Günaydınnnn bebeklerim 🖤
Evet sizce cinsel ilişki yaşadığınız partnerinizin tüylü olması mı yoksa ter kokması mı sizin için dayanılmaz bir durum. Hangisine tahammül edemezsiniz?

Günaydınnnn bebeklerim 🖤
Evet sizce cinsel ilişki yaşadığınız partnerinizin tüylü olması mı yoksa ter kokması mı sizin için dayanılmaz bir durum. Hangisine tahammül edemezsiniz?

her ikisi de benim için tamamen saygısızca davranış, ter kokusu her insan için elbette iticidir, ha sevişirken elbette bir koku salgılarız bu ter olabilir ama tatlı bir çekim gücü var o kokunun, kıl tüy olayları ise asla kabulüm değil, hatta oteli terk etmiştim sevgilimin kılları vardı bikini bölgesinde, üzgünüm oteli terkederken elbette ödeme yaptım
aaa çok teşekkürler eig için
Ricalar 💚
Ter kokması tabiki de, cinsel ilişkide olsa bence eşine karşı temiz olunmalı. Öncesinde duş alınabilir fakat bazen cinsellik anlık gelişiyor. Ama ter kokmasi derim, kıllı olması sorun değil aksine erkekler kıl sever 😊
eig için teşekkür ederim
Ricalar 💚
Cevap
27Cevap
Koku tiylere göre çok daha itici bir şey bence.
Tüylü olması daha iticidir.
İki durumda iyi değil aslında birlikte duşa girip tüm temizlik işlerini yaparak kaymak gibi tüysüz kılsız cillop gibi tertemiz vucutlarla yaşamanın keyfi başkadir.
Bence her ikisi de insan hijyenik olması gerekiyor özellikle cinsel bölgelerin sağlık açısından da önemlidir
ter zaten kabul edilemez :)
kil tuy ise tercih degilse o da cozumu cok kolay dahasi titizlerin dikkat ettigi bir durumdur
Kıl, tüy önemli değil, ter de öyle ama bazen abartılı kötü ter kokuları olaniliyor o zaman facia.
Koku benim için çok önemli 🙄 o yüzden kokmasın🥲
ikiside gayet insani durumlar ve beni rahatsız etmez
kıl tüy kadar itici olamaz ter
Ter kokması direk mevzuyu başlamadan bitirme sebebidir
ter sorun olmaz sonuçta seks yaparken terliyor insan ama kıllı olması itici
Sıkıcı olmasını sevmem
Evet kötü durum tenizlik bakım şart
Ter kokmasın mümkünse 🤮
ikiside çok itici 🤢
Bence koku daha sıkıntı
Ter kokması benim için. Hepsi de kötü aslında.
Ikisi de kötü ama ter kokması daha kötü
Banyo bunun için var
Her iki durum da itici olur
Ter ya 🙄 orada hadise başlamadan biter jfhfhfh
Ter koksunda tüylü olmasinnn
pürüzsüz olsun ter koksada olur
Tüylü şevtaliye bayılırım
İkisi de birbirinden berbat.
İkiside kotu bence her iki taraf icinde
İkiside aynı şey :)
İkisi de itici
Tüylü olması