Eşim eve gelmez. Ilgisiz saygısız biri. Evlatlarıma babalık yapmaz sadece para verir. işi düşünce bana yanaşır. Ben bu durumdan boşluğa düşüp akrabasyla yakınlaştım. şu an birlikte olmak istiyor 2 çocuk doğurdum vücudumda deforme olan bölümler var çekiniyorum. Ama onunla beraber olmakta çok istiyorum. Yersiz mi bu düşüncem. Bazen diyorum onun eşide 4 tane doğurmuş. Ve baya bakımsız bana göre belki onun daha yıpranms vs vs vs
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılYa şuradaki cevaplara bak mk. Yaptığın şey isterse eşin pu*ştun teki olsun doğru değil. Ayrıl ne yapıyorsan yap. şu an bunu yapman karaktersizlik göstergesidir ve aldattığın gerçeğini kesinlikle değiştirmez. Az bir şey omurgalı olun ya bir şerefiniz, haysiyetiniz, karakteriniz, onurunuz olsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
😂 😂 Lan o kadar şey yazdım bu nasıl cevap.
Soran+1 yılA.. m benim. degil mi ben sana si.. kini kimseye sokma diyormuyum kskskskdkd
- +1 yıl
Yani burdan bakınca sende haklısın 😂😂😂
Soran+1 yılEe yani😀😀
- +1 yıl
diyalog 10 numara lşskdflşsdf
Soran+1 yılAynen aynen
En İyi Cevaplar
+1 yılHer işin bi raconu bi ahlaki kuralı vardır. Eşin ile aranızda problem varsa çözülemiyorsa boşanıp önünüze bakmanızı tavsiye ederim. Aksi durumda yaşanılan olay iğrenç ayrıca çocuklarınız büyüyünce sizin gibi ahlaksız ebeveynlerin yaşadığı iğrenç olaylardan dolayı psikolojik rahatsızlıklara maruz kalacakları aşikar.
06 Yorumla
Soran+1 yılCocuk ne alaka onlar nerden bilecek
- +1 yıl
Çevrenizdeki insanlardan geçmişinizi öğrenecekler gizli mi kalacak zannediyorsun
Soran+1 yılFelaket telalimisin
- +1 yıl
Ben değil sizsiniz bu hayatı yaşayan
Soran+1 yılO zamana kadar Allah bilir nerde olurum
- +1 yıl
Derken?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani onun eşi dsha yıprsnmış. olabilir ama çekşnme neden çekiniyorsun bence birlikte olabilirsin ama eşin duymasın
06 Yorumla
Soran+1 yılDuymaz oda kendi eşinden korkuyor. Abi diyorum kimse kondurmaz
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Ahmet Çakar'ın abi dediklerim bunu bana yaptı serzenişi geldi aklıma. Zafer abi
Soran+1 yılYani evet öyle oluyor.
+1 yılEşşekten inip ata binecek olan o sen neyi dert ediyorsun kendine?
07 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini çekici bulmuyor musun
Soran+1 yılDoğumda özel bölgem yıprandı ozguven skntım. var
- +1 yıl
Renk olarak mı boyut olarak mı? Yani geniş olduğunu mu düşünüyorsun
Soran+1 yılGeniş değil. sekli bozuldu. yamuldu sanki. karardı
- +1 yıl
Yamulması nasıl mümkün bilemiyorum ama apaydınlık ortamda olmak zorunda değilsiniz. Perdeler kapalı olsa içerisi loş olsa o anın heyecanıyla onu farkedeceğini sanmıyorum. Kaldı ki sana değer veriyorsa gönülden istiyorsa vajinan istediği kadar kötü olsun
Soran+1 yılHımm bu iyi geldi daraltm ben ameliyat oldum şekli problem. bizde
- +1 yıl
Anladım umarım gönlünce olur
Erkekler Ne Diyor
40
+1 yılGerceklerin ortaya cikmak gibi bi huyu vardir, gozlerini kapat ve düşün herseyi yasadin onunla ve kocan ailen tum akrabalarin duydu rezil kepaze oldun, tanıdığın herkesten özellikle cocuklarindan uzaklasip bambaska bi hayat yasayabilecegin bir yere gidebilir misin.
09 Yorumla
Soran+1 yılboş ver onu o zaman dusunurum
- +1 yıl
Anlıyorum seni, o asagidakine soyle mantıklı dusunmene engel olmasin, onun da cani istiyor normal, ama bu tarz bi ise giriseceksen, 1 senin kimlik bilgilerini bilmemeli sahte isim sahte numara kullanmalisin, 2 yasadigin semti mahaleni bilmemeli, ve tabi ozel hayatina karismamali, zamanla seni esinden bile kiskanacak sana baski kuracak vsvs bence baskasini bul asagidakini diyir git evine, olmadi boşan.
