Cinsel Yaşam İlk gecenizi nasıl hayal ediyorsunuz düşünüyorsunuz? Koyu_mor Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Er ya da gec yasanacak bir şey peki sevdiginizle mi evlenirsiniz yoksa görücü üsulü mü Güncellemeler+1 yıl Hala güncel yazın Hadi Güncellemeler+1 yıl Ve hala geçer li İlk gecenizi nasıl hayal ediyorsunuz düşünüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. gerçekleşmeyecek hayaller kurmuyorum 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce düğünde eşşek gibi oynucam sonra melemen fasılları falan sağlam girebilirsem eve güzel şeyker düşünüyorum😂😂 1 7 Yorumla Black1710 +1 yıl Sevdiğim olmazsa yani olduramazsak en son çare görücüde olur görücü evlenip birbirlerini tamamlayan seven bir çok insan var Yorumla Koyu_mor +1 yıl Peki ilk gece birlikte olur musun Yorumla Black1710 +1 yıl Yani gerdek gecesi sonuçta ama koktuğum için istemeyede bilir yumurtalar kafamda kırılınca ama olurum Yorumla Koyu_mor +1 yıl 🤔 peki istemese ama çok güzel olsa güzel ve tahrik edici gecelik giyse ne yapardin Yorumla Black1710 +1 yıl Yani o gece istemiceni sanmıyorum ama bence ikna ederim ikna kabiliyetim güçlüdür Yorumla Koyu_mor +1 yıl Cani yakma o zaman Yorumla Black1710 +1 yıl Ekledim seni Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten çoğu ilk gecesini evlenmeden yasiyir ancak nasil bakire taktiği yapacağını ya da kendini bakire olarak hangi salağa kakalayacaginj dusunuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilk gecem eger sevdigim biriyle olursa muhtesem otesi gecer diye düşünüyorum 2 0 Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sorgu melekleri falan gelir işte soruları bilemem sıkıntı çıkar 1 0 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Yatıp uyumayı düşünüyorum 2 3 Yorumla samet19997 +1 yıl Damat bırKmaz Yorumla Koyu_mor +1 yıl @samet19997 🥺 Yorumla samet19997 +1 yıl Noldu kanka Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl tatli bir oral yapmakk ve satlerce seks 1 8 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Peki sevmeden evlendiniz diyelim severmisiniz sonra dan ya da ilk gece yaparmisiniz Yorumla senbennn34 +1 yıl yani evlendimi ilk gece olurdu Yorumla Koyu_mor +1 yıl Vay birakmam diyorsun Yorumla senbennn34 +1 yıl evlenmissin sonuctaa 🙂 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Evet sen yapmazsan ya da senle yapmazsa başkasi ile yapacak Yorumla senbennn34 +1 yıl oda var yanii sonucta ihtiyacc illaki isticek cani Yorumla Koyu_mor +1 yıl Peki sevmesen sonradan severm isin ya da kız seni sevmese ne yapar din Yorumla senbennn34 +1 yıl iliski bagi guclendirirr bence zamanla alisilor sevilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sence hangisi daha cazip? 1 7 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Yatip uyumak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu şimdi de yapıyorsun Yorumla Koyu_mor +1 yıl O gece zorlamam belki cok yorgun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belki regl dönemine gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onun haricinde benim gibi kendini o geceye saklayan her erkek ister Yorumla Koyu_mor +1 yıl Kaç yaşın dasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geceler burada misin? Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gündüz gözüyle sevdiceğimle yani 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Biraz stresli. :D 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Soruyu düzgün Türkçe ile soramamışsın. Biraz kitap okusan iyi edersin diye düşünüyorum :D 0 11 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Yurt dışında yaşıyorum Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Normal mi yani :D Yorumla Koyu_mor +1 yıl Boş ver sen onu soruyu yanıtla 👀 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Çok mu merak ettin ilk gecemi (: Yorumla Koyu_mor +1 yıl Fikrini merak ettim Yorumla sosyete_kizi +1 yıl İlk gecem çok fantastik olacak oyuncaklar alcam :D Yorumla Koyu_mor +1 