Her nedense kadınların faydacı ve çıkarcı olmasında hiç bir mahsur görülmüyor bir erkeği kendisi olduğu için sevmek yerine yok parası olacak yok bana bakacak yok benim için şunu yapacak bunu yapacak şöyle olacak böyle olacak vs demesi ancak bir erkek bir kadının güzelliği ya da cinsellik gibi çıkarlar için birlikte olursa ya da olmak isterse anında linç yiyor sön ködönlörö nösöl köllönörsön ködönlör öbjö döğöldör gibisinden şeyler ile zırlıyor millet, e kadınlar obje değilde erkekler cüzdan mı, veya bir başka bir şey? E hani nerde eşitlik? Bir kadın erkeği çıkarları için sevebiliyorsa bir erkeğinde bir kadını çıkarları için sevme hakkı vardır gayet.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok güzel bir yere parmak bastın. Çoğu erkek için bunları düşünüp dile getiriyoruz. Ama çoğu kadında erkeklerle parasi için bir ilişki kuruyor. Birliktelik yaşıyor. Buna karşıyım. Fakat pek dile getirilmiyor. Bence bunun enbuyuk nedenlerinden biri o durumdaki erkekler. Çünkü bunu sorun etmiyorlar. Bunu bilerek bu ilişkiyi yürütüyorlar. Hatta bazıları herşeyini karşılarım maddi olarak diyerek bir ilişki teklif ediyor. Ama kadının da erkeginde bence çok yanlış.
19 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyini karşılarım diye bir teklifte bulunuyorsa bu zaten bir ilişki ya da ilişki teklifi olmaz ki daha doğrusu aşk anlamında bir ilişki teklifi olmaz sadece tek gecelik görüşmenin bir kaç ya da daha fazla geceye uzatılmış hali olur
Soran+1 yılYa öyle bir durum var tabiki konu o değil zaten, konu şu: Senin örneğin üzerinden gidelim erkek kadına o teklifi yapıyor ya tamam o erkek şerefsiz vicdansız duygusuz falan ama işte bu teklifi kabul eden kadına ne demeli peki?
Soran+1 yılTamam o zaman sen konuyu biliyorsun sorun yok daha fazla bir şey açıklamama gerek yok sana kadınlardan sevgi beklememek gerektiğine ve kadınların doğasında faydacılık olduğuna, bunun kötü bir şey olmadığına, bunu kabullenmememiz gerektiğine dair bazı duyumlar almıştımda soruyuda ondan yola çıkarak sordum onun doğasında faydacılık varsa benim doğamda öyle o zaman? Manasında hani insanların tepkisini ölçmek istedim
Soran+1 yılBu arada doğru mu duyduğum şey?
Soran+1 yılYani bende öyle düşünüyorumda kadınların doğası böyle diyor bazıları
En İyi Cevaplar
Öncellikle, Allah doğamızı en güzel şekilde yaratmıştır.. Eğer sen çirkin kızlara ben de fakir erkeklere baksaydım gelecek için negatif bir durum oluşurdu.. Zengin, güzel ve sağlıklı nesiller yetişmesi yani evrimin pozitif yönde ilerlemesi için olumlu özelliklere yönelmeliyiz.. Hepimizin hayrına şükür rabbime..
05 Yorumla
Soran+1 yılYani bir erkeğin bir kadını cinsellik için kullanmasına itirazın yok mu?
Soran+1 yılYani o kadın obje olarak kullanıldığında tekmeyi koyacak ama bir erkeğin cüzdan olarak kullanılmasında sakınca yok yani gayet doğal bir şey bu öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
evet öyle. Fakat bana göre ikiside boyle duşunuyorsa şerefsizdir :d
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki benimde onayladığım bir şey değil her ikiside ancak mesela bir kadının benimle bir çıkarım olacaksa denkleme göre benimde ondan bir çıkarım olmak zorunda doğal olarak bir tarafı normal karşılayan bir insanın diğerine çamur atmaya hakkı yok onu kabul ediyorsa diğerinide kabul etmek zorunda
+1 yılErkekler hep günah kecisi
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir cümle olmuş helal
Linç yese ne olacak ki
06 Yorumla
Soran+1 yılBen her türlü vurur geçerim mi diyorsun sende?
Soran+1 yılBen o düşüncede birisi değilim sen takmıyor olabilirsin ama ben vur geçci bir insan olmadığımdan benim için önemli bir konu bu
Soran+1 yılYa ben olurda bir gün kadınların doğasında faydacılık olduğundan aşk diye bir şey olmadığından gerçekten emin olursam o zaman bende çıkarlarıma bakarım orası ayrı ancak şu an için öyle bir kafada değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne