Yakışıklı olmayan birine karşı cinsel çekim hissetmiyorum ne bileyim heyecanlandırmıyor beni o yüzden yakışıklı olmayan biriyle evlenmek istemiyorum bana gelenleri de geri çeviriyorum bazen ne kadar konuşsam da ısınamıyorum bir türlü bana dokunmasını bile istemiyorum yani 😏 bu normal bir şey mi sizce? Yoksa ben de mi bir sorun var anlamıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şimdi kendini beğenmiş diyeceksiniz bana ama onunla hiç alakası yok gerçekten böyle hissediyorum. Cinsel çekim zamanla oluşur mu yoksa ilk görüşte ne hissettiğiniz önemli midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy yazdıklarını okuyunca kendim yazmışım sandım ben de öyleyim ya tipe çok önem veriyorum diğer türlü midem kaldırmıyor o yüzden bir türlü evlenemiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağız peki böyle biz 😄 sorun bizde mi sence yoksa normal mi bu
Cevap sahibi+1 yılOnu ben de düşünüyorum hatta keşke de midesiz olsaymışım ya filan dediğim çok oluyor ama elimde değil çok denedim ama başaramadım çay içerken bile tüylerim diken diken oluyordu benim düşün artık
Soran+1 yılAynen ben de çok denedim ama olmuyor ısınamıyorum bir türlü kendimize uygun birini bekleyeceğiz artık 🙄
Cevap sahibi+1 yılBen artık vazgeçtim akışına bıraktım duygu özellikle olmazsa olmazım
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılEn kötüsü de insanlar seni anlamıyor egolu sanıyorlar kimseyi beğenmeriğini sanıyorlar bir de onlara laf anlatmakla uğraşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılboş ver insanları ne düşünürlerse düşünsünler umurumda bile değil
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ilk görüşte tıp yoksa istememekte normal
03 Yorumla
Soran+1 yılZamanla çekim oluşur mu arada sence?
- +1 yıl
İlkte olmazsa sonrası olmaz bilimde bir yani neden zorlayasın hoşlanmıyorsan
Soran+1 yılÇok doğru aslında
+1 yılBende güzel olmayan kızlara karşı böyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyleyiz sence sorun bizde mi
- +1 yıl
Hayır bu bir sorun değil güzel, estetik ve hoş gelmeyen insanlara karşı bir çekim hissedemiyorsun mükemmelliyetçilikle alakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Bazen yatakda nasıl oldukları öneli tip çokda önemli değil açıkcası
11 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler meselesi. Ama evlendikten sonra dünya yakışıklısı/ güzeli olsa boş. 3 -5 seneye hepsi aynı.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani neden hepsi aynı oluyor
- +1 yıl
Lan sıkılıyorsun. Arzu tutku heyecan kalmıyor. Neben deden gibi yaşayıp gidiyorsun işte.
Soran+1 yılO kadar da değil bence insan sevdiği kişiden sıkılır mı be ne için evleniyorsun o zaman 5 sene sonra sıkılmak için mi hadi sıkılıyorsun diyelim evliliğinizi renklendirmek yine senin elinde yani
- +1 yıl
Hep aynı hikayeler ve boş laflar. 11 senedir bu sitedeyim onbinlerce ama 10 binlerce severek evlenen ama pişmanlığın dibini yaşayan evli çiftler gördüm özellikle de kadinlar
Soran+1 yılYav pişmanlık ayrı bir şey sıkılmak ayrı yani pişman olduysa gerçekten önemli bir sebebi vardır ya kocası aldatıyordur ya da şiddet gösteriyordur bundan pişman olur insan yoksa kocasından sıkıldı diye boşanacak değil bir kadın evliliğini renklendirmeye çalışır
- +1 yıl
Yoo gül gibi kocalarından da sıkılan binlercesini gördüm. Hem renklendirmeye çalışsa kaç yazar duyguların kontrolü yoktur bitti mi biter ondan sonra takla da atsa boş amuda da kalksa boş.
Soran+1 yılBen katılmıyorum buna gayet mutlu gül gibi geçinip giden çiftler de var yani niye bu kadar karamsarsın anlamadım 🙂
- +1 yıl
Kol kırılır yen içinde kalır der bizim millet. Sen öyle herkesin mutlu göründüğüne bakma bir de içlerini görsen sen onların...
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki hisler önemli de ne biliyim senin aşık olmani da bir erkek beklemez yani ozeliikle seni seven bir erkekse bu baya hayal kırıklığı yaşayabilir
00 Yorumla Belki aranda duygusal bağ oluştukça cinsel çekimde hissedersin
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki olabilir sen de öyle bir şey oldu mu hiç sen olsan ne düşünürdün
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman senin sık alan Türkiye'de yok bence hollywood'u denemen lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek şimdi
- +1 yıl
O kadar çok yakışıklı ülkemiz de biraz zor bulursun demek istedim. Arkadaşım senin çekim dediğin sanırırım sadece yakışıklılık ön planda gerisi çokta önemli değil diyorsun sanırırım
Soran+1 yılYa ne alakası var tabiki karakteri de önemli benim için saygısı sevgisi kibarlığı saygısız biriyle evlenecek değilim herhalde benim demek istediğim hoşuma gitmeyen birisine ısınamıyorum bir süre görüşüyorum ama yok birşay olmuyor onu remek istedem 18 yaşında ki ergen değilim ki tipe bakayım
- +1 yıl
Yani yakışıklılık tan bahsedince dedim dertli sanırırım o bakımdan öyle yazdım arkadaşım yakışıklı Türkiye de biraz zor o bakımdan dedin
+1 yılne alaka illa yakısıklı mı çeker bir kızı cinsel olarak? Bazen ses tonu bile etkiler. Düz olmayın bu kadar. Milyonlarca kadın var
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi küçümsediğim yok fikrimi söylüyorum sadece ne var bunda
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunun bizlerle alakası ne? bu psikolojik sorun bile değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizinle bir alakası yoksa cevap yazmasaydın o zaman
Cevap sahibi+1 yılamacım seni yadırgamak veya sorunu abes bulmak değildi. bu senin tercihin kimseye sormak zorunda değilsin anlamında söyledim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın ilerledikçe tipe değil zeka ve kariyere bakacaksın etkilenmek için
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi küçük gördüğüm yok şunu bi anla önce
Cevap sahibi+1 yılKüçük görüyosun demedim zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılRuha hitap eden Duygular sonradan edinilebilir ama ten çekimini bilmiyorum
00 Yorumla Tercih meselesi gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılNasıl birini istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı ya da en azından orta tipli birini kel olmayan güzel saçları olan
- +1 yıl
Bu ben
+1 yılYiyince fikrin değişir
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 Allahım ya
Soran+1 yılÖyle mi dersin 😁
- +1 yıl
Senin yiyesin var gibi, sadece kalite yüksek olsun der gibisin
Sonunda tipsiz biriyle evlenince pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılçok normal
00 Yorumla
+1 yılBende bana güzel gelmeyen
00 Yorumla
+1 yılKısmet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak bakim bana yakışıklımıyım sence?
00 Yorumladeğişiksin
03 Yorumla
Soran+1 yılÇözdüm evet benim yapım böyle maalesef yapacak bir şey yok karşımdaki insanı sevmeyi çok denedim ama olmuyor kendini beğenmişlikle bir alakası yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yakışıklı olmayan birisine karşı cinsel çekim hissetmiyorum normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat