Evlendım. Severek evlendim ama fiziken bana çekici gelmiyor tahrik etmıyor.
Bırde ön sevışmeyı uzun tutmadı ve berbattı kısaca
ten uyumu olmadıgı icin mı yoksa sorun mu var
Evlendım. Severek evlendim ama fiziken bana çekici gelmiyor tahrik etmıyor.
Bırde ön sevışmeyı uzun tutmadı ve berbattı kısaca
ten uyumu olmadıgı icin mı yoksa sorun mu var
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Ten uyumu diye bir sey yoktur bu sadece savsatadır vajinusmus demek penisin vajinaya girmemesi demek hic bir sekilde penisi vajinaya sokmaya calistigin vajinaya giremezsin cunku sen orada kendini kasıp sıkıyorsundur strese giriyorsundur bunu sen yapiyorsun yani bu korkudan tedirgin oldugun icin ön sevisme tabiki de önemli senin icin senin iyicene ıslanıp zevk alman gerekiyor ki penis rahat bir sekilde girebilsin bu severek sevmeyerek evlenmekle ilgili bir sey degil diger yandan sen daha kendini bilmiyorsun nasil zevk alacagini ne yapman gerektigini herseyi de erkege yuklemek olmuyor sen kendini bilmiyorsan bilmezsen erkek sana bir sey yapamaz zaten kim olursa olsun sen kendini bileceksin ona gore yönlendireceksin ben hic bir sey bilmeyeyim oylecene yatakta yatayim herseyi erkek yapsin bana en iyi sekilde erkek zevk versin dersen çok beklersin öyle bir sey erkek seni bilmez erkekle kadım bir mi de sen iliskie de defalarca orgazm olurken tabi yapabilirsen erkek bir kere orgazm olur sen kendini bilmiyorsun ki daha bosu bosuna bir seyler bekliyorsun
ya ılk seferde denedik kanama olmadı bır kaç gun geçti tekrardan denedik hazırlandım da istiyordum gırdı ama çok canım acıdı ağladım hatta zevkte almadım bazıları demiş esnek kızlık zarı varmış o tarz durumlarda böyle oluyormuş jınekologa muaneye mı gitsem
Ever eogru zarin ednsk olabilir her kizda zar aayni degildir zarinn esnek olabilir onun bir onemi yok onemli olan aci cekmemen senin vajinusmus olma bundan kurtulmak uzun surebilir deneyeceksiniz baska yolu yok denemeden olmaz ama duzgun sekilde yapin bir daha ki denemeniz de senin iyi ıslanmanı zevk almanı saglasinn ön sevismeyi uzun tutun
nası lanlarım bu durumu
Genel olarak Ön sevişmede sorun yokken birleşme anı geldiğinde istem dışı kasılma, korku ve aşırı panik hali. Cinsel ilişkilerin ağrılı ve zor gerçekleşmesi (disparoni) İlk bir veya birkaç zorlu cinsel ilişkiden sonra gerisinin gelmemesi, ilişkiye girememe, ilişkiyi reddetme.
Yinede iyi bir gözlem gerekiyor
Evlenmeden önce sevişin dersem linç yiyorum. Hayatın boyunca birlikte olacağın birinin nasıl seviştiğini bilmek, tatmin olup olmayacağını bilmek bence herkesin hakkı
ya sence neden bu bende mı sorun var yoksa çekici bulmadıgım icin mı oldu
Arzulamadığın biriyle neden evlenir ki zaten insan. Çok saçma
oldu İşte
ne yapmalı
acaba tam olmadı mı ılışkı belkıde giremedi tam kanama da olmadı
Sonradan arzular mısın bilemem. Umarım olur, yoksa hayatın boyunca bu kişiyle zevksiz zevksiz sevişmek zorundasın, ya da boşan
Cevap
13Cevap
bu tur sorunlar genelde yasanabiliyor. ev hayati ile disaridaki hayat ayni olmuyor kimsede, ve sizde evlenmeden once cinsel birliktelik yasamadiysaniz bu sorunu su an yasaman gayet dogal.
cinsel tatminligin olmadigi yerde uzun sureli iliski olmaz maalesef
benı tahrik etmedi hıç aruzalamadım ama karakteri içn evlendim
Ten uyumu olmasa bile vajina kapakları kendini kapatmaz o anda rahat değilsen ya da korku varsa kapanır buda psikolojiktir.. ama sen yapmak istemyorsan o başka sen istediğin halde olmuyorsa o zaman sıkıntı vajinusmus olabilir..
