olurken bir başkasını bile düşünüyorsa O zaman o da bir aldatmadır Yani tam bir şey söylemiş ama eğer cinsellikte de son zamanlarda isteksizlik başladıysa açık ve net söyleyeyim Dost acı söyler senden sıkılmış
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşlarda genel anlamda hep aynı sorun, ama anlamadınız gitti, babalar erkek çocuklarına "oğlum yakaladığını s2ip at"anneler kızlarına "aman kızım erkekler tuuu kaka"diye eğitim verince ve çocuklar üniversite hayatına geçince "yaşasın özgürlük"diye yaşasın yanlız hayat teranesi sonra ünv aşkı diye bir erkek çocuğa inanır seks eee erkek çocuk hevesini alıp yeni rüzgarlara yelken açar
sen şimdi nasıl anlarım diyorsun hala anlamadıysan pes artık00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu anlaman için spora salonunda kimler var bakmak gerek kadın erkek karışıksa ki benim gittiğim spor salonu öyleydi sevgilisiyle gelen bile oluyordu kizlar ful taytlı falan ortam fenaydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPp sana aitse yapmaması gerekir diye düşünüyorum hele bir de istekli isen. Hemen kötü düşünme belki sana anlatmadigi bir sikintisi vardır maddi olabilir ailevi olabilir iyice anlamadan olumsuz düşüncelere girilmemeli.
00 Yorumlasende aldatılıyorsan bize neler neler yapmışlardır fkfkflfl
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir kaç gün birlikte olma uzak dur o sana gelsin neden diye gelmez ise aldatıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilini bilmiyorum ama fiziği önde bir profil fotoğrafını buraya koyuyorsan bence sende de aldatma potansiyeli var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuyu hemen oraya döndürmemelisiniz bence. Gözlem yapmanız gereken çok şey var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh elif ah, senin erkegin benim. Ne isin var oyle tiplerle.. nerdensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Ne bilelelim go. une dedektor tak hey Allah im ya
00 Yorumla
+1 yılsadece 2 günde böyle bi düşünceye sahip olma bence , biraz daha bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni aldatan sevgilinin srvgilisini anladın sen
00 Yorumla
+1 yılartık seni güzel bulmuyor ve senin için yapıyordur
00 Yorumla
+1 yılSanaldan sıkılmıştır belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana kaymayan da ne bileyim
00 Yorumla
+1 yılbelki istekleri bitmistir. hevesi de diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılDertlerin en büyüğü 29 dk olsa napardın
00 Yorumla
+1 yılHeyecan sürekli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kız connekt 2 deki kiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkılmıştır belki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak değil de ilgisi azalmıştır
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılspordan sonra hormonlar artar halbuki
00 Yorumla Telefonunu yokla
02 YorumlaYazık seni aldatıyorsa
00 Yorumla30 dakika mı fbdjdjj
00 Yorumla
+1 yılHergun olcak diye bisey yok
00 Yorumla
+1 yılYa harbiden profildeki senn misin
00 Yorumla
+1 yılOna sor
00 Yorumla
+1 yılEee sen ne istiyon