İlk beraber olduktan sonra çok ilgilydi ama ben başkasıylada takıldım sonrasında barıştık sonra terk etti yeni döndü ve seks istedi işte buluşalım flan dedi sürekli
sorun sende degil yavrum, baglansa zaten ilk denemenizde baglanirdi, sadece doyumsuz her kadina yazip sevismeye calisan biri kendisi, sana kalmis sonrasi
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Öncesinde seks yaşadığım biriyle tekrar yaşamak istedi bende olmaz dedim ama normal sohbet olur dedm beni sildi heryerden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne taktigi sadece seninle cinsellik yasamak istemiyor sende yok deyince bir daha olmaz deyip gitmis iste
Tamam bende öyle istiyorm ama tek beni istesin sürekli istiyorum bunu nasıl sağlarım
Seni seviyor mu peki yoksa sadece cinsellik icin geliyor onun dışında seninle ilgileniyor muydu
Sohbet ediyoruz evet
Vaktin var mı tkp edebilir misin
Ederiz aç profili sen
tamam
Yazdım
seks yapmayacaksan işim olmaz demekkk taktik
Zaten yapacam benimde amacım onla o hayatımda zaten biri var. Ama bağlı olsun tek benle takılmasını nasıl sağlarım
Onuda bilemem
taktik falan değil seks istiyo sadece
Sence ne yapsam bağlarım
Yazayım mı
bağlayamazsın. sadece seksten ibaretsin onun için maalesef
Nikahıma alacak değilm bende öyle bakıyorum zaten ama uzun sürmesi için napabilirim onu soruyorum
seviş
Başka
Ya seks ya da olma diyor
Yani seks için istiyor dimi duygusu asla yok
Kesinlikle öyle sende öyle düsünmedin mi?
İlk beraber olduktan sonra çok ilgilydi ama ben başkasıylada takıldım sonrasında barıştık sonra terk etti yeni döndü ve seks istedi işte buluşalım flan dedi sürekli
Sen başkasıyla takıldıktan sonra seni sadece seks partner olarak düsünmeye baslamıs, ve beklentisini bu yönde dile getirmis
Aynen öyle ama öncesinde duygusu mu vardı yani
Onu bilemem
Seks için takiliyormus seninle
Mecbur öyle olacak çünkü hayatımda biri var zaten onla evlenemem
Hayatında biri varsa zaten olmaz.
Aynen ama bağlı olsun istiyorum zaten kendide dedi geçen senden başksıyla takılamam sen olursan iyi olmazsan yapacak bişey yok dedi
seks warsa neden yokndedin
Nasıl yani
eskidn karı koca misali. olmuş sanız şimdi neden olmazki
Yanide bilmiyorum takılıp gider die korkuyorum
yaşlar denk mi
Değil ben büyüğüm ondan 7 yaş
o kaç sen kaç
sustun
aklın başlkalarında mı
azmis ve yazmis, sevdiginden donmemis
Aynen hayatımda biri var benim onunda yeni var değer veriyorum ona diyor ama beni istiyor
klasik gel seviselim gizlice sonra yollarimiza ayrilalim ayagi, heyecan istiyorsan yap
Bir kez yapıp bırakıcak mı yani
bir kez degil belki bir sure devam eder ama duygusal bir sey bekleme. duygusallik degil zevk ve sehvet ariyorsan yap
Neden bağlayamaz mıyım tipimi fiziğimi beğendiğini söylüyor
sorun sende degil yavrum, baglansa zaten ilk denemenizde baglanirdi, sadece doyumsuz her kadina yazip sevismeye calisan biri kendisi, sana kalmis sonrasi
Bağlandı zaten söylüyordu hep ben başkasyla takıldım onlaykende bunu öğrendi hayatımdaki kişi hariç onu başka biriyle takılarak aldattm
seni yataga atabilmek icin baglandim da der, asigimda der, seviyorumda der, geberiyorum da :)
Bu sefer demedi işte istiyor ama yalvarmıyor
tamam sevis o halde :)
Neden
yavrum senin derdin ne? istiyorsan sevismek sevis, yok istemiyorsan engelle gec. ne ona evet diyorsun ne buna.
O bağlansın istiyorm bende takılırım ama bağlansında
iyi sevis baglanir
Nasıl şeyler yapaym mesela
senin canin sexting mi istiyor :)
O ne
Aklını almak istiyorum benden başkasını düşünemesin istiyorum:)
yaz ozelden anlatayimm
sadece sana mi kalksin
Evet gerçi bence zaten öyle ama bilemiyoruz yinede
Umarım ilerdee pişman olmazsın
Neden böyle dedin
İlerde kocan sorun ederse diye
Kocam nerden bilcek
Sorduğunda?
Ne sorduğunda
Neden olmaz dedin
Neye
Yeniden sexe
Sexe olmaz demedim bağlanmasını istiyorum
seks olmaz normal sohbet olur dedim demişssin soruda
Evet bilerek yaptım duygusu var mı öğrenmek için
Yokmuş demek
Taktik yapmış olamaz mı çünkü belli benden kopamıyor çünkü çakal biri yem olmaz asla
sanmam
Oldurmaz mıyız peki
yok seks olur sadece
sen onun seks kölesi olursun
Ben mi o mu acaba
sen onun seks kölesi olursun
B o k olurum 😉
sen bilirsin
Uzak dur ondan
Neden
Seni sadece cinsellik için kullanıyor. Hayır gelir mi öylesinden
Bende öyle bakıyorm suçu yok kaldıki hayatımda biri var benim zaten olay o değil
Sende istiyorsun aslında?
Evet ama ilgisi bağlılığı bitmesin istiyorum bunu nasıl sağlarım
Yani zaten güzelsen zor olmaz
Yaşlar kaç
Güzelim bence oda öyle diyor
Atsana bi bakayım
Sinir bozucu bişey
Aynende bilmiyorum napsam
Kıymetini bilememiş
Neden
Bilse böyle yapmazdı