Yani kime söyleyeceğimi bilmiyorum sevgilim h*yvan gibi girdi o anlık bir acıyla evet farketmiştim ama bu kadar olacağını düşünmedim. 2 gündür tuvalete çıkamıyorum ağrıyor da küçük tuvaletimi yaptığımda bile yanıyor ve aynada baktım böyle küçük bir et parçası var sanki daha önce yoktu böyle bir şey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Korkunç 🤦♂️😵 Eğer kanaman varsa dikiş atmaları gerekebilir. Yırtılma olabilir. Ne biçim kişilerle böyle şeyler yapabiliyorsunuz anlamıyorum hiç zaten. Sen bunu kendine niye yapıyorsun ki. Çok mu lazımdı. Bunu yapabiliyorsan eğer, karşı tarafa sen yapacaksın, senin buna hakkın var. Onun sana öyle bir hakkı yok ki. Kaldı ki kadınlar değil, erkekler anal yoldan zevk alır. Prostatı, sinirleri her bir haltı k. clarından sarktığı için. Kadınlarda böyle bir durum var mı? Baksana bir kendine var mı öyle bir durumun. ? Yok tabi kii.. Pozisyonuda çok yanlış yapmışsınız siz. Önce bunu bir düzeltin. Kim çok meraklısıysa en çok o önce bunu hak etmiş. Erkeklerinize girmeden bunu kendinizde sakın ama sakın denemeyin. Her şey karşılıklı, hissettiğini hissettirmeden bırakma onun peşini. Benden demesi. 🤷♂️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal nedir yaw? Normal yolun suyu mu çıktı? Sağlığınıza değer vermeyen erkeklere vermeyin 👍
Anal seks iyi bir şey olsa tüm kadınlar zevkle yapardı. Her iki taraf içinde zararlı 👍 anal istemeyen birini bul.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsekste bencillik çok kötü bişey ya öyle erkekmi olur lan onun yapacağı işi çiçek. Seni anlayarak yavaş ve alıştırarak yapsaydı şu işi sanada zevk verirdi ama aptallığından kaybetmiş
012 Yorumla
Soran+1 yılBu işin anlayarak alıştırarak falanı yok bence ya zaten olabilecek bir şey olsa normal bir şekilde herkes yapardı ama hayır iki tarafa da zevk vermeyen üzerine acılı bir durum
Cevap sahibi+1 yılyanlış biliyorsun, arkadan almayı zevkle yapan kadınlar var çoğunlukta hatta ve iki tarafada zevk veriyor, bazı kadınlar acı hissetmiyor zevkte almıyor sadece erkeğini memnun ediyor, bazı kadınlar haz alıyor zevk alıyor, bazılarınada sana denk gelen öküz geliyor ve tamamen soğutuyor.
Soran+1 yılBir çok şey okudum bunu yaşadıktan sonra erkek için de çok sakıncalı olabileceği yazıyor ama ısrarla anal seks böyle ballandıra ballandıra anlatılıyor her yerde
Cevap sahibi+1 yılbu arada tehlikeli, sakıncalı ve zararlı o konuda hemfikiriz, zaten ben bir kaç defa anal ilişki yaşadım evet zevk aldım ama vajinadan aldığım zevki alamadım, gerek yokmuş ama popo güzel olunca bi canı çekiyor insanın ısırası geliyor giresi geliyor napalım
Soran+1 yılHayvansal bir içgüdü, her canımız çekeni elde ediyor olsaydık..
Cevap sahibi+1 yılevet sevgilinden örnek hayvan içgüdüsü
Soran+1 yılAksini düşünmüyorum evet
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
Soran+1 yılNeye atarlandın sen şimdi pardon?
