Gizli Üye(36-45)+1 yılYavrum sırf birileri tatmin olsun diye sagliginizla oynamayın. İlerde gerçekten pişman olursunuz. Büyük hasarlar alınabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAsiri haklisiniz fakat bende acikcasi istekliyim
Cevap sahibi+1 yılDaha önce parmaklarinla açtın mı? Ya da başka nesne
Soran+1 yılHayır hic seks yapmadim ve birisiyle sevismedim
Cevap sahibi+1 yılYaptın mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence poponuda beğenir hem anal yapacsksınız popon kendiliğinden genişliyecek nüyüyecek snaldsn sonra sen git çocuğun yanıan
02 Yorumla
Soran+1 yılAsiri büyük sevdalisi diil ama ben çekinirim yinede
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dert etme lastikciye git kompresörle hava bassın biraz o zaman büyür
02 Yorumla
Soran+1 yılHshshs gerek yok evlenmeden öpüşmem bile kimseyle
+1 yılMinyon seven tipler var. Minyon kızlardan hoşlanıyorsa sever
02 Yorumla
Soran+1 yılZayif kızları seviyor iri dolgunlari kaba buluyor
- +1 yıl
Tamam o zaman domal ve keyfine bak
+1 yılKimi büyük sever kimi küçük ama sen temiz titiz olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılYuzumu tipimi beğeniyor ve ciddej cok estetik duruyor cinsel organlarım ben zayıf olduğum icin minik
- +1 yıl
Peki senin daha önce deneyimin oldu mu nasıl bi his olduğunu biliyor musun
Soran+1 yılInanir misin bakireyim hic seks yapmadim hatta sevismedim bile
- +1 yıl
Acı verecek şimdiden söyleyim. Yalama konusunda rahat olabilecek misin?
- +1 yıl
Fotoğraf göndermedin mi bilmiyor mu poponun küçük olduğunu
Soran+1 yılBiliyor ama ben realde acamam utaniyorum yalama konusunda ne var o basit değil mi
- +1 yıl
Karşılaştığım kızlar anal konusunda hep çekingen davrandılar. Onları utandıracak sonuçlar olmasından korkuyorlardı. Bunlardan yola çıkarak rahat olabilecek misin diye sordum lavman yapman gerekebilir.
Soran+1 yılHah bende utanıyorum işte rezil vs olurum diye
- +1 yıl
anal bende severim şöyle bi gerçek var ki anal ilişki isteyen erkeğin iğrenmeye hakkı yok. Çünkü orayı yalarken de içine girerken de her şeyi göze almak lazım ama lavman yaparsan tadından yenmez. Rahat olursun
Soran+1 yılHayır iğrenmez ve aslında cok igrenc sayilan fantezileri var beni beğeniyor hwjejs ben kendime kötü eleştiri alıyım istemiyorum.
- +1 yıl
Henüz cinsel tecrüben olmamış erkekler yumurta deliğe gelene kadar asar keser ama iş icraata gelince nadir olanlar performanslı olur söylediği gibi olur. Bu kadar rahat olma tedbirli ol
Soran+1 yılYa zaten güvenmiyorum beni kullanıp belki soğur. Sanırım evlenmeyene dek birliktelik yaşayamayacağım kimseyle.
- +1 yıl
Sen neden vajina değilde anal istiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka işine baksın o küçük büyük sen boş ver seviyorsan odaklan sekse gerisi gelir kendini yorarsın bu düşüncelerle
011 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya ben onu düşündüğümden değil kendime kötü elestri aldırmak istemedigimden ya cekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılKorktum çekindim aylarca ilki yapamadım partnerim sabırla okşadı bekledi sardı ve kendiliğinden oldu acıdı yandı biraz canım ama deydi sonrası hep ben bağımlısı oldum istedim oda acıtmayan kaygan kayganlastırıcı ama zevk haz veren jeller aldı her iş onda bitiyor korkularını alıp sana değer verende o olacak ya da iş olsun diye kullananda o
Cevap sahibi+1 yılHayatta neyden korkarsan o senin sınavın kabusun olur korkma
Soran+1 yılCok iyi birisi beni seviyo kıskanıyor önemsiyor hep akli fikri sekste değil abazan degil. Ama illa ki cinsellik oluyor ki ben ondan kudurugum. Ama yine de güvenmem ya yapamam böyle bir şeyi erkek milleti belki elde eder tekmeyi basar ben saf biriyim kanarım falan beni terk ederse o şeyden sonra intihar bile ederim
Cevap sahibi+1 yılBak bu iyiydi işte merakına yenilmemen güzel 👏👏👏👏👏👏👏
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılSaf duru kırılgan ince bi ruhun var duygusal ondan böylesin hiç bozma kendini hep böyle kall❤
Soran+1 yılEvet cidden öyle herkesle asla. böyle seyler ne düşündüm ne yaptım seviyorum diye istedim ama kırılgan birisiyim beni bu nedenle terk etsin soğusun istemiyorum ve riske girmek de istemiyorum o yüzden ne iyisi uzak durmak en azindan emin olana dek 🙏🏻🥰
Cevap sahibi+1 yılAçık ve net konuş onunla içini dök ya gitsin ya kalsın sen kırılıp ucuz hissedicegine o kırılsın baştan ya da beklesin seviyorsun diye kabullenme zaten yoksa yanarsın
Soran+1 yılSöyleyeceğim zaten tekrardan çok teşekkürler iyi geceler diliyorum
Cevap sahibi+1 yılHayırlı geceler dilerim 😇🤗