Ten uyumu da olabilir. Vajinamus başka bişey kanka penis girdi mi vajinana ilk defa mi sevişip seks yaptın
ılk kez ve gırdı ama kanama olmadı hıç. Ama zevk almadım ve acıdı hep. Acaba sorun bende mı yoksa onu çekici bulmadıgım icin mı oldu
severek evlenen herşeyle kabul etmiş demektir yakında bosanirsin bence 😁
gerçekten soruyorum sence sorun bende mı yoksa çekici olmadıgı icin mı böyle oldu
mesela asla hoşlanmadığın bır kadın profili hayal et tıp olarak onunla olsan yapabılırmıydın
vajinismus kızlık zarı arkasında olan darlık olup kızlık zarını geçen penisin ilerleyememesi demekt, r
nasıl yanı evlendim ama bakireyim yanı çok saçma
yazdıklarının vajinismusla pek ilgici yok sizdeki sorun başka gibi ama bakire olman olmaman sen daha iyi bilmeni gerektirir nelerin yaşandığını bilmediğim için yorum kısıtlı oluyor
ben bılgısızım
bunu görüyorum ama neler oldu ki sen vajinizmus diye sordun bunu aslında açık yazman gerekirdi ki bende elimden geldiğince yardımcı olabilmeliyim
ya şöyle ılk seferde kanama olması gerekirdi hıç olmadı eşimde şaşırdı hatta ama kavga etmedik bir kaç gün geçti tekrar denedik gırdı ama canım o kadar acıdı kı anlatamam aglıcaktım hatta.. Kanama yine olmadı. Zevkte almadım. Bazıları dıyor esnek kızlık zarı varmış yanı yırtılma olmadıgı icin böyleymiş
esnek zarı yaşananlara göre değil görerek verilmesi gereken bi karardır ve penisin girdiğinden eminmisin sadece kafası girip sana acı mı verdi vede ilk seks bir kaç kez alışıncaya kadar sadece sevişmede zevk verir sekste zevk vermez yeterince sevişme olmadıkça
ya dıkkat etmedim zaten ağladığım icin acıdan belki dedıgın gıbıdır jinekolojik muaneye gıttım vanıjal muayene yaptı doktor da şaşırdı hanımefendi acımaması lazım dedi belkıde şu an hala bakireyim o yüzden acı cekıoyr bunu nasıl anlarım
belkide ama bunu aşmanın yollarından birisi seks olmayacakmış gibi sevişmelerle oral ile seni çok kudurtmayı başarmasından seksi sana istetmesinden geçer ve penis vajina dudaklarının arasına konup içine girmeyecek gibi dururken sevişme devam ederken sen azgınlıkla erkeği belinden tutup adım adım içine çekerek aşmalısın
vajinismusta penis vajinaya hiç giremez bence ten uyumunuz yok
bencede yk
e nasıl devam ettirebileceksin
Çekici bulup bulmamanla alakası yok, neticede kocan ve muhtemelen sana dokunmasından iğrenmiyorsun.
İğrenmediğine göre bu adam seni tahrik edebilir, biraz özenmeniz lazım.
Birleşme oldu mu tam anlamıyla
Seks yapmayı bilmiyor ondan zevk vermemis
Ön sevişme uzun tutulmalıydı
bencede birde o an canım çekmiyordu aruzalamıyordum onu zaten çekici gelmiyor
zorla isteksiz yapılan her şey soğutur tiksindirir
belirtiler vajinismusa benzemiyor daha çok psikolojik gibi sorun eşinden kaynaklı
Gitebildimi
evet ama canım çok acıdı ve hıç zevk almadım dokunurkende mesela bıtsın diye bekledim arzulamıyorum onu tahrik etmıyor sence ne bu
birde ılk seferde kan gelmesi gerekmez mı hiç gelmedi
Girememiş ki kan gelsin ve kendini kastın mı bence sen iatesksizsin ondan olmuş
nasıl yanı gırdıgını hissettim 3. saat boyunca hemde. Ama kanama olmadı hıç ve çok acıdı
Vajşnusmus değilisn ya da esnektir zarınız
jınekologa gitsem olur mu bunun icin ayıp olur mu doktora baksa belkıde bozulmadı o yzuden olmuyor
Gidin tabi kafanızda soru işareti varsa
İçine girebildi mi
Sevmiyorsundur
Kısmet
Girdimi
evet İşte ama çok acıdı ve kanama hiç olmadı zevkte almadım
Yaşın kaç tesettürlumusun zorlami evllik oldu
hayır degılım istedim aslında neden böyle oldu bozulmadı mı acaba
Bozulmuştur
Nasıl bisey evlilik
Sen yeni mi evlendin
ney
Ya bunu bende yaşadım hata ettiğin yerler var, anlatcam sana ben instaami versem yazar mısın bana
Tatmin olmuyor musun