Cinsel birseyler hisseder mi?
Ben de oluyor bazen 2 3 ayda bir böyle yoğun duygular hissediyorum
Cinsel birseyler hisseder mi?
Ben de oluyor bazen 2 3 ayda bir böyle yoğun duygular hissediyorum
Erkeklerde var bu. Mesela bir erkek grubunda erkekler birbirne iltifat ederken reiz çıkar da gölgesinde serinleyelim, reiz beton yetmez, bilmem kaç cm'den sonrası m4lafat diyorsa falan anla ki bu iltifatları yapan erkekle iltifat edilen erkek arasında bir şeyler var. Yine mesela maç yaparken erkekler birbirine arkadan değdirirler bunun sebebi de gizli gizli hemcinsiyle anal seks yapma isteğinden geliyor.
Woww
Ben lisede sadece birini biliyordum iki erkek vardı sanırım aralarında bir şey vardı ikisi de yakisikliydi sakasina bir birilerine gay vs gibi sakamsi şeyler yapiyorlardi ama emin değilim yine de
Gay olanları demiyorum onlar acikca belli ediyor bunlar gizli yerlerde görüyordum hep
Demin gizli üyenin birine yorum yaptım kadınlarda lezlik olduğunu söylemiş itiraf edemiyorlarmış kendilerine falan diyor. Asıl kadınlar kendi iç dünyalarıyla erkeklerden daha barışıktır. Kadın lezbiyen olsa bundan utanmaz gocunmaz. Biz seksi bir hakimiyet alanı olarak görmüyoruz. Kadınlığı birilerine ispatlanabilecek bir şey olarak görmüyoruz. Kadınların cinsel organları üzerinde bir narsistliği yoktur. O erkeklerde var. Asıl erkekler kendilerindeki gayliği itiraf edemezler. Erkekler erilliği bir güç, hakimiyet alanı olarak görmüşlerdir. Hatta Antik Çağlara bakarsan tüm hükümdarlar falan biseksüeldir. Bu biseksliğin temelinde kadınlar üzerinde kurulan hakimiyetin çok sıradan kabul edilmesi vardır. Kadının zaten bir penisi yok. Kadın, erkekteki gibi bir organla başka bir vücuda girip, vücut bütünlüğünü bozamaz kast ettiğim şey penis vajina ilişkisi, Kadın içine alıyor erkek ise yarıyor içeri giriyor. Bu mekanizma erkeğin sekse bir hakimiyet alanı güç alanı olarak bakmasına ve kendini ispatlamak olarak görmüştür. Kadın bundan yoksundur. Kadına hakimiyet kurmak kolaydır. İşte bu yüzden kadınları değersiz görmüşlerdir. Kadın sadece çocuk yapmak için vardır. Erkek ise güç için, gücü ispatlamak için ve zevk için vardır. Bu mantaliteyle Roma ordusunda Eski Yunanda tüm lejyonerler büyük komutanlar padişahlar bir hiyerarşik düzene göre aktif- pasif seks yapmaktadır. Kral mesela asla pasif olamaz. Daima aktiftir. Onun üstünde kimse olmayacağı için ordusundaki istediği komutanı seraskeri penetre edebilir. Ordudakiler de ast üst hiyerarşsine göre aktif veya pasif olurlar.
Ya şimdi bisey derdimde sonra linclenirim neyse (bunu soylemicem simdi)
Dediklerinde haklısın bicoguna katılıyorum
Mesela dedin ya kendini ispatlama cabasi gibi şey
bende de şu var acaba daha az mi kadinsiyim begenilmiyor muyum yetersiz miyim diye düşünüyorum hatta ilişkiye girersem vajinismus olur muyum gibi düşünceler var bende
Zaten kadın olduğumuz için seks yapmamizi destekleyen ailemiz/toplumumuz yok
Benim erkek kardeşim bana hep bunu anlatiyor seni anlıyorum babam gelip bana hadi işte bilmem ne kadına gotureyim "erkeksin vs vs" diye bana ise erkeklere kanma sevgili olma (sexle alakalı bir şey yapmam bile onun için hatta mesela crop sort giymem bile büyük bir suç gibi dusunuyor) sevme bile diyor yani uzulursun zamanı gelince ben sana soylicem anlaticam evlenirsin vs (Seksi değil onu zaten neyse o kadarda sey degil babam kastettigim hayatı evliliği kadın nasıl olmalı vs diye benim anladığım kadarıyla yani bence bunu kastetmisti)
Yani o erkek ben kadının diye yaptığı şey ne kadar adaletli ki annem de kocasi haricinde seks yapan kadın işte yol.. ludur dusuncesinde
Benim anlamadığım ben ne zaman birey olup bunları kirabilicem ve hep korkutuyorlar işte sana bilmem ne yaparlar başına bu gelir şu gelir diye korkuyorum bundan
Herseyi geçtim artık ne seviyedeyim onu da soyleyim birine aşık olmak birini sevmek kendimi başarısız hissettiriyor bunu nasıl bir his olduğunu anlatamam gerçekten o kadar kötü bir durumdayım duygusuz dar göğüslü insanlardan oluşuyor ailem akrabalar vs çevrem diyelim ona lisede bana bu şey yüzünden o kadar sapık diyen olduki
