Merhaba arkadaşlar, bugün sevgilimle normal bir şekilde buluştuk, aklımızda olmadan birden özel şeyler yaşamak isteği duyduk ve bir ev tuttuk. Eve gittik ama böyle bir şey ortaya plansız çıktığı için özel bölgemdeki kılları almamıştım neyse ilk başta güzel geçti sonra bu taytımı çıkarmak isteyince temiz olmadığını dile getirdim ve o da sorun olmaz dedi bana ben de izin verdim çıkarmasına o andan itibaren şeyler değişti oral seks ile vs o boşaldı ama benim isteklerimi umursamadı bile ve ben boşalmadım, o bosaldiktan hemen sonra sigara içti (ben sigara kokusundan nefret ederim bunu bile bile) sonra da dedi hazırlan çıkalım bu ev çok pis tamam dedim çıktık ama bana güzel hiçbir kelime söylemedi yolda dedim ne oldu? Bana niye temizlenmedin dedi bunu söylemiştim bir şey olmaz dedin dedim tamam boş ver dedi soğuk yaptı sonra da eve bıraktı ve akşamına telefonda bir daha görüşmek istemiyorum dedim o da kabul etti. Bu kıl bu kadar önemli mi Allah aşkınıza, yoksa başka bir sorun mu var😒?
+1 yılAh be kuzum öyle erkeklere zevki için vermeyin yal al ne oldu.
1 seninle olup işini gördü
2. Seni yarım koydu
3. Seni suçladı
4. Terk etti03 Yorumla
Soran+1 yılVe şu an iğrenç hissediyorum
- +1 yıl
Konuşalım mi
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar ayıp ve terbiyesiz bir davranış öküz falan galiba iyi yapmışsın ayrilmakla, peki ilişkiye girdiniz mi yoksa sadece yüzeysel sevişme oral falan mı oldu
012 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim sadece yüzeysel oldu o boşaldı ben boşalmadım bile, bana tek güzel kelime etmedi bile hemen üstünü giyindi bacım gibi hissettim kendimi 😭
Soran+1 yılO*rspu
Cevap sahibi+1 yılYa MK böyle erkeğin ben yaaa tam bir Ö K Ü Z müş kızım nereden buluyorsunuz böyle öküzleri bilmiyorum ki hiç bizi bulmayin ama 😂
Soran+1 yılNe bileyim çıktı işte karşıma akıllısı beni bulmaz ki
Cevap sahibi+1 yılBulur belki ne biliyorsun 🙃
Soran+1 yılBulsa şimdiye bulurdu
Cevap sahibi+1 yılBulursun merak etme 🙃
Soran+1 yılİnşallah tez zamanda hayırlısıyla
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen tanışmak isterim ne dersin 🙃🙈❤️
Soran+1 yılBilmiyorum şu an duygusal boşluk içindeyim ve psikolojim yerinde değil
Cevap sahibi+1 yılBiraz düşün öyle karar ver ❤️
Soran+1 yılTanışalım mı
kuzum kurtulmussun💗
13 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum ama bunu kendime yediremiyorum çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
bebegim boyle adamlar cinselligi sadece p*rnolardaki gibi saniyor🤦🏼♀️sen zaten ona soylemissin durumunu ve buna ragmen isini gormus adam madem rahatsiz olacagi bir seydi hic girmeseydi mevzuya👍🏻aranizdaki cinsellige kadar giden ozel baga hic saygi duymadan sana bu sozleri sarf eden ve bitirmek istediginde sana engel olan adam zaten seni sevmiyordur kendini kotu hissetme kuzum en hayirlisi olmus senin icin onunla evlenedebilirdin oyle dusun. yol yakinken kurtulmussun seni sevmeyen hak ettigin degeri sana vermeyen adamla biraz daha oyalanmak mi isterdin bebegim💞lutfen kendini cok sev ve boyle erkek bozmasi adamlar icin canini asla sikma gun gelecek seni gercekten oldugun gibi her halinle seven adam gibi adamlae karsina cikacak💖sen kurtulmussun askim geri kalan hayatinda sana basarilae diliyorum umarim cok mutlu olursun
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️ çok iyisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bakım yapmak önemlidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani normalde yaparım bu planlı olsaydı yapardım da her şey plansız gelişti
- +1 yıl
Anladım. sorun değil sizi seviyorsa takılmaz böyle şeylere.
