Sevişmek istiyorum ama işin içinde hisler de olsun istiyorum birine bir şey hissetmeden gecmisimden getirdiğim öfkeyle çokca seviştim ve yeter hissetmek istiyorum artık bu arada hissetmekten kastım bel altı değil ozlemeliyim onu aramaliyim sanırım duygusal birşeyler de arıyorum ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIste anı yaşayarak bir süre sonra insan bıkıyor. Ve sadece hormonal değil duygusal biseyler paylaştığı hissettiği biriyle sevişmek istiyor. Diğer sadece hormonal birliktelikler itici geliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karşına istediğin gibi biri çıktığında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Herkese diyorum. Sevişmek sevginin fiziksel ifadesidir
Sevgi olmadan sevişilmez. Tanımadığı insanla ilişki yaşayana şaşıyorum.
Cinsellik hem fiziken hem ruhen rahatlamadır00 Yorumla
+1 yılSenin sevisme isteğin cogunlukla duygusal olarak tutku ve aşkla sevimsek istiyorsun daha arzulu olsun istiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAma olmuyor istek tavan karsimdakinebakıyorum kilit vurulmuşa dönüyorum
- +1 yıl
Erkeğin de isteği tavandir ama 5 dk sonrasına kadar. Önemli olan tutkuyla sevişmek aşkla dokunmak okşamak bunu hissetmek isteği daha artırır. ve sertt ve içinde isteyerek ilişkiye girersin
Soran+1 yılİşte ben de o tutku yok aşk yok duygu sıfır
- +1 yıl
Cinsel ilişki yaşarken orgazm olup rahatlamiyormusun.
Soran+1 yılOlnuyorum artık belli bir süre kendi işim görülsün yeter dedim ama bugün bir şey hissetmedigim birine dokununca içim kalkıyor midem bulanıyor
- +1 yıl
Sen cinselliği sevgili olduğum insanlarla yasamiyormusun. Ona karşı tutkunask hissetmiyorsan yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşılmak ve anlamak zor duygular bunlar. herkes rol peşinde amacındaki cinselliği yaşamak için. senin de beklentin güzel sevip gerçekten merak etmek karşındakini anlamak ve fazlasıyla anlaşılmak isityorsun sanırımm. burcun nedir bu arada?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişme seks için evliliği mi bekliyorsun doğru kişiyi mi bekliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFb olarak takılalım aynı zamanda arkadaş olalım zamanla hislerimiz olacaktır ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğer verilince de sacmaliyorsunuz, verilen değerin içine ediyorsunuz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evlenmeden yapmak istemem kendini kimseye kullandırtma. Ben de zor dayanıyorum emin ol. Senin ne yaşadığını tahmin ediyom. Yaşın kaç bilmiyorum ama zor gerçekten sabırlı olmaya çalış
00 YorumlaBulursan bizede haber ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBulayım ülkeye haber salcam var hala kaybetmeyin umudunuzu diye
+1 yılBence bir gün yaparız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kolaylık versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç kişiyle sevistin bugüne dek?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aramaya devam o zaman
00 Yorumla
+1 yılBir karar ver sende
00 Yorumla
+1 yılAh be, bulmayınca bulmuyor bizi.
00 Yorumlabenle denemeye baslarmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAma öyle olmuyor değil mi?
00 Yorumla
+1 yılGuzel degil o kadar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası