Sevişerek bir erkeği kendimize bağlar mıyız yoksa uzaklaştırır mıyız?

Bazıları seks yapmak erkeği kadına bağlıyor diyor.
Bazıları da tam tersi seks yaşayınca uzaklaştırır diyor.
Bana soracak olursanız bağlanmıyor uzaklaşıyor
Çünkü erkek kadına sadece ve sadece seks için yaklaşıyor (parantez içinde çoğunluğu diyeyim)
Erkeklerin çoğunluğu seks düşkünü bazıları bakir sabır ediyor harama el uzatmiyor doğrusu da bu , ama günü geldiğinde evlenmek istiyor.
Şimdi o bakir kişiye sorsanız yuvam olsun çocuklarım olsun ister herkes öyle istiyor diyor da zaten , ama bunun en önemli seks düşkünü olmamız
Kendimi de dahil ben bakireyim mesala elime erkek eli değmedi tm yuvam olsun çocuklarım olsun istiyorum evlenmek istiyorum ama bunun altında yatan başka şeyler var
Artık öpüşmek sevişmek istiyorum helalinden, ama işte aklımın bir köşesinde seks var benim de duygularım var sonuçta.
Uzun lafın kısası sevişmekle bağlanmaz daha çok kaçar sadece sevişir ileriye doğru da düşünmez.
Erkekler Bence akıllı kadınlara bağlanıyor dış görünüşle alakası olduğunu düşünmüyorum ben şu demek değil ama sürekli erkeğe ne yapması gerektiğini söyleyen falan bundan bahsetmiyorum anladığıniz bence ne demek istediğimi
Soru güzel beğendim böyle bir soru sorduğunuz için teşekkür ederim size ❤️
Gerçekten çok güzel anlatmışsın ben de senin gibi düşünüyorum kendimi tutuyorum yapmamaya çalışıyorum bı şekilde kendim hallediyorum ama gördükçe insan istiyor çocuklarım olur mu bilmiyorum ama sevdiğimle evlenip ya da iyi bir insanla evlenip o duyguyu yaşamak istiyorum ben bişey duymuştum seks insanı birbirine bağlıyor ten uyumu diye birşeyde var sen o insanla sarıldıkca opustukce falan bağ oluyor
Yapılabilecek en iyi açıklamayı yapmışsın.. insanız nefs sahibiyiz, buda şehvete yol açıyor.. bekaret erkegede farz kılındı, kadınada; yani bundan şu durumu düşünebiliriz kadının bir erkegi olur.. bugun onunlar yatanda; sevgili olduğu herkesle yatabileceği düşüncesi belirir.. erkekte yapsa namussuzluk kadında yapsa namussuzluk.. onun içindir ki belki 100 kişiden 1 i hariç hepsi zevki için kullandığı kadına çoçuklarımın annesi diye bakmaz
@tofo21 gerçekten öyle katılıyorum sana ama erkekler sahip çıkmıyor nefsine
Bunu erkek kadın diye ayıramayız yalnız.. erkekler çogunlukta olsada kadınlar içinde aynı diyebilecegimiz halde olanlar var.. erkek var erkek var, kadın var kadın var.. ama hem erkege hem kadına koru denildi.. dediğim gibi yüz erkekten belki biri normal bakar.. gerçekten seven harbi sevdigini iffetsiz duruma düşürürmü hiç.. şöyle düşün zina haram büyük günah, ama eşlerin birbiri ile münasebeti artı bi sevap; ki kadının eşinden bu durum için kaçması 70 kebair büyük günah içinde.. her şey adabı ile olmalı
Bunu Yeni öğrenmis oldum
@tafo21 sevdim yorumunu 🥰
Eyvallah 🙏
Bildigin makale yazmissin 😃
Konuya dair derin analizler: Ertelenmiş Cinsellik, Dücane Cündioğlu
Teşekkür ederim ❤️
Sadece sevişerek bir erkeği elindede tutamazsın kendinede bağlayamazsın... o kapıları açtığın zaman erkek seni sadece zevk almak için kullanmaya başlar... düzgün ilişkilerde bazı şeyler zamanında olmalı... erkeğin ilgisi varsa o erkek sana zaten bağlanır konuşmandan duruşundan bakışından etkilenir...