Soran+1 yılDemek ki sevmiyormuş
+1 yılKıl hiç önemli diil Tatlım olabilir
Sen sadece üzülerek söylüyorum kullanılmıssın
Kıllı vajinayada oral yapılır boşaltılır o zevkini almış atmış seni iste06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kullanılmış hissediyorum kendimi 🥺 ilk defa yaşamıştım böyle bir şeyi asla böyle tahmin etmemiştim
- +1 yıl
Yazık gerçekten kıymetini bilememiş anladım kadarıyla da çokta Seksi giyiniyorsun ben kaybetmezdim seni daha çok mutlu ederdim
Soran+1 yılO*rpsu gibi hissettim bildiğin. Dedim ben o*rpsu muyum ne alâka dedi niye böyle davranıyorsun dedim ev çok pis hadi giyin çıkalım hemen dedi
- +1 yıl
Ve seni tatmin etmeden gerçekten sizin gibi hatun bize denk gelmez üzüldüm
Soran+1 yıl😭😭😭😭
- +1 yıl
Yazsana bana
+1 yılKıl koku yapar büyük ihtimal o yüzden kızmıştır , sizi sadece cinsel obje olarak gören insanlardan ne bekliyorsunuz 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o kadar uzun değildi yeni yeni çıkıyordu ve asla kokmuyordu yeni duş almıştım ve rutin olarak koku sürüyorum zaten
- +1 yıl
boş ver
İyi de sen söylemişsin başta. Özellikle de bu ilk seferiniz olduysa, adam sadece bir şeyler yaşamanın derdindeymiş gibi geldi bana.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk defaydı, ve söyledim bir şey olmaz dedi bana 😒😣 kendimi berbat hissediyorum
Soran+1 yılKendimce bunu da dikkatli seçtim aslında ama demek ki seçemiyormuşum, kıl bu kadar önemli olabilir mi aklım almıyor
Soran+1 yılBilmiyorum o öyle dedi bana niye temizlenmedin dedi
Soran+1 yılBen söylemiştim sana dedim sen istedin dedim bu bana önem vermediğin anlamına gelir dedi bu plansız gelişti dedim bilsem böyle olmazdı dedim hem sen de sigara içtin dedim bunu sevmediğimi biliyorsun dedim ben içerim canım öyle istiyor dedi sonra zaten anladım ne bok olduğunu
Soran+1 yılNe deseydim anlamadım
Bizim gibi erkekler le değil böyle karaktersizlere vakit harcıyorsunuz sonra pişman oluyorsunuz. Ben kızlara bir günde küsmedim işte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yediğin yanına kar kalmış bolelerine bırak vermeyi göstermek bile fazla sen 1 liralık adama 10 liralık değer vermisisn
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok aptalım böyle olacağını bilsem yapmazdım
Soran+1 yılAsla ama asla geri dönmem şu an berbat hissediyorum
Soran+1 yılNe yapayım
Ben cok sorun etmem sahsen koku vs olmadığı için. Uzun suredir mi almiyordun peki killarini
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayır koku yoktu zaten duş almıştım ve koku da sürmüştüm rutin olarak, zaten çokta uzuan değildi bir hafta önce almıştım ama tertemiz değildi işte
Soran+1 yılKendisi de temiz değildi yeni yeni çıkıyordu
Soran+1 yılEvet plansızdı kafam allak bullak şu anda berbat hissediyorum
Soran+1 yıl🥺 o*rpsu gibi hissettim
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşadıklarını genelleyip bundan sonra yaşamam deme. en yanlış adama denk gelmişsin :((
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıllı * kadını ben de bir daha görmek istemem. Çocuk haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGorusmek istemedigini soylemen iyi olmus. Cok karaktersiz bir davranis.
17 Yorumla
Soran+1 yılBunu yaşamak utanç verici ama o da çok temizdir değildi
Cevap sahibi+1 yılSen de oyle deseydin. Cok itici bir davranis yaptigi.
Soran+1 yılBen onun bana yaptığı şeyi ona yapmak istemedim bu kalpsizlik bana göre ve ben şu an berbat hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYapabilecegin pek bir sey yok. En azindan yuzunu gormus oldun, az da olsa bu teselli olabilir.
Soran+1 yılOrası öyle evet ama ilk seferimin böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim
Cevap sahibi+1 yılKotu olmus😕
Soran+1 yılMaalesef bu berbat bir his
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı senş bedavaya kullanmaktı ve kullandı seni sevmiyor ki kullandı gitti. Sen de ne malsın be
06 Yorumla
Soran+1 yıl😥
Cevap sahibi+1 yılNeden üzülüyorsun ki bedava kullandı gitti buna sen izin verdin ve hayatına girecek her erkek buna sana yapacak
Soran+1 yılHiçbir erkeğe guvenmeyeceksin o zaman
Cevap sahibi+1 yılNeden her erkeğe simdi öyle dedin
Soran+1 yılHayatına girecek her erkek bunu sana yapacak dedin
Cevap sahibi+1 yılEvet cğnkü sen evlenmeden yataga girebiliyorsun yazık sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef seni kullanmış bakire miydin? Yoksa onceden yapmis miydin
012 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim, vajinadan birlikte olmadık sadece sürtünme oldu
Cevap sahibi+1 yılDaha önce bu tarz deneyimlerin oldu mu o anlamda sormuştum
Cevap sahibi+1 yılYani oral anal vs vs gibi sadece vajinal birliktelik değil
Cevap sahibi+1 yılEğer önceden hic bu tarz seyler yapmadiysan keske yapmasaydin safligini bozmuşsun ama önune bak artik olan olmus
Soran+1 yılHayır olmadı hiçbir şekilde
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş maalesef bir daha dikkatli ol sadece cinsellik icin yanasanlara karşi kac yasindasin bu arada
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılGençsin cinselligin batakligina dusme dikkat et seni yipratir cunku eger o bataklığa girersen
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYa bir suru erkekle birlikte olma yoluna girme birliktelik dediysem oral anal hepsi dahil yani cok erkekle birlikte olursan ilerde pişman olursun
Soran+1 yılBu yaşıma kadar ilk defa oldu bir daha da olmaz kolay kolay
Cevap sahibi+1 yılAynen bu şekilde dogru dusunuyorsun 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela kıl ya da tüy değil ki adam işini halletmiş en azından karakterini görmüş olsun böyle bak bide kötü hissetmene gerek yok
010 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kullanılmış gibi hissediyorum bundan daha kötü ne olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılEvet zor bir durum ama üstesinden gelmek senin elinde biraz zaman
Soran+1 yılBerbat berbat bir şey
Cevap sahibi+1 yılEminim öyledir berbat bir hisstir haklısın ama şöyle bak bide hayatın boyunca hep bu hisle mi kalacaksın
Soran+1 yılUnutulur hafifler acısı belki ama bir daha asla kimseye güvenmem
Cevap sahibi+1 yılEvet unutacaksın en kısa zamanda güven ama fazlası ile güvenme her şeyin fazlası hüsran herkes için
Soran+1 yılKesinlikle öyle Allah belasını versin aynı hisleri yaşar inşallah
Cevap sahibi+1 yılOna bir şey diyemem ama şu an tek odak noktası kendin olmalısın
Zor bir yol ama her yolun bir sonu vardır
Ayrıca herşeyin bir bedeli olduğuna inanıyorum ben
Soran+1 yılBuna ben de inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirde olduğunuza sevindim
Bugün olmazsa yarın o bedel ödenir
Şimdi kendin ile ilgilenme vakti cmon 😂😂
+1 yılBen aksine kıllı ise daha çok yalamak isterşm beni tahrik eder kıllı olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmış işte seni, seven bir insan için sorun olmazdı kıl. Sırf kendi zevkini karşılamış.
23 Yorumla
Soran+1 yılGaliba tamamen öyle olmuş 😒 şu an anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılboş ver, kendi kaybeder.
Bir daha konuşma
Soran+1 yılAsla konuşmam
+1 yılOral yapmadı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptım o yapmadı
- +1 yıl
Ohooo neden yapmıyomuş?
+1 yılHerif bildigin havanmış ne güzel ise kurtulmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum haklısın ama bunu kenfime yediremiyorum
- +1 yıl
Salla gitsin yaa düşünmeye bile değmeyecek bir tıp.
Hayir degil senden alcagini almis sadece
016 Yorumla
Soran+1 yılBu mu yani her şey bu kadar mı? Bu kalpsizlik
Soran+1 yılNeden hata bende oluyor?
Soran+1 yılO yanlış tanıtmış olamaz mı kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
Soran+1 yılBen malın tekiyim
Soran+1 yılBeni kullandı bildiğin ve ben buna izin verdim
Soran+1 yılÖyle maalesef 😒 ama o hiç sevmemiş
Soran+1 yılNasıl
Muhtemelen kıl ile alakalı evet
022 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar önemli ve ben temiz olmadığını söyledim bir şey olmaz dedi bana, o zaman bir şey olur deseydi
Soran+1 yılKendimi berbat hissediyorum
Soran+1 yılİlk defa yaşadım böyle bir şey ve gerçekten ama çok kötü hissediyorum
Soran+1 yıl😭 ağlamak istiyorum
Soran+1 yılOff offf
Soran+1 yılYa ne var ne
Soran+1 yılİstemiyorum 😭😭
Soran+1 yılHepiniz aynısınız
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
Soran+1 yılNereye gelcem
+1 yılSen kendini küçük düşürmüssün
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne yaparak?
+1 yılİşini görmüş seni kullanmış
00 YorumlaBöyle biriyse zaten salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılKıl bahne olmuş bence begenmemiş seni
00 Yorumla
+1 yılİki kıla biten aşkı memnu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden istediğini alıp bırakmış gibi geldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahahaha benciller bulmaya devam skskk
00 YorumlaBilmiyorum yüzün gözün nasıl düzgün mü
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür güzelim yani fiziğim de güzel ben bunu hak etmedim
+1 yılÖnemli degil
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar önemli olmamalı
+1 yılSadece seks için kullanmış seni işte
014 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mı yani bu kadar mı kötü olur bir insan
- +1 yıl
Kaç yıllık ilişki
Soran+1 yıl1
- +1 yıl
Çokta sayılmaz ama geçmiş olsun bence. Takılma. Nerelisin ki
Soran+1 yılKullanıldım bildiğin bu ne kötü bir hismiş
- +1 yıl
Yani en azından ne mal olduğunu gördün dua et
Soran+1 yıl😥tek tesellim o
- +1 yıl
Çok seviyorsun sanirim
Soran+1 yılSeviyordum ama ondan önce kendimi o*rspu gibi hissettim inan çok kötüydü
- +1 yıl
Salla ya en azından daha ileri gitmeden ciddi olmadan bitmiş sukret
Soran+1 yılTabiki çok şükür ama berbat bir his anlatamam kafamın içi acıyor şu an
- +1 yıl
Bence boş ver. Kendi yoluna bak illa birisi çıkar yani. Kimse vaz geçilmez değildir
Soran+1 yılUmrunda değil artık nefret ediyorum
- +1 yıl
Salla knk. Nereliydin merak ettim
Önemli bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar önemli, kesince ortadan kalkacak bir sorun için bu kadar mı kalpsiz davranmak gerekiyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiş iğrenmiş başka acıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce onla seks yaptinmi hic
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıllı gördüğü için soğumuş senden
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar önemli mi
Cevap sahibi+1 yılİçinde kıl olan yemeği yer misn
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıksınmıs
00 Yorumla
Detaylı bilgi