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk bizim ölçüler aynı benimki bayılıyor küçük falan diye ama arkadan yaptırma akıllı düşün ordan olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka zayif seviyo zaten ama ben yinede utaniyom yalatirim falan ama verme konusunda tereddütlerim var hic yapmadım zaten
Cevap sahibi+1 yılBence verme knk bende çok azgınkm ama vermiyorum verdikten sonra bir kıymetin kalmaz konu hep o şeyler üstüne donucek hemde nasıl güveniyorsun benimki ana sütü gibi temiz çocuk ama güvenmem genede
Soran+1 yılO da öyle çok iyi birisi aslında ben kudurtuyorum onu hshsjs ama haklısın değmez erkek milleti için zaten utaniyom ya lafta benim kk
Cevap sahibi+1 yılKız azdikca oksa kendini boş ver erkekleri ilerde yüzüne vurur şey yapar ben mastürbasyon yaoarim hep
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anala bayılıyorum ya küçük demek yerim seni bana da analdan verir misin
00 Yorumla
+1 yılKısa sürede büyütemezsin
Ama küçük popo ile de tatmin edebjrsin06 Yorumla
Soran+1 yılNasill
- +1 yıl
Yastık alarak altına
- +1 yıl
Ve dışarıda tutarak
Soran+1 yılYalasa iyi ama becerirken zevk alamaz diye cekiniyorum
- +1 yıl
Alır alır
- +1 yıl
Daha önce yaptın
boydan bi foto gelir mi ona göre yorum yapalım 🙂🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl küçük deliğin mi küçük anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa popom küçük 43 kiloluk karıyım işte
- +1 yıl
Bişi olmaz ya rahat ol
- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAnal deliğini mutlaka yalat
017 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum ya
- +1 yıl
bir şey olmaz ben bayılıyorum vajina ve anal deliği yalamaya dil anal deliğe değince muhteşem hissedecek sin
Soran+1 yılPopom küçük delik dar ve güzel boyutundan utaniom
- +1 yıl
Küçük delik harika işte dilin ucu deyince çok güzel hissecek sin iri kaçanı ayırıp güzelce yalar koklayıp öper sonra vajşnaya doğru inip klitorisini yalayıp sen zevke gelince ufacık deliğine girer kaç yaşında sın
Soran+1 yıl21 yaşındayım o saydıklarını yapmak istiyor. Ama cok küçük utanıyorum
Soran+1 yılKalcam iri değil. Küçük 43 kiloyum deliğim dar ve rengi açık vajinam cok estetik ve güzel duruyor sadece
- +1 yıl
Harika yalanır sın şahsen ben boşaltana kadar yalarım iki deliğini dar delik her zaman aklımı başımdan alır ilk denemen mi olacak anal seks
Soran+1 yılBen daha önce hic seks yapmadim
- +1 yıl
Eşim sevgilim bayılıyor anal deliğini yalarken daracık deliğine penis kafası girerken ne kadar mutlu olur erkek biliyor musun hayal edemiyorum küçücük deliğini tenin açık renk dedin demi
Soran+1 yılEvet. Tek korkum küçük olusundan dolayı zevk alamamasi yoksa deligim guzel hem dar hemde açık temiz görünüyor
- +1 yıl
Çikolata ile yalanır sın sadece kafası girerken zorlanır sın lavman yap mutlaka ve içine bebe kremi sık bunları biliyor sun değil mi tatlım
Soran+1 yılYok be lavman vs hic bilmem ve yapmayacağım ya güvenmiyorum yari yolda kalmak istemem
- +1 yıl
Lavman öğren bence ama ufacık tatlı deliğin yalanmak istiyor yarı yolda bırakma bana pm yazar mısın
Soran+1 yılLavman ilaç yoluyla bağırsak temizleme dimi habwjs ya benimki diyor ki boklu olsun bok bulaşsın hshwhs temizletmez.
- +1 yıl
İlaca gerek yok banyo hortumu ile doldur boşalt yap mis gibi olur
Soran+1 yılOhaa ben yapmam vazgeçtim hem yapmiycam
- +1 yıl
Niye ne oldu korktun mu
+1 yılKendine güven rahat ol.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Büyütür o merak etmem gorustukce buyurrr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Balon mu bu ya istediğinde büyütesin hemen
00 YorumlaKorkacağın bir durum yok.
00 YorumlaUfak olması daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz hayırlı kız kalmayacak düzgün erkeklere
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya belki evlencez ayrıca erkekler cok mu temiz düzgün hayırdır
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen yardımcı olayım sana
00 Yorumla
+1 yılPeki yapicak misin
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olmak isterdim ama yeri değil :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar küçük
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun kilon kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 43
Cevap sahibi+1 yılMmmh hafif kalçan geriye doğru çıkık mı?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSekli ve rengi hos pembe. Sadece popom dolgun degil
Cevap sahibi+1 yılBakma şansım var mı fiziğine?
Cevap sahibi+1 yılDolgunluguna karar veririm erkek olarak
Küçük iyidir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat