Nisanlimin evine gittim ailesi koydeydi. Once guzel bir yemek yedik ardindan film izledik. Film izlerken yakinlastik elimi tuttu, kucakladi. Alnimi optu ben de etkilendim ona sarildim. Sonra basimi acti saclarimi oksadi. Opusmeye devam ettik uzerimi cikartti ses edemedim. Sonra biraz daha artti tutkusu ve altimi da soydu corap ve ic camasirlari da cikarip cirilciplak etti. Opusurken utandim azicik ailem aklima geldi birden kizdim ve ne oluyor bize dedim o da irkildi. Lutfen taksi cagir gitcem dedim o da ne olur sakin ol bisey yapmiycaktim zaten dedi dinlemedim hemen giyindim taksi geldi taksi parasini da aldim ondan ciktim. Ozur mesajlari da atti hediye de aldi yine azcik tripliyim bitirsem mi tribi
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlis mi
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen sesini çikarmamissin cirilciplak kalana kadar, oglana suç bulma kendinde ara hatayi.
O da suclu ama komple soymayabilirdi😔
Sonda soyledigini başta soylesen belki yapmazdı, ama sen sonuna kadar sesini çikarmamissin. Erkek milleti işte fırsat buldumu değerlendirmek ister. Hem düğüne kadar bekleseydin acelen neydi
Yani bakire oldugumu biliyor ben de bu zamana kadar hicbir erkekle boyle olmadim bir an etkilendim
O zaman suç bulma. Soyununca ne olacağını biliyordun sonuçta, sende istedin demekki
Bakireyim iliski olmazdi izin vermezdim iyi ki tuttum kendimi
Sen tuttunda o tutamasaydi kendini napicaktin.. dua et nisanlinmis, ters bı durum olsada evlenicekdin hiç olmazsa
Ama. yaoma böyle şeyler dikkat et birdaha
Olur daha dikkat etcem
Guncellemişsin yanlış mı diye
Evet daha cok yorum istiyom
Yani pişmanmisin anlamadım
Pismanim evet ve aklima geldikce utaniyorum
Tamam olmuş bikere, hem nisanlin madem oda anlayışla karşılar heralde
Sen masumsun biliyorum diyor ozur de diledi
Peki oda ustunu cikardimi yoksa sadece senmi oyleydin. Belki sana karismak istememiştir
O giyinikti birseyini cikarmadi sadece beni soydu
Oda ilginçmiş seni o halde gorupte hiç etkilenmemiş, demekki kendine hakim biri nisanlin
Seyy kucagina aldi orasi biraz sertti, bir de memelerimi oksadi kasik arami da
Okadar tabi olur. Ama bence seni düşünmüş penisini falan açmamış.
İyikide acmamis ikimizde ciplak olsak kotu olurdu benim tek uzuntum her yerimi gordu
Evet evlenene kadar gizemini korusan daha doğru olurdu.. çok dikkat etmemiştir heyecandan zaten uzun sürmeden sen kapatmissin.
Evet ama yine de gordu giyinirken de bagirdim arkani don diye
Olmuş artık olan. Sevisme oldumu peki. ya da daha önce hiç olmusmuydu ilkmiydi
İlkimdi sevisme olmadi sadece opusme ellesme oldu zaten cok surmedi ama o sirada yapcagini yapti zaten gordu herseyi
Yok kız anlattığına göre bişey yapmamış. Boşalma felanda yok, üstünü cikarmamis. Belki sen sesini çıkarmasan onuda isterdi, ama yapmamış
Sadece soydu cok utandim tum mahremimi acti
Öyle hissetmen normal, oda sen bişey deneyince devam etmiş. Sen kapalı birisin anladığım kadariyla
Evet kapaliyim
Neyse artık olan oldu. Düğüne kadar bekle artık
Ya yine olursa😔😔
O zaman usulünce konuş sende, ben nikah olana kadar bir şey yaşamayı doğru bulmuyorum diye.. zaten sana hak vermese o gün istediğini yapardi
Evet hemen geri cekildi giysileri verdi birak bakma diye bagirdim
İşte seni düşünmüş demekki. Ama bak erkekler o raddeye geldikten sonra zevk yaşamadan bırakmak istemez pek, aklında olsun.
