Arkadaş diyip sevgili gibi yaklaşan amacı cinsellik olmayan erkeği ilişkiye yönlendirme geçmişten kaynaklı güvensizlik var?

Yaklaşık 3 haftadır tanışıyoruz aynı avm de başka mağazalarda çalışıyoruz moladan molaya görüşüyoruz birbirimize laf atıyoruz şakalaşıyoruz ikimizinde geçmişi kötü eski sevgilisini başkasıyla yatakta görmüş falan ikimizinde güvensizliği çok fazla amacı cinsellik değil ama arkadaş diyip sevgili gibi yaklaşıyor sürekli iltifat etmeler yanağımdan öpmeler sarılmalar falan hatta bi ara bi anda tuttu dudağıma yapıştı arkadaş ayağına yürüyor ama sevgili istemiyorum geçmişten kaynaklı dedi sen benim için özlesin sadece sana böyleyim her kıza güzel diye böyle yaklaşmıyorum çünkü benimde kanadım kırık dedi bende sadece sana böyleyim hiçbir arkadaşımla değilim dedim bende istemiyorum hemen sevgililik ama böyle arkadaş demesini de istemiyorum birbirimize hep şakayla karışık yaklaşıyoruz o yüzden beni ciddiye almasını istiyorum açık açık sevgili olalım demekte istemiyorum zamanla olsun istiyorum benim çok arkadaşım var dahasına ihtiyacım yok diyorum neyiz diyor bende hiçbir şey dedim nasıl yaklaşmalıyım?

Arkadaş diyip sevgili gibi yaklaşan amacı cinsellik olmayan erkeği ilişkiye yönlendirme geçmişten kaynaklı güvensizlik var?