yıl Işte bu Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Sevdin mi :D Yorumla Koyu_mor +1 yıl Evet Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Ufkunu genişletmiş olmalı :D Yorumla Koyu_mor +1 yıl Hayır sadece merak ediyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Romantik tutkulu ve sert 3 5 Yorumla baydogru +1 yıl Sertlik onemli, duvardan duvara vurmali haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evett Yorumla baydogru +1 yıl Bdsm belki birazda, ya da yataga baglama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl super Yorumla baydogru +1 yıl Evlenesim geldi bak Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani ilk gece? 1 3 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Evliligin ilk gecesi Yorumla Aesir +1 yıl Hee.. Normal işte sevişicez her zamanki gibi. Yorumla Koyu_mor +1 yıl 😌 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yükseliyorum düşününce 3 5 Yorumla ananasss1 +1 yıl Düşersin Yorumla samet19997 +1 yıl Bakiresin o zaman Yorumla baydogru +1 yıl Fazla yukselme dusersin Yorumla Koyu_mor +1 yıl @baydogru kesin çok güzel olur hayali bile tahrik edici Yorumla baydogru +1 yıl Dustugun yer onemli gerci, belki birinin kucagi veya bir seyin uzeri hahaha Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayal etmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
gerçekleşmeyecek hayaller kurmuyorum
Önce düğünde eşşek gibi oynucam sonra melemen fasılları falan sağlam girebilirsem eve güzel şeyker düşünüyorum😂😂
Sevdiğim olmazsa yani olduramazsak en son çare görücüde olur görücü evlenip birbirlerini tamamlayan seven bir çok insan var
Peki ilk gece birlikte olur musun
Yani gerdek gecesi sonuçta ama koktuğum için istemeyede bilir yumurtalar kafamda kırılınca ama olurum
🤔 peki istemese ama çok güzel olsa güzel ve tahrik edici gecelik giyse ne yapardin
Yani o gece istemiceni sanmıyorum ama bence ikna ederim ikna kabiliyetim güçlüdür
Cani yakma o zaman
Ekledim seni
Zaten çoğu ilk gecesini evlenmeden yasiyir ancak nasil bakire taktiği yapacağını ya da kendini bakire olarak hangi salağa kakalayacaginj dusunuyor
Ilk gecem eger sevdigim biriyle olursa muhtesem otesi gecer diye düşünüyorum
Sorgu melekleri falan gelir işte soruları bilemem sıkıntı çıkar
Yatıp uyumayı düşünüyorum
Damat bırKmaz
@samet19997 🥺
Noldu kanka
tatli bir oral yapmakk ve satlerce seks
Peki sevmeden evlendiniz diyelim severmisiniz sonra dan ya da ilk gece yaparmisiniz
yani evlendimi ilk gece olurdu
Vay birakmam diyorsun
evlenmissin sonuctaa 🙂
Evet sen yapmazsan ya da senle yapmazsa başkasi ile yapacak
oda var yanii sonucta ihtiyacc illaki isticek cani
Peki sevmesen sonradan severm isin ya da kız seni sevmese ne yapar din
iliski bagi guclendirirr bence zamanla alisilor sevilir
sence hangisi daha cazip?
Yatip uyumak
onu şimdi de yapıyorsun
O gece zorlamam belki cok yorgun
belki regl dönemine gelir
onun haricinde benim gibi kendini o geceye saklayan her erkek ister
Kaç yaşın dasin
iyi geceler burada misin?
sevişerek tabiki :D
Gündüz gözüyle sevdiceğimle yani
Biraz stresli. :D
Soruyu düzgün Türkçe ile soramamışsın. Biraz kitap okusan iyi edersin diye düşünüyorum :D
Yurt dışında yaşıyorum
Normal mi yani :D
Boş ver sen onu soruyu yanıtla 👀
Çok mu merak ettin ilk gecemi (:
Fikrini merak ettim
İlk gecem çok fantastik olacak oyuncaklar alcam :D
Işte bu
Sevdin mi :D
Evet
Ufkunu genişletmiş olmalı :D
Hayır sadece merak ediyorum
Romantik tutkulu ve sert
Sertlik onemli, duvardan duvara vurmali haha
evett
Bdsm belki birazda, ya da yataga baglama
super
Evlenesim geldi bak
Nasıl yani ilk gece?
Evliligin ilk gecesi
Hee.. Normal işte sevişicez her zamanki gibi.
😌
Yükseliyorum düşününce
Düşersin
Bakiresin o zaman
Fazla yukselme dusersin
@baydogru kesin çok güzel olur hayali bile tahrik edici
Dustugun yer onemli gerci, belki birinin kucagi veya bir seyin uzeri hahaha
Ah kabrimin ilk gecesi
Romantik, duygusal, aşk dolu ✨
Evet ediyorum sen peki
Hayal etmiyorum
Hayal etmedim