Ailemi cagirip kizinizin psikolojisi bozuk demistiler hala birine bir şey hissedemiyorum korkuyorum 😥ama ben taciz edilirken bunları soyliyenler yanımda değildi
bu nasıl bir sallama :D ahahha :D
Bu anlayışın temelinde kadının ve erkeğin sosyal hayattan ayrılması vardır. İlahi dinlerden önce de ilahi dinler peyda olduktan sonra kadınlar ve erkekler sosyal hayatta birbirinden ayrı olmaya devam etmişlerdir. Fakat ilahi dinler bu sosyal ayrılığın üstüne gayliği yasaklamış lanetlemiştir. Bunun yerine nikah, cariye gibi mekanizmalar kurmuşlar. Bunu yalnız İslam yapmıyor. Diğer dinlerde de var. Katoliklerde bildiğim kadarıyla erkek ve kadın tek eşli olmak zorunda evli olmak zorundadır. Erkeğin veya kadının boşanması çok zordur. Bu sebeple erkek aldatır kadın aldatamaz. İslamda ise kadın ve erkek boşanabilir ama kadının boşanması çok daha zordur. Erkek boşanabilir sadece. Yine erkek boşanmasın diye de erkeğe cariyeler ve 4 eş hakkı sunulmuş.
Bugün Batıda bu hiyerarşik gaylik terk edilmiş bir anlayıştır ve hatta bugün bundan iğrenilir. Batının terk ettiği bu anlayış bugün Pakistan, Afganistan gibi ülkelerde kadınla erkeğin nikahsız birlikte olması, arkadaş olması, yan yana oturması, eğlenmesi gibi şeyler zina ve günah olarak kabul edildiğinden demin anlattığım eski anlayışla birleşip bugün kendisini BACHABAZİ olarak gösteriyor. Allah'ı kandıracaklar ya kadın olamaz çünkü kadın olması zina olur, yetişkin erkek olamaz çünkü gayliği İslam yasaklamış ama küçük erkek çocuğu olursa çocuk büyüdükçe bunu unutur falan diye düşünülerek bu yollara başvurulmuş. Ve yine onlarda da kadın güçsüzdür. Kadın çocuk için vardır erkek güç için zevk için vardır anlayışı hakim. Yani erkekler eskiden gayliği bir güç unsuru olarak görürlerken artık bundan tiksinir hale geldiler. Toplumsal kolektif hafıza kolay kolay silinmeyip nesilden nesile aktarılırken bunları yok etmek için erkekler genel olarak asla bunları kendileri için düşünemez ve iğrenç, 1bne, top gibi küfürler ederler. Aslında erkek budur.
Kadınlar ise erkek bulamadıklarından lezlik yaygınlaşır olmuştur antik çağlarda hatta eski bu paganizmin etkili olduğu zamanlarda kadınlar bir adada bir araya gelip seks yaparmış. Adanın aklı aklıma gelmedi ya Ege'de ya da Akdeniz'deydi sanırım. Dönemin hükümdarı da bunları engellemeye çalışmış falan yanılmıyorsam Roma'nın yeni yeni Hristiyanlaşmaya başladığı dönemde olmuştu bu. Sonra yüzyıllar sonra lezlik feminizmle özdeşleşecek.
O kadarını bilemem dinle/tarihle pek alakam yok gercekten
Hepsini okudum arkadaşım. Benim ailemde de bu tarz bir yaklaşım var. Mesela benim babam da açık gezmeme giyinmeme karşıdır. Evlilik dışı ilişkilere karşıdır annem daha da çok karşıdır. Ama benim babam asla erkek kardeşime farklı gözle bakmadığını söyler. Ve hatta evlenmeden önüne gelenle düşüp kalkan adamlara çok kızar. Namussuzlukla suçlar. Bir kadının ne kadar iffetine sahip olması gerekirse erkeğin de o kadar sahip olması gerektiğine inanır. Ama bunlar artık günümüz zihniyetinin insanları için pek geçerli değil maalesef. Çok nadir tek tük insan çıkıyor. Birey olma kısmına gelirsek insanın birey olma süreci kolay bir süreç değildir. Bu seks yapma yetisini kazanınca da olmaz. Bence birey olmak insanın tek başına yaşayabilir düzeye gelmesiyle alakalıdır. Yani hem ekonomik hem psikolojik olarak kendine yetebilir kendini çekip çevirebilirse işte insan o zaman birey olur. Yine yaptığın şeyden de pişmanlık duymaman gerekiyor. Ben istedim, ben yaptım kafasında olman lazım. Ben bu kafaya biraz yaklaştım sanırım ama beni bağlayan şey de işin ekonomik özgürlük kısmı. Burada aman efenim seks yapmayan kadından ayrılırım kafasında olan erkeklere de zerre değer verme annenizin namına kadar yolunuz var beyefendi deyin geçin :D :D :D :D
@cheekystaff Hiçbiri sallama değil hepsi gerçek.