Soran+1 yılKıskanmaz eşimde rahat adam
- +1 yıl
Senden bitane de bana lazim
Soran+1 yılBulursun umarım
- +1 yıl
Degisik biseyler ararsan sen de beni bulursun umarım 😂😂
Soran+1 yılBen sanaldan yapmm tanıyıp yavaş yavaş etkileşime girmek güzel
- +1 yıl
Bende sanal demedim zaten sohbet ederiz zamanla taşları yerine oturturuz
- +1 yıl
Yazicn mi bana , konuşalım biraz
+1 yılboşanmadan öyle bir işe girişme bence ama sana taktik verebilirim yzabilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
boşanmayı düşünüyor musun?
Soran+1 yılHayir
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ulannnn geriii. Bolan ahlaksızlık yapma. Aklını vücut şekillerine yoracağına haklarını savunmaya yor. Gitbboşan sonra ne halt edeceksen et. Çocuklarına haksızlık etme. Onlararospu çocuğu dedirtme. Akılları erince cabını alırlar
11 Yorumla
Soran+1 yılSus boş yapma
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Böyle devam edersiniz çocuklar büyüyünce nasıl olur onu tahmin et ya da sen ne olursun olası bir yakalanma durumunda.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasl büyüyünce belki burada bile olmam
Soran+1 yılYav ne olacak ya saçmalama kiracıym ben belkide tasınırık
Soran+1 yılEvet biraz ürkutucu
Soran+1 yılEşim sekstw iyi duygusal degil
+1 yılBence haklısın onun eşi sana göre daha kötü olduğu için sana yanaşmaya çalışıyor sen de eşinden görmediğin ilgiyi onda görüyorsun bu durumda iki tarafa da iyi oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanın istiyorsa yap gitsin seninle olmak isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılYapacagm iyice bir tahrik olalım akışına salarm
- +1 yıl
Ama akraba işi sıkıntı olmasın.
Senin hayalin nedir neyden tahrik olursn
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde boşanın öyle sevişin. Ayrıca vücudunu sev bazı şeylerin telafisi olmuyo
10 Yorumla Hayırlı olsun o olmazsa baskası olur yanmıssın
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını istemiyorum ben
Soran+1 yılYani işte konuşuyoruz. Beni görmek istiyor vs
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin cinsel olarak seninle cok ilgilenen birisi olmadığı için sende o yokluğu başka birisinde ariyorsun Aranizda cinsellik vs de oluyor mu peki
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo alakası yok eşim hiç rahat vermez günlük istesem yapar. Duygusal biri değil ondan bu aclik
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi de olabilir seni sadece cinsellik icin kullanıyor iliskiye girip bosalip donup uyuyordur seninle de hiç ilgilenmiyordur
Soran+1 yılSaatlerce sevişiyoruz aynen Got. unu dönüp uyur
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sevismeden zevk almiyorsundur da sen. Sonrasında sen ne yapiyorsun peki orgazm oluyor musun
Soran+1 yılYoo alıyorum
+1 yılHiç affetme güvenli biriyse yap. Esin seni hak etmiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sonuçlarını göze alabiliyorsan sonuna kadar git derim 1 kere geldim bir kere yaşayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilişkiye girersen teslim olur büyük koz verirsin. ileride çok büyük sorun olur. uzak olan biriyle ilişki yaşa daha iyi.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi koz olacak ki
Cevap sahibi+1 yıladam tutulur sana. bitirmek istersin, kabullenemez, tehdit eder..
Soran+1 yılBitirmek istemem. ben
Cevap sahibi+1 yılo bitirmek isterse? çoluk çocuğu bırakıp boşanıp evlenicekmisiz. akrabadı bide🤷♂️
Soran+1 yılYok yapamaz. kendi eşi çocuğu var
Cevap sahibi+1 yılfikir sordun, kendi adıma söyledim düşüncemi sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılyakınlaş ama ilişkiye girme bence
Soran+1 yılNeden yakınlaşsam almadan yakamı bırakmaz bence
Cevap sahibi+1 yılver ozaman. sen bilirsin dikkat et hmile kalma.
Soran+1 yılEderim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapma bence pişman olursun
12 Yorumla- +1 yıl
yapmış daha önce bu üç olacakmış
Soran+1 yılEvet 3
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuklarının seni o adamın altında gördüğünü düşün. 👍👍
06 Yorumla
Soran+1 yılGoremes
Cevap sahibi+1 yılZaten göremediği için yapıyorsun biliyorum anlatmak istediğim biraz kadınlık gururun olsun. Kocan varken başka erkeklerin altına yatma 👍 sorununuz varsa çözün olmuyorsa boşa ne diye başkasının kocasının yatağına giriyorsun?
Soran+1 yılBöyle daha zevkli
Cevap sahibi+1 yılZevk ne bilmiyorsun bence 👍
Soran+1 yılBence sen bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen zevki tehlikeli işlerle karıştırıyorsun 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakınlaştım derken telefondan mı yoksa görüşüyor musunuz yüz yüze bu durumları
010 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan yuzyuze. yalnz kalırsak patlar biliyorum
Cevap sahibi+1 yılözele gel bununla ilgili tecrübelerim var
Soran+1 yılBurdan soyle. gixlisin. zaten
Cevap sahibi+1 yılbenim takıldığım vurulduğun kişi de ilgisiz eşine sanki, sana da istediğini alınca öyle yapmayacağı ne malum
Cevap sahibi+1 yılkaldı ki onunda şu anda tek arzusu seninle birlikte olmak, sen de eşinin ilgisizliğini cezalandırmak istiyorsun gibi
Soran+1 yılBugün pek mesaj atmadı gündüz iş yerime gel vs dedi. Gitmedim çünkü cinsellik konuştuk utandm. yuzyuze gelmeye
Cevap sahibi+1 yıleeee ikiniz de patlamaktan korkmuyor musun? bence kafanda olduktan sonrakileri düşün, eşine kızgınlıkla kendine yakıştıramadığın bir şeyleri yapma
Soran+1 yılBundan öncede 2 kişiyle beraberligim oldu o. zaman ozguvenim vardı. şu an yok ve hiç pişman degilim
Cevap sahibi+1 yılneden ayrılmıyorsun eşinden, ekonomik özgürlüğün olmadığı için mi? özgüvensizlik belki de bu seferki eşinin arkabası olmasından
Soran+1 yılAynen ekonomik özgürlüğüm yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacım sakın böyle bir şey yapma, ALLAH görüyor, çok büyük günaha girersin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCehenneme de insan lazım.. devam et..
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılÖzel bölgende ne var ki çekiniyorsun anlamadım her evli kadın doğum yapıp yıpranır
00 Yorumlabaşka biriyle başka bişehirde gider aclıgını tanıkolmaz
00 Yorumlaİçinden geleni yap hayat senin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Akraba olması hoş degillll
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden daha güvenli daha dikkat ediyor
Soran+1 yılO zaman düşünürüm. onu
bak keyfine öyle adama az bile yapıyosun😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkendinden fiziğinden çekime ya bence
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yaz yardımcı olayım
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz zevkine bak
00 YorumlaSen kendi onurunu satmış durumdasın Çok kötüsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle de yatar mısın
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBi kerecik olacak aramızda kalacak bugün müsaitim
Soran+1 yılHayır sanaldan kimseyle bisey yapmam
Cevap sahibi+1 yılAma o işte çok iyiyim pişman olmayacaksın söz veriyorum
Soran+1 yılEtkilenmem lazm bak bunla bile aramızda daha olmadı. Zamanla beni daha çok çekmesi lazm
Cevap sahibi+1 yılO halde bi kahve içelim ve kimyamiz uyusacak mi diye bir bakalim
Soran+1 yılHayır bana ufak yasn
Cevap sahibi+1 yılYaşım ufak ama çok tutkulu biriyim Romeo ve Julyet gibi bir aşk yaşamak istiyorsan bana bir şans ver. Denemeden olmaz deme. Deneyince olmayacak gibiyse saygı duyarım kararına
Soran+1 yıl😂😂ne biliyorsun çirkinim belki bunu bilmeden aşk yaşayacak hey Allah m
Cevap sahibi+1 yılAşk fiziki güzelliklerin ötesindedir hiç aşık olmadın mı sen? Yaşadığın öz güvensizlik beni alakadar etmez ben doğum yapmış kadınları çekici buluyorum daha bir kadınsı hava katıyor vücutlarına
Soran+1 yılSnaan boru deliği de yeter azmisin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılIstediğim sadece sensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekinme herkeste deforme oluyor
025 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim bu nedenle uzak durmaya çalışıyorum. Ama aşık oldum galiba olmuyor uzaklaşamiyorum
Cevap sahibi+1 yılaşık olabildin ni
o kim..
Soran+1 yılEşimin. akrabası
Cevap sahibi+1 yıleşin sana bakmıyorsa
başka çaren yokki
Soran+1 yılBakıyor işi. dusunce si.. ki. kalknca kadın oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılyaşlsr kaç cane
Cevap sahibi+1 yılciddi dedim
Soran+1 yıl45 o ben.29
Cevap sahibi+1 yılnesine alık olabilirsn ki
Cevap sahibi+1 yılaşık
Soran+1 yılSempatik, konuşkan vb hem. genc te 44 gostermiyor
Cevap sahibi+1 yılsemde boy fixigin nasıl
Cevap sahibi+1 yılgiyimn nsll
Cevap sahibi+1 yılsusma
Cevap sahibi+1 yılceknme ya
Cevap sahibi+1 yılaz bak
Cevap sahibi+1 yılo kimdir
akrabası dediğin
Cevap sahibi+1 yılorada msn az bakk
Cevap sahibi+1 yılselam deswk
Soran+1 yılSus
Cevap sahibi+1 yılneden oyle dedinn
az konuşalım
Soran+1 yılGerek. yok
Cevap sahibi+1 yılaz dinçleş arkadaşça konuşacaz
Soran+1 yılSus yav
Cevap sahibi+1 yılneden güwensiz birisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın? Eşin ve o adam kaç yaşında?
034 Yorumla
Soran+1 yılboş ver ya yaşı
Cevap sahibi+1 yılNolcak devlet sırrı mı
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ileri gittiniz peki?
Soran+1 yılYani cinsel mevzulardan konuştuk bir araya gelirsek patlarz kesin biliyorum
Cevap sahibi+1 yılAdam kesin istiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYani açık açık hissettirdi mi seni becermek istedigini?
Soran+1 yılEe yani çağırıyor gitmiyorum. Kızıyor
Cevap sahibi+1 yılSadece fizigini begenmedigin için mi gitmiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılUzun mevzu burdan mı yazayim özelden yazar mısın?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelmek ister misin?
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem git yabancilara çaktır
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılOrtaya çıkma ihtimali yüksek tanıdık olunca. Ve işin sonunda kan çıkar. Şehvet için yapma.
Cevap sahibi+1 yılYaşadığın yer büyükşehir mi?
Soran+1 yıl.. evet bu durumdan bende korkuyorum çok. dikkat ediyorum. Kan çıkar vala
Cevap sahibi+1 yılYuh. 45 yaşında mı? Ya ellerinle yap daha iyi. 45 yaşındaki biri karısına yetti de sen kaldın. İnan bana karısını bile tatmin edeniyordur o.3 dakikada boşalır.
Cevap sahibi+1 yılYavrum uzak dur ondan. Tatmin edebilecek olsa neyse. Erken boşalma vs problemi olur seni tatmin edemez. Bitirmek istersin eline koz vereceğin için bitiremezsin de. Başına dert olur
Soran+1 yılYok ya baya zinde biri
Cevap sahibi+1 yılGit genç bir horoz bul aldatmaya aldatiyon tadını al
Cevap sahibi+1 yılYa dışa ne bakiyon. Altına yatmadan kim zinde kimdegil anlayamazsin.
Soran+1 yılBen olgun severim. Kendi yaşıtlarım bile ilgimi cekmiyor
Cevap sahibi+1 yılYavrum tatmin etmeyince anlarsın olgunu. Git tanımadık birini bul. Sıkılacaksin ondan ve uzaklasamayacaksin. Korkacaksin peşini birakmaz diye
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz yarım saat sonra engelle.
Cevap sahibi+1 yılGerçi hesabı silecem bugün engele gerek de yok
Soran+1 yılBen cinsellik yönünden bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYavrum o erkek bu yönden bakacak işte. Bir kez elde ederse bir daha konuşmaz ki. 45 yaşında adam. Tek amacı erkekligini ispatlayabilecegi kaçamak. Y. rrk kalktikca aklına geleceksin sadece bak gör
Cevap sahibi+1 yılDaha önce de mi aldattın 2 kişiyle?
Soran+1 yılEvet tamam boş ver hayatn gerçekleri bu zaten
Cevap sahibi+1 yılKinamadim seni. İhtiyaç duyuyorsan yapmak hakkın.
Cevap sahibi+1 yılFakat iyi bir erkekle hep birlikte olmak.. bu daha iyi degil mi?
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılNeden sürekli kapatma derdindesin? Boşverme. Konuş. Tanımıyorum seni korkma
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Kardeşimi yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzaktan akraba
- Daha fazla (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği