2 haftaya yakındır evliyiz çok nadiren içinde hissedebiliyorum çoğunlukla içinde hissediyorum diyor bu neden olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni evlisiniz ve ilkin o senin hissetmemesi imkansız yani dar bir vajinad hissizlik olamaz tam sertleşmesi den dolayı tam bir girme olmaz ise o zaman hissedemez tabiki. Ayrıca evlisiniz ne sen ne de o bu konuları konuşmaktan cekinmemelisiniz. Iletişim her konuda önemlidir utanılacak sıkılacak bir şey yok ortada. Konuşulmazsa birlikte çözüm bulunmaz ise daha kötüye gider bu durum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz küçük sanırım şeyi ve bazı pozisyonlarda tam giremiyor sanırım tem kalkık olmayıncada hissedemiyor vede ön sevişme uzun olmadığından boşalınca iniyor öylemi
012 Yorumla
Soran+1 yılSanırım böyle
Cevap sahibi+1 yılBöyle giderse cinsel ilişkiniz kötüye gider olmaz böyle istersen tüyo veriyim çok detaylı konu ama basit bişy değil bu cinsellik
Soran+1 yılDinliyorum aslında bugüne kadar iyiydi mastürbasyonda daha iyi falan diyordu bugün olmadı indi arada hissedemiyorum falan da diyordu ama genel olarak her defasında boşalmıştı buradan dinlerim
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim sizin ilişki 1 saat flan sürmüyordur uzun sürmesi için dedim cinselliği buradanmı anlatıyım şimdi sana olmaz gizli olmasan anlatırdım ama sen bilirsin olmaz dersen buradan anlatamam
Soran+1 yılSürdüğü günlerde oldu ama bilmiyorum böyle demesi çok canımı sıktı
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açsam ya da sorunu beğensem bana yazarmısın
Soran+1 yılNeden buradan yazmiyorsun özelden konuşamaya gerek yok bence ben sadece benzer sorunlar yaşayan varsa ya da bilgili biri varsa buradan yardımcı olması için yazdım
Cevap sahibi+1 yılTamam işte benzer sorun ben nasıl aştığımı özelimi neden buradan anlatıyım
Soran+1 yılHala burada misin dinleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBuradan olmaz ama özelden
Soran+1 yılTamam çok normale yazayım
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
+1 yılEger tam kalkmiyorsa hiscetmez tam gitmiyorsa gine his etmezdin
010 Yorumla
Soran+1 yılTam kalmıyor sanırım bugün tam kalkık değildi sonra kalktı ve bir süre sonra yine indi hissedemiyorum dedi sonra
- +1 yıl
On sevisme var mi
Soran+1 yılBazı günler var bazı günler yok az olduğu günler de var
- +1 yıl
Eger az olduğu günler veya yapılmadan yapılıyorsa his etmez
Soran+1 yılBen tahrih olmadığım için mi öyle oluyor
- +1 yıl
Ola bilir burada tam konuşamıyorum şikayet ediyorlar
Soran+1 yılBen şikayet etmedigim sürece başkaları edebiliyor mu özelden de şikayet edilebiliyor
- +1 yıl
Özelden sen edebiliyorsun sadece buradan diğer kullanıcılarda edebiliyor
Soran+1 yılHala orada mısın
- +1 yıl
Evet burdayim
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTam giremiyor olabilir mi sence. Bizim de ilk aylarda öyle problem vardı
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anladınız ve nasıl cozdunuz
- +1 yıl
Eşimi gevşeterek. Biraz anlattım. Kafasını rahatlatacak şeyler söyledim. Biraz da önsevişmeyi uzun tuttum. Önsevişmeye önem verir mi aceleci mi eşin
Soran+1 yılVerdiği günlerde oldu aceleci davrandığı da bugün mesele acele etti ve sonra olmadı indi ve hissedemiyorum demeye başladı
- +1 yıl
2 haftalık evlilikte senin hızlı şekilde hazır olmaman çok doğal. Aceleci olduğu için az girdi bence eşin ve hissedemedi. Hissedemeyince indi. Önsevişme uzun olduğında gevşediğinde içine girdiğinde acı duyuyo musun hala?
Soran+1 yılEvet acı duyduğum için bacaklarımı çok açıyorum
- +1 yıl
Çok açtıkça daha rahat girmesi lazım. Ama penise alışma süren daha geçmemiş. Eşinin sabırlı olması lazım. Acıyı zevke dönüştürme işi eşinde. Ama o bazı görevlerini yapmıyor anlaşılan. O içinde gelip giderken klitorisini kendin okşa. Çekinme. Böyle böyle alışacaksın çünkü zevke
Soran+1 yılZevk aldığım da oluyor ama o öyle deyince canım sıkıldı
- +1 yıl
O rahatça girip çıkacağı vajina istiyor ama daha yenisiniz. Kendini kötü hissetme. Sadece ona yeniyiz de. Ve alıştığında çok rahat girip çıkacağını söyle. Sabırsızlığın beni daha da gerer ve ilişki öncesi gerilip istemsiz içime alamam filan de. Adet öncesi ilişkileriniz daha zevkli olur mesela. Ne zaman adet olcaksın
Soran+1 yılGiriyor ama girsem bile hissedemiyorum diyor yeniyiz evet rahat olamadigim çok alan var inkar edemem mesela bugün böyle olduğu için bir süre cinsellik istemediğini söyledi tahrik olmuyorum dedi
- +1 yıl
Sen onu arzuladığını gösteremiyo musun acaba. Ben de eşimden arzu göremediğim için tahrik olmuyorum. Sende de mi bu durum var acaba. İsteksiz misin. Ya da özlemene fırsat vermeyip sık ilişki mi istiyor
Soran+1 yıl2 güne bir falan belki de geçen gün vardı o gün baya iyi dedi bugün sabah vardı gece geçti o da gece geldi biraz isteksizdim
- +1 yıl
2 güne bir iyi bi sıklık. Ama tam özlediğinde mesela bu sabah sen isteseydin eşinin üstüne gitseydin güzel olabilirdi
Soran+1 yılFilim izliyorduk birazda utanıyorum üstüne gitmeye
- +1 yıl
Evet yeni evlilerde bi de bu olur. Bu da normal. Çünkü yıllarca ailemiz baskılamış. İstekli kadın kötü kadınmış gibi. Ama emin ol, erkek istekli arzusınu belli eden kadından daha tahrik olur. Üstüne gitmeye utanıyosan tahrik edici giyin. O gelir. Mesela bu sabah istekliyken yataktydın, yanlışlıklı kalçan açılmış olabilirdi. Sırtın ona dönük ama kalçan meydanda. Gecelik sıyrılmış gibi. Anlatabildim mi bilmem
Soran+1 yılAnladım istediğimi fark etti ama film izliyorduk bana sordu evet diyemedim
- +1 yıl
Yani sana anlatmak istediğim hususlar, yardımcı olmak istediğim konular var ama uyumam lazım. Yarın devam ederim
+1 yıltam girmiyo demekki daha rahat pozisyinlar dene alman kolay olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVajinan ya cok genis ya da penisi cok ince ondan dolayı olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk girişinde baya zorlandı öyle olsa çok rahat girmesi gerekmez miydi
Cevap sahibi+1 yılKendini cok sıkıyor musun peki
Soran+1 yılAciyinca baya geniş durmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılİcine tam girmiyor da olabilir penisi küçük mu
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Biraz kendinizi sıkıyor olabilirsiniz. Rahat olursan hisedersin ve mutlu olursun. sürekli oluyor mu?
00 YorumlaAblacım popon altına yastık koy bacaklarında mümkünse çok açıp kapama düzelir
04 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarım daha mı kapalı olmalı yastık ne alaka anlamadım
Soran+1 yılTamam aklımda bulundurayim teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kaç.. bir de o mu hissedemiyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl26-27 evet o dedi benimde hissedemedigim zamanlar oluyor
- +1 yıl
Sen de hissetmek mi istiyorsun yani
Soran+1 yılOnun böyle demesi daha çok üzdü beni
+1 yılBamya sahipse hissetmemesu normal
00 Yorumla
+1 yılhor kullaniyor eniste sanirim
00 Yorumla
+1 yılVajinan geniş herhalde onu ima ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlkin degil. miydi?
Cok mu kucuk seyi013 Yorumla
Soran+1 yılİlkti bilmem bence normal gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılGenis degilsindir o zamab
Doggy yapsin ya da ustune cik
Soran+1 yılEn çok onda hissettiğini soyluyor ama sanırım daha farklı istiyor ve bunu söyleyip kenara çekildi sorun neyse çözeriz dedim ama konuşmak dahi istemiyormuş konu hakkında
Cevap sahibi+1 yılHangisinde hissediyor en cok
Soran+1 yılDoggy de
Cevap sahibi+1 yılO zaman oyle girsin
Kalkmiyor mu bunun seyi
Soran+1 yılBaşta kalkık değildi sonradan kalktı
Cevap sahibi+1 yılOral yapiyomusuun
Soran+1 yılYapmadım
Cevap sahibi+1 yılNedem
Soran+1 yılYıkanmasını istedim o da yikamadi sonra yapmadım
Cevap sahibi+1 yılEn basta yikanmiyo. mus7nuz
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla mı ıslanıyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. O ne demek içine girmiyormu?
00 Yorumla
+1 yılGenişliyor işte yavaş hareket etsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHızlı hareket edince daha mı çok genişler
- +1 yıl
ben hissetmiyordum öyle yavaş daha iyi bana göre hissederek oluyordu
Soran+1 yılHızlı hareket edince mi hissetmiyordun
- +1 yıl
Evet. ilki olduğum kızlar içinde geçerli her türlü genişleme oluyor.
Soran+1 yılYavaş yavaş yaparsa genişleme olmaz mi
- +1 yıl
yine olur la bebek çıkıyor ordan dar kalırmı sence :D
+1 yılGeniş demekki
00 Yorumla
+1 yılMağara?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ne ne?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Çok mu küçük
00 Yorumla
+1 yılNeyi anlamadik