Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bunu açıkça söyle o zaman ona hijyen önemli de
033 Yorumla
Soran+1 yılKırılır ya ben bugün onunla bunu düşünmeme. ragmen dişimi fırçaladım her sabah yaparm. Onunla öpüşmek istesem giderken tekrar fırçalar dm. Naneli sakz falan da alrdm. Eve geldim. mesaj attı duş alacagm dedim. Beni kirlettin dedim😂😂sonra eşimle beraber olacağım önceden duş alıyorum dedim
Soran+1 yılEvet evliyim
Soran+1 yılSevgilimde var
Soran+1 yılYok macera arıyorum. kaşintim var
Soran+1 yılYok ya duygusuz o biraz
Soran+1 yılBir kadını sevmeden si.. kemezsin midesi almaz seni işte benimki sevmeden tatlı söz demeden si.. kiyor
Soran+1 yılKocam ruhsuz
Soran+1 yılBu adam. daha beter direk dudağıma yapstı aklı fikri sikis
Soran+1 yılAynen ya ağzı kokuyordu. Bende bakmlı biriyim eşimden hiç böyle koku almadm
Soran+1 yılAçıkça söyleyemem ya laf soktum zaten sivri anladı o ama ben beraber olmam
Soran+1 yılEvet dediğin gibi
Soran+1 yılHa şunu bileydn
Soran+1 yılAnlattım düzeldi biraz bu seferde bende pek sevgi kalmadı
Soran+1 yılolur mu bilmem yedi bitirdi tüm sevgimi sonrada kendi canım diyorum ne hatta yapsa affettim. Oda artk rahat takldı. Taki sevgim bitip te ona tavır korunmaya tepki vermeye başlayınca biraz toparladı. Cenazeden geldik babam ölmüştü. Babamı sövdü ben 2 dakikaya unuttum ya ben çok garip bir ruh haline sahibim değişiyor hislerim hemen git geller
Soran+1 yılAram iyi sorun yok eşimle huyunu sevmem. bu beni o adama itti
Soran+1 yılYani Bi iyi Bi. kotu
Soran+1 yılYani evet sorun yok ben surat asnca toparlıyor. Sekste problem yok o benim seks kölem her istediğimi yapıyor bende yaparm
En İyi Cevaplar
aga olayı anlamadım
yaşın 30 ve burada milletten akıl mı alıyorsun
senin şu ana kadar seks konusunda prof hale gelmen lazımdı
148 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten benim gibi bilgili sine denk gelmedigini söylüyor
Soran+1 yılHayır evli zaten amacm aklını başından almak
Soran+1 yılKarısı bilgisiz pek bilgisi yok 20 yıllık anca gir çık adama acıdım ben
Soran+1 yılKocam yokki aha bu saat erkekler nerde olur evinde olur benimki kahve, maç o çağırdı bu çağırdı diye yıllarımı yedi ne çocuğuna bakar ne evine ufak evladm buyur büyümez tekmeyi koyacağım. Yuzune onu aldatacagimi erkek gibi görmediğimi dürüstçe soyledim
Soran+1 yılYoo utanmıyorum
- +1 yıl
ne yaşadığını bilmediğim için yorum yapmıyorum, ama ne sen beni tanırsın ne ben seni tanırım, yapsan da yapmasan da benim için değişen bir şey yok, sadece ileride sıkıntı yaşama, pişmanlık duyma diye sana bunları yazıyorum.
kesinlikle yapmamalısın.
asıl kadınlık o kocayı eve bağlayabilmekte, asıl yapacağın o.
adam sığırın teki olabilir, uğraşmış olabilirsin, düşüncesiz olabilir, hepsinde de haklı olabilirsin, hepsini de geçtim, evladın için yapmamalısın.
tüm bunlardan geçtiysen bir şey diyemem, karşındakine güvenme ve fotoğraf vs çekmesine asla izin verme.
adamın sadece oral seks istemesi bile başlı başına tuhaf.
Soran+1 yılYok onlar birbirini taniyor ortaya çıkarsa kan çıkar biliyor asla bana yamuk yapamaz
Soran+1 yılYa Hayr öyle bisey yapamaz resmim de yok zaten yapamaz dediğim. gibi Doğulu oda biliyor ortaya çıkarsa 2 aile birbirini yer bitirir kendi karısından bile çok korkuyor
Soran+1 yılYok boş ver eşimle onların ailesi arasında zaten bir olay var o korkar ufak Bir olayda kan davası çıkar o yüzden her adımını dikkatli atıyor
Soran+1 yılYa haklısınız yorumlarınız cok mantıklı evet ama bana çok iyi geldi. O kadar kötü şeyler yaşadım ki yıllardır yüzümü güldüren biri du bana iyi gelen
Soran+1 yılCinsel hayatm iyi ama şöyle bana sığır gibi davrandığı için tiksindim 1 yıl baya sorunlu bir ilişkimiz oldu. Resmen kendimi zorlardim. Eşimi opemezdim bile işini bitirip gitsin modundaydm. Bi süredir daha hafifledi bu durum ama öyle çok bir his yok erkek gibi bile görmüyorum bazen
- +1 yıl
tahmin ettiğim gibi cinsel açlıktan çok duygusal açlık
kocan ile arayı düzeltip duygusal bağ kurmaya çalış
gerekirse otur direkt derdini anlat
yine söylüyorum ne yaşadığını bilmeden konuşuyorum neticede belki de hepsini yaptın ama evladın için tekrar tekrar dene
sana bir dost nasihatı
yapmaya niyetlendiğin şeyden vazgeç
ileride başına çok bela açacak
hele kocanın düşmanı ile
ateşe benzin dökmek değil seninki
cephane patlatmak gibi bir şey
Soran+1 yılEvet kan davalısi nin akrabası benimle konuşur çünkü aramızda özel bir mesafe var. baska şehirden yabancıyım ben ama eşimin ailesi onun iş yerine uğramaz pek
- +1 yıl
Gerçekten olayın ciddiyetinin farkında değilsin gibi.
Al sana :):)
https://www.youtube.com/watch?v=mKpsy3fB-l0
Soran+1 yılFarkndaym bu korkuyla daha dikkat ediyor
Soran+1 yılYok 2 kere olmuştu. Bu 3 olacak
Soran+1 yılGaliba vazgeçtim gibi ilerde ortaya çıkarsa çok zor durum bilmiyorum karistm bi
Soran+1 yılBenim sıgırdan olmaz ben ona senden midem bulanıyor gözüme gözükme dedim. Bakimli biri olmama rağmen bana kavgada maymun demişti. Bende defol görünme dedim. Sabah gittimki dişlerini fırcaliyor 1 saat anlatm umarım ben hareket karakteri söylüyorum. O ağzı kokuyor saniyor
- +1 yıl
iyi bir şey ama farkında değilsin
tamamen salmamış
sana bir şeyleri beğendirmeye çalışıyor
o sığırdan olur ben sana söyleyeyim
bu arada kendini de sorgulamalısın
insanın eşi kendisine senden midem bulanıyor gözüme gözükme demez, dememeli
yazdım üstte, iyilikle yanaşmaya çalış
şöyle düşün
kadın gezegendir
kocası uydu
kadın kocasını kendine doğru çekecek ve yönlendirecek :)
Soran+1 yılYok ya evde durmuyor ne yaosamda hep kahvede konuşsam yüzüme bakmıyor zeka desen yok hiç umurumda değil. 10 yılımı heba etti hiç bir şekilde insan olmuyot
Soran+1 yılTesekur ederim emin ol herseyi denedim tonlarca odun taşıdım kömür hamile hamile ama hiç bir zaman değerim olmadı bizim evde hem erkek hem kadn oldum. sorumsuz. Sen evinde yemek yapmayan , evi temizlemeyen, çocuğa yemek yapmayan bakmayan bir kadına saygı duyarmısın
- +1 yıl
duymam, yaşadıklarını tahmin edebiliyorum, çocuğun olmasaydı sana bu kadar yazmazdım bile, o sığır adam gibi davranıp sana kadınlığını hissettirecek, hiç bir şey boşluk kabul etmez
çocuğun var ve yarın öbür gün başını öne eğmesini istemezsin diye tahmin ediyorum senden dolayı
adam evin ihtiyacını (maddi olarak) karşılıyor, senin de cinsel ihtiyacının karşılıyor anladığım kadarıyla
gerisini zamana bırakacaksın mecbur
Soran+1 yılKeşke sizin yarınız kadar bilinç olsaydı ben yüzümü dönüp erkek sineğe bakmazdım. duygusal olarak bittiğim ya gozlemleyecegim bakalım belkide uzaklaşırım. yapmam belli olmaz psikolojim iyi değil anlık gel gitlerim oluyor.