tamam :)
Ben de seks yapmayan erkekle olmam o zaman ben noluyorum😅
Beni mutlu etmiyorsa yani nebileyim sorun şuradaki yetersiz hisediyorum kendimi ve duygusal bag kuramıyorum değil yalnış bir bag kuruyorum sevgi kavramini anlamiyorum
@cheekystaff tamam kavga etmeyin benim yuzumden😅
Ben karşımdakiyle duygusal bağ da kuramıyorum. Seks yapmayan erkek olacağını zannetmiyorum. Heteroseksüelse penisinde anatomik bir bozukluk ya da hormonal bir sorunu yoksa seks yapar Esas mesele bende duygusal bağ kurabilmek, sevebilmek. Ben sevemiyorum pek. Bende güvenli bağlanma denilen şey yok sanırım.
ilişki için güven gereklidir evet. ama birlikte olmak için gerekli olan bir şey değil. sevişir gidersin. ister kendi cinsinle ister karşı cinsle
@cheekystaff Ben sevemediğim güvenemediğim bir insanla en özel şeylerimi paylaşamam.
Iste aileden kaynaklaniyor bu ben mesela şu an terapiye gidiyorum Ailemi de sevmeye çalışıyorum onların da bir suçu yok benim ailemden daha beterleri var ona kalirsa çünkü slip atmak kolaydir ben çözmek istiyorum eğer ailemden herhangi biri de bunu yaparsa iletişim normal devam edecegim etmezse sadece "annem" veya sadece "babam"olarak kalicak gözümde soğuk olucam ona karşı hayatim hakkında sadece genel bilgisi olucak nerde kalıyorum işim okulum vs bu kadar yani
hayatın özeldir evet. sevişmenin yeni tanıştığın biriyle eğlenceli bir akşam yemeği geçirmekten farkı yok.
Duygu olmadan seks yasayamam bu duygu ask değil tabikide öyle bisey yok bunu düşünen varsa anormaldir bence
ben ailemle senelerdir mesafeliyim. neredeyse hiç bişeyimi paylaşmam. annemdir babamdır iyilikleri içn herşeyi yaparım. ama dediğim gibi herzman bir mesafem vardır.
Benim ailemle sorunum yok. Seviyorum yani. Beni erkeklerin ilişkilerin hali endişelendiriyor.
@cheekystaff demekki daha var diyom zaten birey olamadım daha
yahu zaten vitrinden birini seçip git seviş demiyorum. ama şansına bir yerde tanıştığım ve harika saatler geçirip gecenin sonu yatakta biten hatıralarım çok olmuştur.
hımm dikkat etmemişim yaşın küçük anladığım kadarıyla.. öözgürlüğünü eline almaya başladıkça hayata bakış açın değişecek merak etme :)
Anladım hayat hızlı akiyor normal aslında sen kızları da bi gör biseksuel misin değil misi bilmiyorum ama inan benim gördüğüm kızlar daha duygusuz erkeklerde olan o duygu kızlarda yok hep somuruyorlar parani duygunu psikolojini statun olsa onu herseyini
Erkeklerde de var ama daha az
kimin kime ne dediği belli değil. Bunlardan hangisi bana yapıldı hangisi sorana yapıldı hangisi erkek üyeye yapıldı?
@cheekystaff yok işte onu diyorum öyle biri karşıma çıkmadı ve cikarsa da benim durumu bilmesi gerekiyor
Evet biraz öyle oldu hayat hızlı akiyor demem sanaydi tatlım bide duygu olmadan seks yasayamam demem yani farketmiyorda özellikle senin gorusune cevap olarak dediydim
arkadaşın yorumuna feci dadandım bişe yazacaksan aşşağıda benim yorumdan devam edersin kuzum :)
@cheekystaff ok
Bide şey özel değilse acaba biseksuel misin ya da lezbiyen?
Hayır heteroseksüelim.