ya da belli oda yasamistir sürtünme felan yaşayarak ama sen fark etmemissindir. Aslında anlaşılabilir ama
Ben islandim da onu hissedemedim
Yani short falanmi vardı pantolonmu vardı
Pantolon vardi hic soyunmadi
Hmm oda ilginç aslında nebilim sertlik yokmuydi hiç
Biraz vardi ama soyunmadi hissettim ama
Hissettim derken gordunmu
Yok ama pantolonu kabarikti hissettim yani
Hmm o şekilde surtundu o zaman bacak aranda, yoksa o sırada sen giyinikmiydin
Yok iste ciplaktim kilot felan yoktu
Tamam anladım şimdi. Dediğim gibi seni düşünmüş yine çıkarmamış, ama o şekilde surtunerek zevk yaşamıştır, bide o sırada oksadiysa
Oksadi evet zaten titredim kalbim durcak gibiydi
İyiki o sırada çıkartıp içine girmemis, biseyde yapamazdin. Dikkat et bundan sonra
Edicem zaten o soyunsa aman aman. İradeliymis ama ben rezil oldum gizemim kalmadi
O anda gizem falan kalmıyor zaten, ha masumca opusmssun ha ilişkiye girmissi ln. Oda çok farkına varmaz o an merak etme, goguslerini falan gormustur
Goguslerimi de gordu orami da gordu. Popomu da gordu
Kız ozaman resmen adamı azdırmak için davetiye cikarmissin. Ucuz atlattin o zaman valla
Ben masumum suc onda😔😔😔
Hayır sende masum değilsin, çünkü karşı koymamış itiraz etmemissin, buda bı nevi iznim var demek oluyor
O an kitlendim sanki ama bilmiyom. Soydukca ses edemedim o da ne varsa cikartti keske kilodumu almasaydi
Sen karşılık verdiğin için yapmış işte
İyide ben anlamam ki bu seylerden😔
Anlayacak ne varkı sen onun koynunda uzandiysan işte gerisi gelmis. Öpüşme koklasma derken
Evet bisey edemedim soyma demedim o da ne varsa cikartti ben sadece askim felan dedim
Tamam işte bunu yapınca istemiş oluyosun iç çamaşırına kadar ckkarmis ses etmemissin, öpmüş koklamis, memelerini ellemis ses etmemissin. Daha bilmicek ne var
Dogru ama agir olmaliydim o kadar kat giyimliydim birde😔
Ben hatta şaşırıyorum bu durumda o niye soyunmadan kalmış diye, sonuçta ikiskiye girmek istemeside bu dakkadan sonda beklenen bişey
Beni dusundu sanirim o yuzden soyunmadi. Cok nazikti iltifat ede ede soydu
İşte sen nasıl oan istemedin, kendine hakim oldun bilmiyorum. Sonuçta yankislikla sende elini onunkine atabilirdin
Utandim hem de cok ama dikkat ettim ailem aklima geldi
İyi bari geç olmadan aklına gelmiş
Evet yoksa namusumdan olurdum cunku beni kimse boyle gormedi, ehl-i namus bi kizim
İronimi yapıyosun?
Tabiki hayir niye oyle bisey yapim
O zaman canının istediği gibi davran
Yok dogru diyon bisiy demedim ki
Namusla ne ilgisi var, buna laf etmek kimseye düşmez zaten isteyen istediğini yapar. Sende trip atma bence onun suçu yok gibi
Evet ben de abarttim biraz sanki
boş ver nisanlin sonuçta
İyi yapmışsın daha ileriye gitmeyin yakında evlilik var ondan sonra napiyorsaniz yapin
Tesekkurler
Taksi parasinida mi ondan aldin😂😂😂
Ben mi veriyim tabiki versin
Niye trip atiyosun ya
Agir kiz oldugumu gorsun diye
Soyana kadar nerdeydi aklin ikinizde bisi yasadiysaniz beraber yasamisiniz izin vermeseydin en basinda
Etkilendim ses edemedim ama ciplak kalinca utandim
O zaman utandim devam etmeyelim ben gidiyim de cik. Ne diye adama suc atiyosun
O baslatti ama opup etkilemeseydi oyle olmazdim utandirdi
Sende etkilemissinki devam etmis. burada her sey karsilikli
Evet ama beni basit olarak gorsun istemiyom
Kafanda ne varsa degistirmiyosun ki bosuna konusmiyum
Degisir nasil degismez ki ben acik gorusluyum
Namuslu gibi mi görünmek istedin 🤣