Cevap sahibi+1 yılatarlanmadım uyucaktım iyi geceler diledim sadece
Soran+1 yılPeki öyleyse iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılÖyle öylee :D sağol
Anal yapmak iğrençliktir
024 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez bir erkekten bunu duyuyorum nesliniz tükeniyor maalesef
Soran+1 yılNe denir tebrik edilir galiba
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİlkti tabi ki
Soran+1 yılAsla ilk ve sondu
Soran+1 yıl🤦🏻♀️😂
Soran+1 yılYetmiyor falan değil ayrıca bence oral en iyisi çünkü sakatlık çıkaracak bir şeyi yok😄
Soran+1 yılNeyse işte 🙄😂
Soran+1 yılFarkettim😂
Soran+1 yılSenin kadar olmasada diyelim 😄
Soran+1 yılİyi geceler 😌
Soran+1 yılİş derken pardon?🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
Basurun nuks etmiş olabilir. Geçmiş olsun. Geçer merak etme ama sinirleri damaelari yirtmis olabilir gaz kacirma gibi sorun yaşıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın ilerlesin biraz kakanı tutamayınca sevgilin kurtarır seni merak etme knk
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk ve sondu bir daha asla
- +1 yıl
Yalann acısı geçsin logar çukuruna dönene kadar yapıcaksın. Anal bağımlılıktır hele bğrde bakire isen. Bu sözümü unutma ss al ilerde bakıp hatırlarsın beni.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun ama Sevgilinde hata var yoksa anal seksin acıma hisleri öyle abartı değil ki burada kabahat sevgilinde
00 Yorumla
+1 yılBen o ilişkiyi hiç anlamadım kimi kadın vajinadan daha zevkli derken kimisi senin gibi acıdan ölüyor bu çok yapmaklamı alakalı
00 Yorumla
+1 yılKayganlaştırı olmadan ve acele eilirse acı çekersin işi bilenle yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan özendirici ifadelerle internet ortamında insanlar bu şekilde olur olmadık her şeyi yapıyorlar işte
- +1 yıl
Ben eski fak ile çok yaptım kız zevkten uçuyordu 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemoroid tarzi bisi o muhtemelen. Ah ne kadar sağlıksız bişi şu yaptığınız
27 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ve istemediğim halde onun ısrarıyla kabul ettim gerçekten acısını ben çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılKotu bir his bu. Doğum sonrasi yasadim ben bunu yazını okuyunca inan tekrar hissettm acısını. Eczanede kremler var onlardan al ve kati gidalari azalt kabiz olmaktan kaçın. iyilesmesi zaman alır. zaten bu gibi durumlarda once krem ya da yag bisilerle yumuşatılir iliski oncesi ki hassas bir alan incinmesin zedelenmesin diye. Bildiğin hayvanca bir eylem bu yaptığı
Soran+1 yılÇok kötü hissediyorum kendimi gerçekten berbat bir his🤦🏻♀️ teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro ne giriyorsun araya sen. Kaçtır denk geldin bu ne be. burada iki bişey soyluyrm aradasin hep. Yaptım ya da yapmadim seni ne baglar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim balım toplarsın en kısa zamanda umarım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAbartı ve aşırı olmadan yapılınca problem olmaz zevkini yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılİşi bilmeyen her s*ki olan erkek sokup çıkarmak kafası olursa sonuç bu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEt varsa basur çıkmıştır sıcak tut popişi baharatlı şeyler yeme 1 2 haftaya geçer geçmezse doktora git krem yazsin
010 Yorumla
Soran+1 yılBasur ne alaka daha önce yoktu böyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılZorlayınca kendini kasmışsın o yüzden olmuştur geçer 1 2 haftaya. Birdaha yaparken ilk önce anal temizliğini yap 2. Olarak anestol krem alıp ilişkiden 10 dk önce sür uyuştursun 3. Olarak da kayganlastirici ile yavaşça girsin alıştırsın. Ben yaptığımda yirtılmıştı kızın popiş ondan sonra 1 ay mahrum kaldım araştırıp bu yöntemi bulup denemiştik sorun kalmıyor bunları sırası ile yapınca
Soran+1 yılSaçmalık gerçekten bir daha asla
Cevap sahibi+1 yılAnestol al sür şimdilik geçer bir süre sonra
Soran+1 yılAz önce okudum onunla ilgili bir yazı ama emin olamamıştım ağrıyı hafifletiyormuş teşekkür ederim yarın bakacağım 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılÇok dert etme geçiyor o vajinalden devam et istemiyorsan anal yaptırma
Soran+1 yılDert ediyorum maalesef acısını ben çekiyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılBi dm atsana engellersin sonra bisi sorucam
Soran+1 yılSorabilirsin burdan
Cevap sahibi+1 yılEngellersin ya yazsana 2 dk özel bişi
Gizli Üye(18-24)+1 yılUlan anal yapan erkek ve kadında ihrenctir benden uzak Allah'a yakın olsunlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOralar bitmiş oraya doktor bile düzeltecek hayatın sonuna kadar o acıyı çekeceksin işin bitti hemen doktora gşdşp olayları anlatmam gerek. Acilen git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal zararlı yapma bence bundan sonra. Kanama oluyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmasaydın keşke bizimkini ameliyat ettiler diktiler orayı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal erkeğe zevk verir kadına ızdırap.
00 Yorumlahıc yapmasaymıssın daha ıyıymıs bırdahada uzakdur o öküzden hadı yapıyosun kremle alıstır. birden gırmek nedır.
00 Yorumla
+1 yılMerak ettiğin için mi yaptın. Yaparken zevk aldığın oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk falan almadım acı hissettim sadece
- +1 yıl
Tamamen sevgilin için denedin öyleyse. Geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOyle hayvan gibi girilmez yırtılma olmuş olabilir hemorayide olabilir
00 Yorumla Kanki sen baba bi yazz yardımcı olcam sana ben anlıyorum seni sakin😂
10 Yorumla
+1 yılsevgilin ve sen kaç yaşındasın
11 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o da 30
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilinçsiz ve düşüncesiz yapılınca
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBütün erkekler aynı bu konuda
Soran+1 yılKendi zevki için her şeyi yapıyor erkekler istisnalar kaideyi bozmaz
+1 yılet parcasi bahsur olmasinn acilma var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce böyle bir şikayetim yoktu
- +1 yıl
anladimm cok sert yapti sanirimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye böyle hayvanlarla olursunuz anlamıyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Bu kizlar bunhayvanlaeı seviyor işte mal oldukları icin sonra terk edilecekler aklı basına gelecek
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️
+1 yılZor yapan kişi de hatta var
00 Yorumla
+1 yılKeşke yapmasaydın aids riski yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıntı olmuş geçmiş olsun umarım halledebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk defa mi yaptınız
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç senin
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılne zamandır birliktesiniz
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler naber nasılsın?
Asla yapmam asla da yapmadım
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun kan geldi mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Neden izin verdin anala? Çok acımadı mı?
Soran+1 yılÇok istediği için
- +1 yıl
E önden yapsaydın? Bakirelik gitmesin diye mi anal verdin?
Soran+1 yılKendi çok istedi
- +1 yıl
Bakire değil misin?
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Hmm ben olsam ben de analdan yapardım o zaman , ama yapmasını bilmek lazım biraz kaygan olacak ve sertçe sokmayacaksın hani hafifçe ucunu sokacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılbagırsagın cıkmıs
olur boyle analda00 YorumlaGecmis olsun
20 YorumlaTravma olabilir
10 Yorumla
+1 yılAnal yapan kız bence cok asagılıktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla yapamam
21 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra bende asla yapmam zaten
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kanama oldumu hic
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kanama olmadı
Deşmiş seni baya dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirerken aglatcak tarzdami
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsan biseyker sorucam izniniz olursa
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık yani ne diyeceksin ki şimdi bu kıza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılön hazırlık yapmamışmıydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyirtilmis mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey tecrübe etmediğim için anlamıyorum ne olduğunu
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne durumda şu an
012 Yorumla
Soran+1 yılYukarı da yazdığım gibi
Soran+1 yılBepanthol sürdüm ama bir faydası olmadı
Soran+1 yılBu kadar berbat bir şey olduğunu düşünemedim bilmiyorum hiç istemediğim bir şeydi ama çok ısrar ettiği için bir anlık bir kararla.. O kadar pişmanım ki
Soran+1 yılNormalde bana karşı nazik biri konu cinsellik olunca değişiyor
Soran+1 yılBütün erkekler öyle değil mi
Soran+1 yılHiç sanmıyorum erkeklerin tabiatında var bu h*yvanlık özellikle konu bu olunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuh!
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım