Cinsel Yaşam Tutkunuzun rengi hangi renk? YelizPırıl2_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Tutkunuzun rengi hangi renk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Mor renk 0 0 Yorumla
Solmez3435 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim Renkler;Mavi/ÖzgürlüktürYeşil/Doğadır.Beyaz/Saflık ve temizliktir.Sarı/Zekadır.Kırmızı/Ateş ve Sexstir.Siyah/Asalettir.Pembe/Gönlüm sendedir.Lila/Masumiyet, gençlik ve huzurdur.Bordo/Özgüvendir. 0 0 Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Çok yakınım olan birisine kırmızıya yakın olandan almıştım 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pembe siyah sanirim mavi turkuaz 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Herkesin aksine beyaz daha cekici geliyor bana... 0 0 Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Siyah ve kırmızı 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 3 kurus fazla olsun kirmizi olsun 0 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hepsi birbirinden kötü.. tül perde gibi bu ne 😏 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kırmızı olabilir. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sıyah ve kırmızı favorılerım 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. siyah ve pembe 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Mor renk
Sevdiğim Renkler;
Mavi/Özgürlüktür
Yeşil/Doğadır.
Beyaz/Saflık ve temizliktir.
Sarı/Zekadır.
Kırmızı/Ateş ve Sexstir.
Siyah/Asalettir.
Pembe/Gönlüm sendedir.
Lila/Masumiyet, gençlik ve huzurdur.
Bordo/Özgüvendir.
Çok yakınım olan birisine kırmızıya yakın olandan almıştım
Pembe siyah sanirim mavi turkuaz
Herkesin aksine beyaz daha cekici geliyor bana...
Siyah ve kırmızı
3 kurus fazla olsun kirmizi olsun
Hepsi birbirinden kötü.. tül perde gibi bu ne 😏
Mavi tonları harun ab
Kırmızı olabilir.
Siyah..
sıyah ve kırmızı favorılerım
Siyah
Siyah
siyah ve pembe
Siyah
Siyah