Düşünsenize. Evlendiniz. Eşiniz yatakta öylece yatıyor. Ruhsuz heyecansız tutkusuz. Bu sizi de korkutmuyor mu.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Düşünsenize. Evlendiniz. Eşiniz yatakta öylece yatıyor. Ruhsuz heyecansız tutkusuz. Bu sizi de korkutmuyor mu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlendikten sonra görürüm
Elbetteeee. Cinsellik ilişkilerinin büyük yapı taşlarından biridir. Ortak zevkler, farklı arayışlar olması gerek
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Her zaman endişeliyim, acaba eşim farklı teklifleri mi ve farklı fantezilerimi kabul edecek mi. ya da tatmin edecek mi. Nasıl olacak vs. Bunların hepsinin evlenmeden önce taraflar birbirlerini tecrübe edinmeleri gerekiyor
Ne gibi farkli arayislar bunlar
Tecrübe belki ama evlendikten sonrada insanlar değişebiliyor. Önemli olan o tutkuyu sürdürebilmek. Ama elbette öncesinde yaşanan tecrübele önemli.
@deliduygular90 sanane kardeşim
Oturup burada sana hayal mi kurdurayım haaha
Olur bana uyar 🤣
Ben eşimin tecrübeli olmasını isterim. Yatakta öylece uzanıp yatmıcak. Bedenimin her yerinde gezecek ve bedenini bana sunabilecek. (Karşılıklı tabi ki) sonrasında sınırlı olmayacak. Farklı bir zevk peşinde olacak her zaman. Aynı standart seks düzeninin dışında kalacak. Tutku olacak dediğin gibi. Tutkusuz robot gibi olmayacak
Evlenmeden önce seks olmalı o yüzden. Sonra soluğu mahkemede alıyorlar
Kesinlikle olmalı.!
Test sürüşü yapmadan asla almam.
Evlenmeden ilişkiye girmem.
Öğrenmeyi isterim
Orspyla evlen ozman onlar işin ehli
Eğer karakterli, dürüst ve mesleğini bırakmayı kabul edecek biri ise?
Gevat 🤣
Öyle oluyor değil mi? Ne kadar saygısızca bir görüş yazdığının farkına vardığın da tekrar konuşmak isterdim sizinle.
hayır görmek istemem
Ne çıkarsa bahtıma.
İstemem
Istemem
Ne çıkarsa bahtıma yani
Yo, eger biriyle evlendiysem zaten o kisiyle birbirimizi hayvan gibi istiyoruzdur. Oyle ruhsuz olacagimizi falan asla sanmiyorum
Hayvan gibi istemek 8 dakika da sona eriyor maalesef:) bahsettiğim tutku. Farklılık. Süreklilik ama standart olmayan süreklilik.
Senin 8 dk suruyor olabilir, herkes oyle degil
Onu kasdetmediğimi biliyorsun. Neyse. Saygı duyuyorum görüşünüze. Farketmezcilerdensiniz.
Of, senin yazim yanlisi dolu bu cumlelerinle 40 dk yapan biri de olsan olmaz mesela bak bu daha onemli, aklinda bulusun
Bu cevabınıza da saygı duyuyorum :) kesinlikle haklısınız. Razıyım buna da. Yeterki seçici olun. Farketmez demeyin.
Hastayim bu cokbilmis tavirlara
Çok bilmişlik taslamak değil amacım yanlış anlamayın beni. Sadece insanların herşeyi kabbullenmesini anlamıyorum bu. Bu sadece seks te değil. her şey de aynı. Kanka napalım bu akşam? Farketmez. Abi farketsin ne demek farketmez. E seks yapacağız. Aşkım bu akşam nerde Veya nasıl bir ilişki istersin. Farketmez. Farketsin abi.
Okuma zahmetine girmiyorum😄 Iyi geceler
Saygısız davranışınızı birgün derdinizi anlatmak istediğiniz kişide yaşamanız dileği ile :) iyi geceler
bir şey olmaz
Nasıl bir şey olmaz