Cinsel Yaşam Sevgilim daha çok arkadan ilişki istiyor neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bakire değilim fakat sevgilim daha çok arkadan ilişki istiyor sorduğumda ise popomu güzel bulduğunu falan söylüyor Sevgilim daha çok arkadan ilişki istiyor neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doggy yaparken anal deliğin çekiciliğine kapılmıştır. Oranın darlığını, özgürlüğünü ve yeni şeyler keşfetmeyi istiyor 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Anal seven erkek öok var yapıyorsanız ver gitsin 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. canım olduğu için bide ayrıca arkadan verme günah diyenler olacak önden verince sevaba gidriyolar sanki m k 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sana saygısı yok ayrıca seni obje olarak görüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşadıkça anlayacaksın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl normal gtun güzelse ister zaten gtunuzu bizim için güzelleştirmiyormusunuz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır? Cevap sahibi +1 yıl ne hayır Soran +1 yıl Popomuzu sizin için güzelleştirmiyoruz
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya öyle sevenler takık olan zevk alan var çok dar daha zevkli vs diyen var öyle duymuştum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ya g*y septomları taşıyor ya da önden sıkıldı artık daha dar yerin peşinde 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Gram beynin varsa yapmazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var varda niye Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Bak hem saglık açısından hemde etik açıdan çok kötü Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ahh seni paylaşmayı arzuluyor başka erkeklerle 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla Soran +1 yıl Daha neler Yorumla LimOncuuu +1 yıl Bana kızabilirsin ama fantezi bu. Hoşuna giderse sen de yapabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl İğrenç bişey bu ne hoşuma gitmesi Yorumla LimOncuuu +1 yıl Neredeyse her kadının en az bşr kez denemek istediği bşr hayal iki erkek? Yorumla Soran +1 yıl Ben o her kadınlardan değilim maalesef Yorumla LimOncuuu +1 yıl 😊 Henüz kendine bile itiraf edememişsindir. Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ön taraf geniş zevk almıyor demekki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Nerden biliyorsun erkek arkadaşın mı söyledi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Geniş dese kalbin kırılacak o yüzden dememiş olabilir Sen kendini hissetmiyon mu dar mı geniş mi Yorumla Soran +1 yıl O parmaklarken parmağının yarısına kadar zor giriyor kanka dar bunun bende farkındayım Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Heee tamam o zaman sıkıntı yok ama yine de anal yapma fazla zarar görüyor orası Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben bu cinsel yaşam sorularının ta 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cevap verme o zaman Yorumla Romantikçaki +1 yıl Sanane senlik bi durum mu var Yorumla Soran +1 yıl Benim soruma yazmışsın ya hani Yorumla Romantikçaki +1 yıl Tamam sanane Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanka çok agresifsin ya az sakin Yorumla Romantikçaki +1 yıl Sanane Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Hak yolu varken b*k yoluna gitmeyelim de 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. fantezi peşinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önün tadı kalmamış diyor sana 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Öndende istiyor fakat arkadan daha çok önden hiç istemiyor değip Yorumla Soran +1 yıl Değil* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelim popon yırtılır altına yapar gezersin akıllı ol pis kokar çok Yorumla Soran +1 yıl Güzelin miyim gerçekten😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nezaketen dedim :) ama eminim güzelsindirde 🌸😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kibarlıktan anlayan birisi olsun. Amin 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Anladım onu kanka şaka yapmıştım 😂 koymuşum farketiysen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ıssızadam65 👈 :) Yorumla
ÇılgınAntalyalı Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Belki daha dar olduğu için ama yine de saçma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç hiç zevkli değil 0 2 Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Değilmi. Bir tüp çokokrem sıkıp iyice yalayarak bitirip kaymak gibi yapılacak vajina varken analın b*k kokusunu çekmek 🤮 Yorumla DanielKlein +1 yıl Denedin mi? Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İhalenin kendine kalmasından korkuyordur 0 0 Yorumla
Savass_ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Sapık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ee abartma o kadarda değil Yorumla Savass_ +1 yıl Ben de sapığım ordan biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam amca Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Orası daha sıkı oluyor ondan 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sen nasıl seversin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İzin verme 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enfeksiyon kapabilirsin. Afedersin tutamazsın kendini ne bencil bir sevgilin varmış düşünse seni istemez böyle iğrenç lanet herif Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Gizli gay olabilir 0 0 Yorumla
DertsizAdam35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl ön taraftan çok mu ilişki yaşadın ondan olabilir 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Uzaklaşın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geniş misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani alirken kolay alıyor musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Doggy yaparken anal deliğin çekiciliğine kapılmıştır. Oranın darlığını, özgürlüğünü ve yeni şeyler keşfetmeyi istiyor
Anal seven erkek öok var yapıyorsanız ver gitsin
canım olduğu için bide ayrıca arkadan verme günah diyenler olacak önden verince sevaba gidriyolar sanki m k
sana saygısı yok ayrıca seni obje olarak görüyor
Ne alaka ki
yaşadıkça anlayacaksın
normal gtun güzelse ister zaten gtunuzu bizim için güzelleştirmiyormusunuz
Hayır?
ne hayır
Popomuzu sizin için güzelleştirmiyoruz
Ya öyle sevenler takık olan zevk alan var çok dar daha zevkli vs diyen var öyle duymuştum
ya g*y septomları taşıyor ya da önden sıkıldı artık daha dar yerin peşinde
Gram beynin varsa yapmazsın
Var varda niye
Bak hem saglık açısından hemde etik açıdan çok kötü
Ahh seni paylaşmayı arzuluyor başka erkeklerle
Yuh
Daha neler
Bana kızabilirsin ama fantezi bu. Hoşuna giderse sen de yapabilirsin.
İğrenç bişey bu ne hoşuma gitmesi
Neredeyse her kadının en az bşr kez denemek istediği bşr hayal iki erkek?
Ben o her kadınlardan değilim maalesef
😊 Henüz kendine bile itiraf edememişsindir.
Ön taraf geniş zevk almıyor demekki
Hayır değil
Nerden biliyorsun erkek arkadaşın mı söyledi
Evet
Geniş dese kalbin kırılacak o yüzden dememiş olabilir
Sen kendini hissetmiyon mu dar mı geniş mi
O parmaklarken parmağının yarısına kadar zor giriyor kanka dar bunun bende farkındayım
Heee tamam o zaman sıkıntı yok ama yine de anal yapma fazla zarar görüyor orası
Ben bu cinsel yaşam sorularının ta
Cevap verme o zaman
Sanane senlik bi durum mu var
Benim soruma yazmışsın ya hani
Tamam sanane
Tamam kanka çok agresifsin ya az sakin
Sanane
Anal da yapiyorsunuz sanki
Ağzının tadını bilmiyor ayrıl
arkadan girmek daha zevkli
Adam gö... Tcü çıkmış
Fantezi işte başka bir nedeni yok
Hak yolu varken b*k yoluna gitmeyelim de
Hamile kalma derdi olmaz
fantezi peşinde
İğrenç bir analcı olduğu için 🤮
Önün tadı kalmamış diyor sana
Öndende istiyor fakat arkadan daha çok önden hiç istemiyor değip
Değil*
Güzelim popon yırtılır altına yapar gezersin akıllı ol pis kokar çok
Güzelin miyim gerçekten😂😂
Nezaketen dedim :) ama eminim güzelsindirde 🌸😊
Kibarlıktan anlayan birisi olsun. Amin 🙏
Anladım onu kanka şaka yapmıştım 😂 koymuşum farketiysen
@ıssızadam65 👈 :)
Belki daha dar olduğu için ama yine de saçma
İğrenç hiç zevkli değil
Değilmi. Bir tüp çokokrem sıkıp iyice yalayarak bitirip kaymak gibi yapılacak vajina varken analın b*k kokusunu çekmek 🤮
Denedin mi?
güzel popo istek arttırır
İhalenin kendine kalmasından korkuyordur
Sapık
Ee abartma o kadarda değil
Ben de sapığım ordan biliyorum
Tamam amca
Orası daha sıkı oluyor ondan
Sen nasıl seversin
Daha dar olduğu içindir
İzin verme
Neden
Enfeksiyon kapabilirsin. Afedersin tutamazsın kendini ne bencil bir sevgilin varmış düşünse seni istemez böyle iğrenç lanet herif
Anal seviyordur,
Gizli gay olabilir
ön taraftan çok mu ilişki yaşadın ondan olabilir
Uzaklaşın
Yok be dar diye
Geniş misin
Derken
Yani alirken kolay alıyor musun