Anladım senle sohbet etmek guzeldi)
sağ ol seninle de :)
Kadınların birbirinden tahrik olması çok doğal. Sonuçta fiziksel olarak kadın bedeni daha seksi. Eğer biseksüelsen seni biseksüel bir arkadaşımla tanıştırıyım
Senle daha önce konusmustum😑
Cevap
12Cevap
İstisnasız her bayanda lezlik vardır. Kiminde az kiminde çok ama istisnasız her bayanda vardır. Çoğu kendene bile itiraf etmeye korkar🤪🤪 sen en azından bunu sağlamışsın. 😃😃
Ayrıca, güzel olanı herkes ister. Bu yüzden güzel bir bayanı arzulaman çok normal. 😃
aslımda durum şu. Kadınlar İçin, erkekler ana yemektir, kadınlar ise çikolata. Her gün çikolata yersen karnın ağrır. Bazen yemen lazım🤪🤪 Yani senin isteğin küçük bir yakınlaşma 😊🤪
Evet bunu soylemeye calismistim ben de
Normal bisey mi bu
Çünkü genelde yakinlasmalar vs olur da ama cinsellige geçmez bu kadınlar arasında yani
Bu gayet normal. Senin tamamen lez olduğun anlamına gelmez. Evet kadınlar teması sever ama sen küçük bir öpücük İçin yanıp tutuşuyorsun değil mi?🤪
Opucuk değil ne opucugu ))
Önce öpüşmek daha sonra devamı gelir tabii 🤪🤪 senin çok hain planların var belli 🤪🤪🤪
Ama duygusal bir şey de hisediyorum aslında sormak istediğim bir şey var da bikac erkeğe sormak istiyorum burdan daha iyi olur bence
Tabii istediğini sorabilirsin. İster burdan ister özelden. Nasıl arzu edersin.
Özelden olur sa dah iyi olur aslinda
Siz nasıl isterseniz efendim. 🙂
Doğru peki sen kendindeki gayliği itiraf edebiliyor musun? :D :D :D :D
herkeste yok. ama çoğu kişide var tabiki.. günümüzde cinsiyetler arası farklar azaldı. buda insanların byle konularda mental olarak daha ılımlı olmasını sağlıyor..
benim durumu bilmesi gerekiyor demişsin. eğer kendi cinsinide beğenme olayını diyorsan buna hiç bir erkeğin sorun çıkaracağını sanmiyorum :)
Hayır bu şeylerde rahat olmadığımı ilk kez olacak bir ilişki ailemin tutumunu yani psikolojimi bozmadan bunu yasattirmali bana
seks ikitarafli bir şey ama onun tecrübeli benim ilkim olması biraz öyle olmuyor yardım etmeli psikolojik olarak rahat olmamı saglamali saygılı olmalı değer vermeli rahat olmamı beklemeli bence
ilk sefer her zman heyecanlıdır. sadece seks için değil. ilk defa bisiklete binmek ya da yüzmeye çalışmak gibi. tabiki karşındakinin seni biraz hazırlaması yardımcı olması lazım. ama sende unutmaki binlerce yıldır milyarlarca insanın yaptığı bir şeyi yapacaksın sevişeceksin alt taarafı. atla deve değil yani. çok fazla gerilmene adam ööldürecekmiş gibi stres yapmana gerek yok. aksine çok zevkli bir şey o yüzden hoşuna gidecek. bunun içinde ne kadar erken olursa okadar iyi. yoksa yaş ilerledikçe karşındaki kişiler illaki daha tecrübeli olmaya başlıyor ve onlar için sıradan olan bir şeyi senin abartman canlarını sıkacaktır istemeselerde :)
Evet biliyorum haklısın
Ben yani nasıl desem gerçekten bi sorun var ve yapamıyorum
Psikoloğa bu yüzden gidiyorum
bir sorun olduğunu kabul etmiş olman harika bir başlangıç. ama sorunun düşündüğün kadar ciddi olmadınıda görmen lazım :) küçük basit bir adım. o bedalı ilk çevirmeye başladığında bisiklet sürmenin ne kadar eğlenceli olduğunu farkettiğin gibi sexin ne akdar güzel olduğunuda göreceksin :)
Biliyorum kızlarla yakinlasmam oldu ama seks sayilmazdi o 13 falandim
seks daha farklı bir şey eminim
Sorunum var evet abartigimi da Biliyorum başkalarını dinlememeliyim bunu da Biliyorum bilmek yetmiyor bu yüzden terapiye başladım
doğru yoldasın :) tek tavsiyem hayattan tad almaya bak. gerçekten endişelenerek geçirecek kadar uzun değil :)
Bisey sormak istiyorum ve öyle bir şey %10-15 bile değil dersin belki ama sormak istiyorum rahatsız etmicekse tabi
yo sorabilirsin. buranın amacı fikir tecrübe paylaşmak
Fikir ama işte biri bana sorarsa nebilim
sıkıntı yok sor sen, dinliyorum
Özelden sorsam olur mu
Alakasiz gelebilir gercekten şimdiden soylim
yahu bi belediyeden izin almadığın kaldı :) sor istediğin yerden sorabilirsin sıkıntı yok : bekliyorum ;)
O senin en istekli dönemlerine geliyor muhtemelen biseks ya da kez değilsen hissetmezsin yoksa
Bi çözemedim bende
Anne sevgisinin eksikliği mi
Biseksüellik mi ne bu boyle
Hakkında detaylı şeyler bilsem çok rahat yardımcı olabilirim aslında
Profilime bakarsan anlayabilirsin zaten
Profilden anladığım şey terzi kelimesi oldu
Olabilir bende oluyor
Biseksuel misin
Evet sne
Sanırsam ben de
Anladım ne zaman başladı ki sende
12 yaşında başlamıştı emin olamamistim 15de birine baya aşık oldum hala hatirlayinca biraz temas olunca ask acısı yasiyorum
Hmm senin duygusal yönde de olmuş kıza o çok kötü benimkisi sadece temas :)
Yok baya özlüyorum onu herseyini duygusal bir şey bu ama işte o hetero ve bunu biliyor
Herşeyini özlersin bende bi aralar oluyorum senin gibi veya oldum gibi ama çabuk atlattım ben oda aynıydı yani
Yaklaşık 5 sene oluyor artık unuttum diyorum baskasiyla olmuyor onunla da mümkün değil
Bide yakın arkadaşım ben ona bakarken o sevgililerinden konuşuyor ayrıca eho tatmini yapan biri elestirir hep beni herseyimi
Ego*
Yakın olduğumuz için dokunmalar vs oluyor bide işte bazı şeyleri de anlatinca tahrik ediyor beni ona ulaşamıyorum bıktım artık bu k. sardan
Yani insan ister istemez dokunmak istiyor bende ulaşamıyorum artık ne yapacam bilemedim de neyse :)
4 gündür böyle depresiflestim nasıl geçiyor bu ask acisi
Unutacaksın bi şekilde hayatım yoksa olmuyor
Vize haftasina denk gelmesi haricinde bi sorun yoktu aslında:/
Peki sence bizim gibi biseksueller için seks hayatı daha mi tehlikeli/riskli? hiç deneyimim olmadı da
Hiçbir tehlikesi yok ki canım 😊 neyin tehlikesi veya riski olacak ki
Nebileyim
Bu anne sevgisinin eksikliği olabilir mi acaba
Anne ile ilgisi yok hayatım 😊
Umarım yoktur kendimi tuhaf hisediyorum cunku
Yok yok emin olabilirsin 😊
Teşekkür ederim)))
En azından cesaretlendirdi bu sey beni psikologuma sormaya cekiniyordum biri daha varmış benim gibi diye eminlikle sorabilecegim kendi durumumu anlatabilcem yani sayende tatlim❤️
Her zaman beklerim hayatım 😊💐
Hissedebilirler doğal bir durum
Bu beni biseksüel mi yapiyor
Yani tam o kadar araştırmadım bilemem olabilir
Hmm :(
Detay bilmek gerekiyor bu gibi şeyler yoksa her kız başbaşayken afedersin herşeyini görüyor şakalaşıyor senin oran Buran ne iyi diyor vs vs
Evet bu oluyor gerçektende kızlar arasında
Ama erkekler de yokmu ki
Bazen danslar ediyor kızlar başbaşayken baya dalgası geçiliyor bu şeylerin kızların arasında erkeklerde kuş ötüyor mu vs şakalar bazen ilerisi nadiren oluyor erkekler biraz Yapı olarak sert otoriter kızlar yumuşak naif daha böyle şakalaşmaya yatkınlar erkeklerde şakalaşma olunca çoğu zaman kavga vs gerginlik
Erkeklerin arasında kızların dalgasi mi geciliyor
Yok ya erkekler birbirine kuş ötüyor mu diyor yani onu dedim erkeklerde şakalaşma nadir olur kızlar gibi rahat hiç olamayız gergin oluruz biz kızları çekiştirdikleri arada oluyor
Hmm anladım bendeki farklı bir şey ama
Gizliden çıktım mesaj atıp anlatmak isterseniz yazabilirsiniz çünkü detay bilmeden yorum yapamayacağım
Sakın yanlış anlamayın başka bir amacım kesinlikle yoktur bu sitede sadece soru cevap yapıyorum kimseye özel mesaj atmıyorum
Evet yani 2 3 ayda degil ama genelde sanırım içimde var djsjdjskska
2 ayda bir mesela yoğun duygular yaşıyorum
Erkek değilim bu arada merak etme dkdkdkdkkdksks
Hmm
O zaman olur da ama işte konu çok fazla ileriye gitmesin
Hayır onu konuşmak için demedim zaten dur çıkıyorum sen istek at
Atacak mısın çünkü abazlaar istek atmaya başladı
Nick biyerden tanıdık geliyor
Evet eşimle yatagimiza erkek ve kadin aliyoruz zaman zaman cinsel hayatimizi renklendiriyor
Woww renkli kişiler de varmış bu sitede
Elbette cinsellige renk katmali
Guzelmiss
Sende dene
Partnerim olsun denerim))
Gel bize katil 1 gece esimle kanka olursun
Hahah gerek yok öyle seylere
Biseksüel olmak uclu yapilacak anlamına da gelmiyor
Evet ve yaşadım...
Ben baya birine aşık oldum sanırım
Ve bisey yasayamadan bitti
Nasıl bir şey bu riskli mi acaba çünkü çok sahteleri var
Evliyse sıkıntı tabi anliyorum
Hayır daha 19um
Ogrenciyim
Az da olsa vardır bence.
Erkeklerde de mi?
Erkek olmasın hatta hetero kadınlarda var mı acaba belki heteroyum ben
Ben de hiç olmadı sanmıyorum
Yaa :(
Bendeki ne o zaman
Herneyse bunu bilen erkekler gözünde degerimiz sadece seks objesi oluyor
Onlar cahiller boş ver cahillere bahsetme en iyisi
Sende ki biseksuellik oluyor muhtemelen daha çok erkek seven bir biseksuelsin zamanla netleşir ilişkilerin oldukça
Haklısın belki de benim rahatsız olduğum şey kendimi sapık gibi hisediyorum bu şeyleri hissettiğimde
Ve genelde zaten hetero olan kadınlara duygusal cinsel şeyler hisediyorum ama aşırı yoğun şekilde bir erkeğe o kadar baglanmam bile yani
Hmm imkansız hoşuna gidiyor demek ki 😃 Yaşına bağlı olarak normal olabilir bu
Hoşuma gidiyor eskiden daha çok kendimi geri çekerdim şu an kabullenemiyorum sadece rahat olamıyorum yani bu hisle
Bide soyleki psikoloğa gidiyorum ama bunları ona soyleyemiyorum imkansız geliyor bunlar acaba anne sevgisinin eksik olmasından mi bu
hayır yok bende
Arada oluyor diyebilirim
Biseksüel misin yani
Her zaman değil ama genelde değilim
Yani ben biseksüel mi oluyorum😅
Genelde. kizlara mı ilgi duyuyorsun
Hayır erkekler daha çekici ama bu biraz daha farklı bir şey tuhaf hisettiriyor
Aynı duyguları paylaşıyoruz diyebilirim jgksjg
:(
Konuşmak ister misin
Bir şey anlatmak istiyorum
Midem kalkmayacak seyse olur
Kalkmaz temizliğime önem veririm
Nerdesin
Burdayim
Burdan anlatmasam sorun olur mu
Sorun olmazsa eğer
Sadece kizlarda degil herkeste oluyor, ihtiyac oda
Hetero erkeklerde oluyor mu
Hetero erkeklerde yok
Hmm
Peki kızlarda?
Çoğunda var
Cinsel ve duygusal birseyler mi?
Bende zaman zaman aşırı yoğun ve derin şeyler hisediyorum
Dış görünüme bağlı olan cinsel, diğeri duygusal
Evet ikisi de oluyor
Tebrikler
Cinsellik dusunmem dokunmam vs sadece fiziksel bir hazır vermiyor işte bana
Tebrikler?🙄
Biseksüel ya da lezbiyensin
Tamam🥺
Sürekli kendime yok değilim çünkü çok fazla bir şey hisetmiyorum diyorum mesela erkekler baya belli eder bunu ben etmiyorum diye
Akışına bırak. Kimlik politikalarına aldanma
Ama karşıma biri cikarsa mesela kendimi tanımadan mi yapcam nebileyim bide eskiden çok yargiliyorlardi beni bu şey yüzünden evde okulda vs
Sapık diyenler vardı ozellikle
Saçmalama ne sapıklığı.
Karşına birisi çıkar ve hoşlanırsan öyle devam et
şu an bir erkeğe karşı bile bisey yapamıyorum hahah kaldığım kızlara yuruyum
Kaldiki*
Zamanla anlarsın durumunu
şu an yaşadığım şeyden emin olmaya başladım çünkü bikac kişiye de sordum
Iste tahrik olma arzulamak bu dediler yani demekki biseksüelim
İlişki yaşamadan bilemeyeceksin
Evet o da var ilişki yaşamaya biraz bu şey de engel oluyor suçluluk duygusu erkeklerle birlikte olursam bunu anlar diye korkuyorum sapık falan diye düşünür ya da nebileyim sacma fantezileri çıkar ortaya diye hatta karşıdakini değersiz de görüyor öyle olunca
ben etmiyom
Ben biseksüelim sanirim
Bence de öylesin
Artık bu şans mi sansizlik mi onu bilemedim
İkisi de değil bu hoşuna gidiyorsa takma zaten kadınlarda biseksüellik yaygın
Emin misin neden ben peki bunu görmüyorum
Eglencesine yani şaka amaçlı birseyler oluyor ama derin duygular yaşayan kadın aydır bence
Beni onemsemiyor mesela o kız
Ama dalga geçer gibi de yakın bana k. sar resmen
Evet eminim belki yakında görürsün
Derin yaşayan da var benim italyada evlenen arkadaşım var kocası da kadın
Onun k. sarlığıymış
Kocasi kadın olmaz ya
Eşi olur ))
Eşi ama koca rolünde takım gitmişti hatta 😄
Anladım
Duygularım suiistimal ediliyor benim ve kendi hayatıma yeni birini alamiyorum
19 yaşım var bu genelde 16 17lerde olur ben bu kadar mı beceriksizim yani (
İyi olan hep suistimal edilir sen et bu sefer eğer edersen kıymete binersin
Terkedilme korkusu da var bende
Hemcinsine karşı mı bu korku yoksa genel mi
Genel
O bende de var ya insanlar da güvenilmez
Sende de mi var bu?
Özellikle biriyle bir ilişki baslatmak isterken veya seks yapmak düşüncesi aklıma geldiğinde hatta normal arkadaş olurken bile var bu
Bide hani sextingi de denedim onda da oluyor
Evet bende de var
İstemem yani kaybetmeyi o kişiyi
Istememden daha fazlası oluyor bazen özellikle yoğun birseyler hissettiğim zamanlar
Mesela ne oluyo
Mesela aşırı neseliyken ya da aşırı korktugumda sinirlendigimde ya da yoğun derecede birini arzuladigimda bu gibi şeylerde oluyor bu
Bunu sexting yaparken daha çok yaşıyorum
nerde yaşıyorsun peki
sahiplenmek istiyon
🤷🏻♀️Ne bileyim valla
Aslında şöyle bir şey oldu o belki tetiklemistir 4 gün önce
Terapide lise anilarimdan konuştuk
O zamanki hislerim tekrar yaşadığı mi da o an söyledim psikologuma
Güvenme herkese😄
Nasıl hislerdii
Yogun derecede terkedilme korkusu
Degersizlik yetersiz hisetme suçluluk gibi seyler
Çok terk edildin mi peki
Sevgilim hiç olmadı bu şey yüzünden
Benim de olmadı
Ama arkadaşlarım akrabalar ve ailem özellikle beni hep kiyaslardi ne zaman sevgi geleceğini bilmiyordum istediği zaman dover istediğinde severdi bazen okula bile gitmeye izin vermiyordu
Annem özellikle ben dogurdumsa istersem ben de ö*dururum diyordu yani
Annen pek gaddarmış ya
Peki üni falan okuyor musun
Aynen mesela resim yapmak sarki söylemek oyun oynamak gulmek konuşmak neredeyse yasakti %75 oranda
Evet üni 2. sınıfım
Qma bunlar temel ihtiyaç
Hangi ünidesin
Aibü
Normalde de boluda mı yaşıyorsun
Hayir
Nerdesin
Neden sordun
Merak ettim
İzmir vs falansa zaten oradakilere pek olmaz dicektim
Bakülüyüm))
Aaa ne güzel 😄
:)
Xoş gəldiniz :D
Bizim aileler de böyle manyak ogrenmis oldun)
Hahaha Sağol)
Bizdekiler de az manyak değildir 😅
Hmm olabilir bilmiyorum
Bu arada kadınlar biraz daha duygu ağırlıklıdır yani bir erkeğe göre daha güvenilirler
Belki de o yüzden bağlanmışimdir ona
Belki de ama yeni kişilere xe şans vermelisin
Bana bisey yapmasundan korkuyorum
Ne yapabilir ki
Bilmiyorum benim korkularım terkedilme ve zorla bir şey yapmasi birnevi taciz gibi düşün
Ailemin ama baya paronayak düşünceleri var hahahh
Zorla napabilir ki sen istemedikten sonra
Aileni bırak baküde gel trxe yaşa bişi yapamazlar😅
Türkiyedeyim ya zaten
🤦🏻♀️
Temelli mi kalacaksın burada
Nebileyim ben onu niye sordun))
Temelli kalırsan daha iyi çünkü:)))
Hmm ben tam tersi sandim
Yok sizinkilerden uzak olman daha iyi🙃
Ama kardeşimle kalıyorum sonuçta bazen de annem gidip geliyor bura
Ama sık sık gelmiyo ya ara ara gelmesi daha iyi daha rahatsın
Psikolojik olarak değilim :)
Ama zamanla psikolojik olarak da rahatlarsın😁
🤷🏻♀️bilmem güvenmiyorum sadece
Güvenme zateb ama çok da kasmaa
Hangi konuda?
Sana karşı paronayak düşünceler ve yasaklar veremezz
Türkçem yetmiyor şu an heheh😅
Gayet güzel bir türkçen var😅
Anlamadım ama en son dedigini
Hani dedin ya az önce ailen seni kıyaslardı ya da döverdi
Demek istediğim artık bunları yapamazlar
Tabiki de yapamazlar biliyorum sadece nasıl biri olduğunu sordun diye dedim dovmez tabikide ailem benim öyle değil yani bence tabi
En fazla kavga cikartir para vermez o kadar
Ben erkeklere güvenemiyorum diyorum
Hem duygusal hem cinsellik olarak
Güvenmemekte haklısın ben de kızlara güvenemiyorum
Cinsellikte kızlar daha güvenilir
Bir kız olarak güvenilir olmadiklarini biliyorum kızların ama duygularını parani somurur kız en fazla paikolojine eder yani
Erkek olmadığım için erkekleri bilmiyorum ailemden duyduğum aşırı paranoyak düşünceler var sadece bende öyle olduklarını sanmıyorum çünkü bunu bir kız da yapabilir
Evet kızlar daha çok sömürüyo erkekler de duygusal olarak kullanıyor :( her iki cins de yüzeysel ilişkilerde
Hatta duygun olmadığın erkekle bir bakmissin aşık olduğunu zanediyorsun erkekler bu fantezilerinden vazgecerse iyi olur
Erkekler daha rahat duygusuz seks yapabiliyo evet onda var ama vazgeçmeleri zor
Kızlara karşı daha çok bi seviyo evet diyosun sonra bi bakiyorsun arkadaslariyla başka biriyle ilgisi yoktur diyip cekiliyorsun tekrar geliyo bu sefer para harciyosun a evet seviyorum diyor tam cinsellik yasicaksin erteliyor kaciyo tamam bu kız dalga geçiyor diyorsun sexting yapıyor buluşalım diyor OK diyosun gelmiyor eski sevgilisinden konuşuyor napim ben şimdi mantıklı bir aciklamasi yok bunun kızların bazıları canımsın cidden
O kadar haklısın ki... ben anlamıyorum bunlar ne düşünüyor ne yaşıyor..😅
🤷🏻♀️🤷🏻♀️o yüzden bazı kızlar dusuyoya hani bak cidden komik gelicek ergence falan ama kizlarin bazilari oyle
Paran işin olsun tanın hafif feminenlik farklilik kat giyimine sesini ayarla dovme yap gitsin
Oo bu farklı dicek öyleyiz hatta aa sana aşık oldum lütfen gitme dicek emin ol
Bunları koruyarak kendi seyine haksızlık ediyorsun diyorum ben bunu gördüm valla biseksuel olan tanıdıklarım var o zamanlar anlamiyordum kız hakliymis
Cidden öyle bak kelimesi kelimesine
Kızlar bunlardan etkileniyo ama bende bunlardan yok😅
Erkekler için de nefes alsın yeter
Yo meme hastasi erkekler var biri vardı işte minyon olsun ince olsun diye tutturmustu belki ben minyon değilim ayağı işte 36.5 olsun falan ben en son 11 yaşımda 36.5 tum napim şimdi annemle babamın genlerini mi degisiyim? Yüzümü begenmistide bide azeri olduğumu neyse
Seni beğenen sen olduğun için beğenmeli memen için değil
seks yapacaksa ama yani hahah nasıl olcak o bilmiyom ben erkek degilim
Hahaha seks için fark etmez erkeklere ama büyük göğüs tercih ederler whahaha
Bence göğüsü kafaya takan tüm o sorumluluğu kontrolu eline alan erkektir (ama o kadının dominantligini da seviyordu yani öyle diyor)
Küçük gogusluleri de bi deneyin derim güzel fantezileri olanlar küçük göğüslülerdir ne kadar küçük o kadar fantezi erkek gibi olanlardan uzak durun yeter
Bana fark etmez uyum olsun yeter kafasındayım
Güzel bir şey bu 🙂
Güzel ama bi işe yatamuyo 🙃
Yaramıyor*
Neden yarar ya
Uyuma bakan insan pek yokta o yüzden
Biseks misin
Ben de bunu çözemiyorum
🙄hmm
Keşke olmasaymisin
Biryandan iyi biryandan da kötü kabullenmek ozellikle
Simdii tahrik etme mi ne ben de bilmiyorum
Ama bundan eminim:
Arkadaşımla öğrenciyim 1 haftaligina yanında kalmaya gitmistim
Onunlayken sık sık bu gibi şeyler oluyordu disarda vs ama o gün aşırı derecede yukseldigimi hissettim utandım baya
Bu evet ama bu kıza karşı biraz duygularım var 5 senedir böyle şeyler oluyor
Var zaten en çok erkeklere var da bu kadınlara karşı yaşadığım şey saçma ve tuhaf geliyor bana
Erkeklerden mi
Şey sorun şuradaki ben tahrik oluyorsa neden aşırı duygusal bir şey hissediyorum
Aynen bence ask yani başka ne olabilir ki bu yani
Hmm:(
Ben yaşadığım şeyi anlatsam olur mu ask mi değil mi ya da sapiklik mi ne yaşiyom ben bilmiyorum
Evet
Ama bisey var burdan diyemiyorum
Kadın düşünmüyorum son zamanlar kimseyi dusunmemeye calisiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?