E peki neden sevgiliyken istiyorlar ben şunu merak ediyorum falan yapabilir miyim edebilir miyim bu sadece ihtiyacını karşılamak için mi oluyor sevgi olmuyor yani gerçi düzgün ilişkiyle karşılaşmadım daha ama
Sevgiliyken isteyenlerin çoğu ciddi düşünmeyen tiplerdir.. seni sen olduğun için değil bedenin için tercih eden tipler.. ayrıca her insanda nefiz var ve ateşle baruy yan yana gelince farklı şeyler olabiliyor karşılıklı istek oluşunca... burada yağılması gereken duruşunu belli etmek ve bazı şeylerin zamanında daha doğru olacağını karşı tarafa söylemek ya da hissettirmek...
Haklısın gerçekten de öyle
genelleme yapmamak gerektiğini düşünüyorum herkesin kendi fikri tabiki ama illa cinsellik olduğunda yok o kapıları açtın kullandırttın kendini vs yorumu çok saçma seni seven birisi neden böyle düşünsün? aksine gerçekten seni seven biri ise bu duygularınızı daha da yoğunlaştırır
@nehirryr Öyle sananlar hep kaybediyor... mesele kullandırtma değil mesele bazı şeyleri ağırdan almak.. her şey yaşandıktan sonra heyecanda azalır ve evliliğe özel bir şey kalmaz... şimdiye kadar çok insan tanıdım hepsi aynı sıkıntadan muzdarip... erkeğe her istediğini verirsen o erkek senden kaçar ciddi adım atacağın zaman bu net...
Teşekkür ederim eig için...
Görüş
68Görüş
Ne kadar sürede ilişki yaşadığına bağlı hemen ilişki yaşarsan adam asla ciddi düşünmez benden önce kaç kişiye daha yapmıştır der geçer belli bir yerden sonra yaşanması gereken yerden sonra seksi olmaya başlarsa ve sen gerçekten isteyerek adamı memnun ederek seks yapıyorsan adam bağlanır ama en ufak bir cinsel sorun olduğunda gözü dışarı gitmeye başlar seks ile gelen seks ile geri gider tabii ki seksi olmalı ama sadece seks ile de olmuyor.
Onu biliyorum öyle bir niyetim olmadı hiçbir zaman ama neden sevgilisinden herşeyi istiyorlar ben bunu bilmiyorum yapmak istiyorum ya da sürekli iç içe duruyorlar
Tabi ki bağlarsınız. Hayatta sevişmekten daha güzel bir şey yok. Herkes bunu hissetmeli bu hazzı tatmalı. #KasımdaHaz başkadır. Kasımda boş durmak yok. Şurada kasımın bitmesine ne kaldı. Boş günlerinizi elinizdeki fırsatlarla doldurun lütfen… 😃🔥😎
Adamın niyetine, senin onun gözündeki yerine göre değişir
Sadece teni paylaşmak değil sevgili olmak..
Derdini , sevincini, üzüntüsünü paylaşmakta insanları kalben birbirine bağlar... yani kişiye ona verdiğin değeri göstermenin bir çok manevi yolu vardır... bunlar sevişmekten daha yüce ve yürekten hislerdir..🤍✌️☕️☕️
Ne yaparsan yap yine bırakır baglayamayiz kendimize
Bu konuda biraz kırgınlık yaşamış gibisin sanırım😑😑😑
Sevdik çabaladık gitti
Sağlık olsun..🙏🙏
O kişinin karakterine bağlı bu, eğer seni gerçekten seviyorsa daha çok bağlanır ama amacı sadece cinsellikse hevesini alıp bırakır ki erkeklerin çoğu böyle yapıyor zaten. Bu yüzden bu kararı vermeden önce karşındaki kişiyi iyi tanımalısın, niyetinin seni kullanmak olmadığına emin olmalısın öbür türlü sevdiğinle sevişmek çok güzel bir şey.
Bende bilemedim sırf vermedin diye terk edenler var sevgilimsin senle yapmicam kimle yapcam diyenler düzgünu gelmedi daha bana
Aynen öyle dikkatli olmaya çalışıyorum evlenene kadar sevgili yapmicaksin erkeklerin beyni tek birşeye çalışıyor en sevmediğim
Bağlayamazsınız, uzaklaştırılmaz da
Başkalarının duygularını kontrol edemezsin. Sevişmesen de aşık olacağı varsa olur zaten. Aynı şekilde baglanası yoksa bağlanmaz. Konunun seksle alakası yok. Seks karşındaki için değil, senin için olmalı
Yani erkekler sevmediği kadınla da birlikte olurlar diyosun
Sevmek derken kati bir aşk şart değil. Arzuladığı biri olması lazım. Dokunduğunda tiksinecek kadar sevmiyorsa tabi ki olmaz. Arzuyu aşk ve sevgi ile karıştırma
O konularda çok bı bilgim yok senden öğrenmiş oldum teşekkür ederim
Ten uyumu falan gibi şeyler var işte. Tüm duyguları aşk duygusuna indirgeyemeyiz.
Hepsi farklı aynı değil ten uyumu bambaşka bir şey
Tam tersine bağlayabilirsiniz üstelik zaten erkekler cinsellik konusunda kadınları olanla daha fazla düşkün olduğu için cinsel olarak kendisine ilgi gösteren bir kadına çok çabuk bağlanırlar terk edildiği zaman ya da başkasıyla ilişkiye girdiği zaman da psikolojik olarak kendilerini kötü hissederler kendimden biliyorum
Abaza yoklukta bir erkekteyse bağlarsın kendini bilen bir erkekse kandıramazsın seks yapmak erkeklerde aşk hormonunu salgılamaz hatta tam tersi seksten sonra genelde erkekler biraz daha uzaklaşmaya çalışır iç güdüsel olarak panikler sanki seksle bağlamaya çalışma yani
Yani bu yöntem ezikçe ve çoğu zaman ters teper
Haklısın ben sadece düşkün oldukları için aklıma geldi
Ya düşkün hele kolay veren biri olursa yedekte tutar. Kullanır. Kadınlar ve erkekler böyle tiplerden uzak dursunlar. Sorunları olan insanlardır
Benim işim olmaz zaten de bı sürü parayla yaptıran var
Paralı zaten başka bir olay.
Böyle şeylerle bağlanıyorsa bir erkek zaten uzak dursun mide bulandırıcı
Düşkünler o yüzden sordum bana göre de değil zaten
karşıdakinin karakteriyle alakalı, bazısı gerçekten duygusal olarak bağlandıktan sonra cinsellik yaşayınca çok daha fazla bağlanabilir, kalan kısım da zaten tek gecelik ilişki arayıp istediğini alana kadar peşinde olup alınca giden kesimdir
Çok basit olmadığın sürece uzaklaşmaz ama çok basit olursan istediğini alıp yol verebilir.
O yüzden karşı cikacan😅
Her dediğine 😂
Erkekler ilişkiye girdikleri kadına aşık olmazlar. Çoğu kadın evlenmeden ilişki yaşadığı için adamlar hevesini alıyor ve onları ortada bırakıyor. Erkekler birşeyler yaşamadığı kişiyi daha çok merak eder ve daha çok ilgi duyar.
Sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki ne kadar uzun süre dayanabilir ki? Elde edersin ama heves geçince biter.
Seviştiğin erkek ile aranda duygusal bir bağ yoksa erkek sana bağlanmaz Bağlansa bile sadece cinsel anlamda bağlanır O da pek uzun sürmez Yeni birini bulduğu an seni bırakır
Yani seviyorsa sana karşı birşeyler hissediyorsa kesinlikle bağlanır ama ortada bir şey yok tek gerçeği sevişmek ise ozman bağlayamazsın
Herkes cinselliğe bakıyor bağlayabilirsin de bağlayamazsın da çünkü senle seks yaptıktan sonra gider başka biriyle de yapar
Bağlanıyormuş gibi yapar, uzun vadede sadece ihtiyaçları için kullanmış olur
Bu coğrafyada, bu yöntemle, bu toplumda, bu erkeklerin arasından %98'ini kul köle yaparsın. Bağlamak ne ki...
Beni önce karakteri sevgisi saygısı bağlar sevişmesi de iyiyse işte o zaman sıkı sıkıya bağlanırım cinsel uyumda önemli aşkta.
En İyi Görüşler