Soran+1 yılTamam abi elimden geleni yapacagm. inşAllah başarabilirim. Ama cinsellik konuştum bana rahat verirmj bilmiyorum
- +1 yıl
rahat vermezse konuşmaları karısına ve çocuklarına göndermekle tehdit et (o da kocana göndermekle tehdit edebilir ama cesaret edemez) bir daha rahatsız etmez diye tahmin ediyorum
buraya çok sık girmiyorum
yine de danışmak istediğin bir şey olursa yaz buraya görünce doğru bildiğimi yazmaya çalışırım
Soran+1 yılTamam böyle yapacağım yarın gidip ona abi. gibi görüyorum ısınamadım diyevegm pişmanım diyecegim
Soran+1 yılZaten çok korkuyor eşinden sürekli siliyor
Soran+1 yılO bakkal. yakn zaten her halükarda denk geleceğiz.
Soran+1 yılYa ben gittim direk dudağıma yapıştı. Ve çok itici evet kapandı benim için
Soran+1 yılSöyledim benim bedenim bir daha izin almadan dokunma dedim
Soran+1 yılBisey yapmadm durum aynı😂
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk defa mi iliskiye gireceksin öncesinde guzel bir banyo olabilir varsa kil tuy onlari alirsin on sevismeyi uzun tutun islanirsan icine girmesi kolay olur. Oral vs zevk alirsan yapabilirsiniz
18 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır bakire değilim. O oral çok seviyormuş. Swdece oral olsada yeter dedi
Cevap sahibi+1 yılSen orali seviyor musun peki
Soran+1 yılEvet severim ama daha önce hiç ağzıma bosalmadi partnerim oda çok istiyor ağzıma bosalmak
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz olmazsan deneyebilirsin ama öncesinde yedigi seylere biraz dikkat etmesi gerekiyor
Soran+1 yılMidem bulanır sa falan
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bu durum sana bagli. Vaktinz vrmi tkp edebilir misin
Soran+1 yılEdemem maalesef
Cevap sahibi+1 yılPeki siz bilirsiniz yardımcı olmak isterdim size. İyi akşamlar
+1 yılCanın sıkılıyorsa aşığınla mesajlaş kanka burası ergen dolu
12 Yorumla
Soran+1 yılBiride senmisn
- +1 yıl
Ben başlarını çekiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tam işini bilirsin sen diyecektim güncellemeyi gördüm.
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yıl😂😂aynen
Kocan kocalık yapmıyorsa. Sana diyecek söz yok
015 Yorumla
Soran+1 yılBen ona dürüstçe söyledim aldatrm dedim zaten
Soran+1 yılYa Yani söyleyince etkilenmedi. Ama şöyle icraat görürse mesela biri eşin cinsellik konuştu ya da yaşadı derse delirir. Olay çıkar ama normal muhabetse üstünü örter
Soran+1 yılEvlimisin
Soran+1 yılManyakmsn neden profilne koydun foto Vala denk gelmem deme eşin bisey aratr Google de pat sana denk gelir ilahi adalet tecelli eder
Soran+1 yılHmm Vala benim. esimde Bi haltlar yemiş facede rahat başka şehirde bende annem gilde kendi faceme giriş yapaym dedim. Bi girdim eşimin facesinj açtım. Ciktim tekrar girdim😂😂gene onun face kızlara yazms bir ton selam merhaba vsvssvs olmaz deme olabilir
Soran+1 yılBoşar sa
Soran+1 yılManyak eşin
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜstündeyken ölüp kalmaz inşallah polisle savcıyla uğraşırsın bi de
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Kazık kadar adam kadın olmuşsunuz hala ne yapacaz ne edecez.
04 Yorumla
Soran+1 yılOzguven problemim var beni begenirmi diye
Soran+1 yılYok ger3k
Ohaaaa
110 Yorumla
Soran+1 yılNe oha
Soran+1 yılHayır evli daha cekici
Soran+1 yılBende evliyim
Soran+1 yılProfilin çok itici
Soran+1 yılKalsn
+1 yılKanka sana bütün saflığı ile anlatayım mı
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Burdan yazarsam direk görüşüm kaldırılır
- +1 yıl
Açık şekilde anlatacağım
Soran+1 yılKapalı wnlat o zaman
- +1 yıl
Uzun kanka
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılçok yakınlık evde buluşmalardan uzak
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim. kendimi. yedirmem ona
- +1 yıl
yedirme zaten ya diş göster derim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşında diyorsun herhalde bodoslama dalmaz
174 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
Cevap sahibi+1 yılama bir tık da şüphelenmedim değil. Orala başladığın gibi ağzına boşaltırsa şaşırmam
Soran+1 yılSöyledi zaten ağzına bosalacagm
Cevap sahibi+1 yıltamam da hemen gelir sen yalar yalamaz fazla dayanamaz
Soran+1 yılİşte bu konudada tedirginim
Cevap sahibi+1 yılbence bu adam bakir bile çıkarsa şaşırmam. Ağır abaza olduğunu düşünüyorum. Umarım şanssızlık yaşamazsın
Soran+1 yılHayır evli çocuğu var 4 tane
Cevap sahibi+1 yılsen bakire misin
Soran+1 yılHayır degilim
Cevap sahibi+1 yılbir dk bu adam evli ve sen bekarsın? Yuh yani. Evli olması mı çekiyor yani seni de?
Soran+1 yılHayr bende evliym
Cevap sahibi+1 yılyok artık ebesinin ki bu nasıl bir şeydir kocana yapsana bunu
Soran+1 yılKocama karşı bisey hisetmiyorum. Yapiyoruz ama çok zevk almıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu adamın neyi çekti seni bu arada tipi mi iyi yoksa sana karşı sözleri mi etkiledi?
Soran+1 yılTipi de iyi sözleride karakteride
Cevap sahibi+1 yıldesene adam ne isterse yaparsın sadece oralla da kalmaz. Karısına göre avantajların varsa hepsini yaşar üzerinde garanti. (İşte göğüslerin daha büyükse en basiti en basiti her türlü fanteziyi de yapar)
Soran+1 yılYok karısının daha büyük ufak benim
Cevap sahibi+1 yılsana sadece oral yaptıracak ve bırakacak öyle mi ve sen bunla yetinecek misin?
Soran+1 yılYani evet ben yetinmem
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girecek misin ve nerede olacak bunlar
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılHamile falan kalarak çıkma da oradan bari
Soran+1 yılYok ya oda zaten dikkat ediyor bu konuya
Cevap sahibi+1 yılSenin adına fiyasko olmaz diyelim o zaman zevk alırsın
Soran+1 yılYani evet
Cevap sahibi+1 yılbence adamı uçurursun o kesin. Ama sen zevk alır mısın pek emin değilim orasından
Soran+1 yılVala adamla gozgoze gelince tahrik oluyorum sempatik
Cevap sahibi+1 yılçünkü her kadın ağzına boşaltmayı kabul bile etmez. Midesi kaldırmaz. Sen resmen anal bile istese kabul edersin bu adam için yani demeye çalıştığım adamı memnun etmek için her şeyi yapabilirsin o an
Soran+1 yılGaliba yasamam lazm.
Cevap sahibi+1 yıladam da seni arzuluyor orası da açık. Daha genç olman karısından ve fit görünümlü olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılEvet oda bana öyle dedi senin fiziğin kadar güzel değil eşim dedi
Cevap sahibi+1 yıltamam işte çok normal şaşırmadım. Sen adamın şeyi ufak bile olsa umursamazsın mesela. Sebebi de kocanla olan bağının tamamen kopması ve ona tutulman
Soran+1 yılYani takılmam evet çünkü elinde olan bir durum değil bu normal bsy
Cevap sahibi+1 yılhelal olsun yani kadınlar birine bağlanınca umursamıyorlar adama zevk vermek için her şeyi yapmaya hazırlar ama
Soran+1 yılBilmem ki aramızda duygusal bir bağ oluşursa beraber olurum
Cevap sahibi+1 yılbence oral yaptıktan sonra adam her türlü ister içine girmeyi
Soran+1 yılVazgeçtim kendimi. kullandırmayacam
Cevap sahibi+1 yılo niye
Soran+1 yılNe bileyim başıma bela olur sa falan bir yakalansak 2 aile birbirini öldurur
Cevap sahibi+1 yılsen bu adama nude falan attın mı? Aslında dediğin mantıklı. Bir kere yapsan hep isteyebilir tehdit edebilir seni orası da var
Soran+1 yılHayır atmadm
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılHayır ben degilim
Soran+1 yılEvli bayanım. ben böyle giyinmem
Cevap sahibi+1 yılsenin sadece sanırım başın açıp ve üsturuplu giyiniyorsun
Soran+1 yılYani ailemin. yanında türban takmam bir şehirde açık diğerinde turbanliyim:)
Cevap sahibi+1 yılo da enteresanmış şaşırdım. Boy ve kilo kaç acaba ve çocuğun var mı
Soran+1 yıl1 54 52 kg 3 cocuk
Cevap sahibi+1 yıloo baya minyon olduğun halde senden 3 tane çocuk mu çıktı şaka gibi :D
Soran+1 yılDeli manyak:)
Soran+1 yılHamile kalnca 45 kg mdım
Cevap sahibi+1 yılcinsel hayatın komple yok galiba 3 çocuk sonrasında kocanda seni cezbetmediğinden
Soran+1 yılYoo var
Cevap sahibi+1 yılzevk alıyor musun yoksa zorla mı?
Soran+1 yılYani soğudum ama idare ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılkötüymüş ya resmen boşalsa da işkence bitse diyorsundur içinden
Soran+1 yılYok o derece işkence değil geçen yıl öyleydi toparladm
Cevap sahibi+1 yılfantezi falan kalıyor mu hala bunca sene ve çocuk sonrasında? İç giyimdir falan gibi
Soran+1 yılEvet ben çok alırım çamaşır falan evliliğim düzelsin diye sürekli koynuna girip azdiririm onları giyip yoksa ben ilişki esnasında ona direk yapamayacagm diyip kaçmak isterdim o hale geldim 1 yıl bu tarz değişiklikler bide eşimi uyardım biraz daha kibar ol vs su şekilde davran bu yıl biraz daha iyi oldum
Cevap sahibi+1 yılsınırın var mı sekste her şeyi yapıyorsun herhalde partnere
Soran+1 yılAğzıma boşalmak istemedi daha onu denemedim. O istemedi bende sustum bu isteksizlikle yapamam gibi geliyor. Yani beni tahrik edebilecek biri olsa o sinir kalkar gibi anal yapmam sagliksz bunlar sınırım
Cevap sahibi+1 yılpenisi kaç kocanın bu arada tatmin edecek boyutta mı seni?
Soran+1 yılYa şu boyut meselesini salın ya insan birini sevdim i gozgoze gelince yanıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılahaha her türlü alev alıyorum diyorsun :D
Soran+1 yılBu boyut meselesi hepsi yalan bence
Cevap sahibi+1 yılya şöyle benimkini görenin canı çekiyor hep ama dediğin gibi o an görüp hoşuna gitmesinden ibaret. Yoksa gidip sevdiği adamın ki bamya kadar bile olsa onur seçer beni değil bu böyle
Soran+1 yılVala ben penis görsem. hicte etkilenmem sahibini sevmiyorsam çekici. gelmiyorsa boş
Cevap sahibi+1 yılişte anlık oluyor çoğunda eğer büyükse. Ama dediğin gibi seni sevmiyorsa kız vermez yani k*şar değilse
Soran+1 yılBu lafını küpe yaoacagm kulagimw
Cevap sahibi+1 yılneyi var bunun küpelik :D
Soran+1 yılSen seviyorum diye sık.. tirirsin adam kaşar der. Erkeklere evlenmeden a. m yok
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle mesela benim cinsel organın cidden çekiyor kızı ama sadece görselden ibaret daha dün yaşadım burada bunu kız daha fazla detay peşinde oralarda iyi değilsen istemiyor
Soran+1 yılNeyse kapat konuyu nerden senin organa geldik
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣😂😂😂
+1 yıltecrubelımısın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
o zaman onu tatmın etmelısın
Bakire misin
018 Yorumla
Soran+1 yılHayr
Soran+1 yılEvet yakışıklı asla. yaşini göstermiyor. Koku hasasiyetim var benim. parfumsuz çöpe çıkmam o derece ağzından koku aldm
Soran+1 yılYani orta
Soran+1 yılYoo olur neden olmasın gözlerin çok guzel
Soran+1 yılKötü. degilsn
Soran+1 yıl7 snirm
Soran+1 yılYap
Soran+1 yılVala blemm onu
Soran+1 yılBlmem
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026