Konuştugum cocuk çok zor birisin ilgi geçiyor bu yüzden her dediğime evet desen hiç çekici gelmezsin dedi. Bide benimle sanal seks konuşmak istedi izin vermedim. Hazır cevapsın herşeye bir cevabın var dedi. Bu etkilendiğini gösterir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılmilletin derdine bak @q beyler haftalarca ağladım kusura bakmayın şunu anladım kimse kimseye gerçekten sevmez kızların tek amacı ilgi ihtayıcını karşılamak egosunu tatmin etmek hava atmak kalbinizin vermeyin kimseye benimki söküp aldılar bu kadar boş şeyler yazdığımdan anlayın nasıl bir haldeyim canavara dönüşütüm artık on yıllık duygu patlamasını bir haftada yaşadım kızlar gerçekten sevmiyor inanmayın gözünüzü açin kendinize odaklanın
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir değil
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep hayır dersen olmaz bence arada evetlerinde olacak yoksa de ne olacak ya demeye gelir iş daima evet dersen de bu sefer erkek e ben buna her şeyi yaparım imkanı verir kullanmaya calisiri
00 Yorumla
Hayır bunu sadece karşı tarafı kırmamak adına söylüyoruz. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmanın bir alemi yok. Kızda bunu duyunca yaa böyle düşünmüş falan diyor bir havalara giriyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yere kadar evet severler ama belli bir yerden sonra kendisine ilgi gösteren birisi çıkarsa erkek ona gider.
00 Yorumla
+1 yılKopruyu gecene kadar ayiya dayi diyeyim diye herseyden birsey cikartip sana yag yapiyor adam. Sevgili olsan ya da evlensen bu dedigin seylerin bir tanesini bile demez sana emin ol canim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep bu yüzden kaybediyorsunuz ya zaten zor insan olmayı marifet sanıyorsunuz ve size gerçekten samimiyetimle gelicek sizi gerçekten sevicek insanları daha çok üzerek hep yanlışa yöneliyorsunuz umarım böyle olanlar ömrünün sonuna kadar mutsuz olur. Sevilmeyi hak etmiyorsunuz ama seviliyorsunuz sonra istediğiniz olmayınca adam gibi seven yok diyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılZorla işim olmaz, kadın dediğin itaatkar olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet zor kişiyle ugrasmak daha etkileyici olabiliyor. Kendisi mi hemen cinsellik konusuna girmeye başladı peki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ısrarla devam ediyor bense ısrarla hayır diyorum
Cevap sahibi+1 yılSen karşı misin peki bu duruma yoksa erken olduğu için mi böylesin
Soran+1 yılKarşıyım
Cevap sahibi+1 yılKarsindaki kisi zamanla senden isteyecektir konusmayi sonrasinda da birseyler yasamayi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal arkadaşlık mı sizinki reelde de görüşüyor musunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal da reelde görüşmedik
Cevap sahibi+1 yılO zmaan normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerdi cinsellik seni gazlayip istedigini alip gidecek. Sen ozelsin, sen soylesin hep ayni laflar. Hic bi farkin yok aslinda canim, yeme bu laflari.
16 Yorumla
Soran+1 yılKafam karısık istemedim kapatalım telefonu dedim. Hemen konuyu değiştirdi tamam kapatmayaalım dedi
Cevap sahibi+1 yılBence uzak dur seni manipule ediyor. Derdi cinsellik onun icin oyun yapiyor sana
Cevap sahibi+1 yılZor kızsın diye seni kandiriyor gaza getiriyor. Seni bu sozlerle goklere cikarip istedigini alacak
Soran+1 yılHarbiden öyle mi nasıl bu kadar eminsin
Cevap sahibi+1 yılCok gordum cevremde de kendimde de. Hepsi ayni. Bi sana denmedi sen ozelsin farklisin zorsun vs diye
Soran+1 yılİlk defa duydum böyle birinden daha önce çok konuştuğum oldu ama böyle diyen olmadı
+1 yılçocuk 16 yaşında falan galiba
04 Yorumla
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
niye 16 gibi konuşuyor o zaman
Soran+1 yılNeresi 16 gibi ya
- +1 yıl
ben 25'im bu konuşmaları en son 18 yaşımdayken yaptım :D
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Fazla naz aşık usandirir her şey tadında guzel
02 Yorumla
Soran+1 yılNaz değil
+1 yılSende az değilsin ha kendini naza çekiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo oldugum gibiyim o bunu görmüyor ama
+1 yılEvett bana da zorsun derler.
00 Yorumla
+1 yılDirek yol veririm
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Uğraşmam boşa kaybedecek zamanım yok