Bir yıllık evliyim ve eşim evlenmeden önce bana karşı daha çok istekliydi.
Fırsat bulduğu her yerde öper, sürtünürdü.
Ama şimdi evliyiz ve o isteği kalmadı.
Bir yıllık evliyim ve eşim evlenmeden önce bana karşı daha çok istekliydi.
Fırsat bulduğu her yerde öper, sürtünürdü.
Ama şimdi evliyiz ve o isteği kalmadı.
Aslında bu her iki cins içinde geçerli. Mesela eşimle uzaktaydik evlenmeden önce sürekli eşimi hayal ederdim berbaer olmak isterdim geldiğin de o kısa mesafede her fırsatta üstüne atlardim. Evlendikten sonra hevesin kaçıyor. Arada özlem olmalı bence yani bana göre. Eşime göre ise her zaman her dakika olmalı eşim istemediği zaman da benim canım istiyor onun beni itmesi uzak durması daha çok cazip geliyor. Sanırım bende de var ha 😂
Yani elbette öyle olur ya psikolojik sanırım bu onun heyecanı farklıdır ama sürtünme eylemini bile yapmamacak kadar fark olmamalı sanki ya da eylem tokat öpme eylemi gibi
Cevap
18Cevap
Alakası yok dokunsanda aynı olur arzuları isteği diri tutmak sizin elinizde yeni şeyler şart hep aynısı olursa sıkar isterse yıllardır aşık ol
hevesi geçmiş belliki. ne kadar kötü. çok köötü ve bencil bir karakter olmalı. saçlarını boyat kısalt kokunu değiştir. sevişirken ışığı açmayın. değişik ortalar deneyin
Elde edince gitmiş isteği. Kaçan kovalanır misali. Erkekler için genel kanun. İlgi çekici olmak demek yasak olan demek.
Belli ki tecrübe edinilmii
Hevesi bitmiş olabilir ya da artık bülbül ötmüyor olabilir
Hayır bunun dokunulmaz olmakla alakası yok. Belli ki seni doğru düzgün tatmin edemiyor. O da bunun farkındadir ve dolayısıyla zevk alamiyordur bu yüzden.
Merak ettiği şeyi almış bir de merak ettiği şeyi merak ettiği kadar güzel değilse o yüzdendir
Elde etti sonuçta istediği zaman alıyor/) evli değilken fırsat buldukca ve zor şartlarda daha heyecanlı olması.. belkş de sen evlendikten sonra isteksiz geliyorsundur
artık fantezi yapıp monotonluğu kırman lazım
Hmm elde eti ondandir
aynen dokunulmaz en kıymetli olandır
Jartiyer ve vücut çorabı al birde hijyen
Sen çok iyi anlıyorum
Evliliğin ilk zamanları nasıldı?
Evlenmeden once iliskiye girdiniz mi peki
İsteği kalmadı derken hiçmi birliktelik yok
Odun adam ya ahh ah nerde senin gibisi
Bir yılda doymuş adam demekki
:) üzülme aaaa
Hayalleri mi yıkıldı