Evlenilecek ya da düzgün ilişki yaşanacak erkek niye karşıma çıkmıyor?

Arkadaşlar gayet güzel başarılı kültürlü… özetle iyi bir profilim. Çocukluğumdan beri çok beğenen oldu sevgili olmak isteyen evlenmek isteyen ama nerde çürük sorunlu hani kimsenin yüzüne bakmadığı tipler varsa onlar. Hiç düzgün kendime denk bir partner bulamadım. O eziklerle de olmayacağını bilsem de biraz bi denedim hani düzelir daha iyi olurlar ben de güzel bi ilişki yaşarım belki diye ama çok daha beter oldu. Çünkü ilk başta zaten en iyi halini gösteriyor sonra alışkanlıkları ailesi ev hali filan çok çok daha dayanılmaz ve berbat çıktı hepsinin inanın yıl ay bile değil birkaç haftada kaçtım hepsinden. Tamamen bana yük stres mutsuzluk baş ağrısı oldular çünkü. Piyasada da çoğu erkek çok cimri ciddi değil ama seks için ciddi rolü yapan tel derdi bedava cinsellik olan tipler. Nerden bulurum düzgün erkek? Okuldan bi arkadaşım vardı mesela o bana teklif etti aşığım ciddi düşünüyorum diye ama ona da hiç güvenmiyorum çünkü daha birkaç önceye kadar tamtersi söylüyordu onun da amacı bence böyle ciddi düşünüyorum diye kandırıp cinsellik yaşamak sonra da öküz popo gibi davranıp beni kendinden soğutup terk ettirip keyfine bakmak.
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de ben şöyle düşünüyorum. Çoğu erkeğin aşk dediği tamamen cinsel arzu. Seni hep arzuluyor senle seks yapmak istiyor bu istek süresince değer veriyor rolü yapıyor ama aslında vermiyor. Cinsel olarak da doyunca ya da isteği azalınca direk çöp muamelesi yapıyor. Bok gibi davranmaya başlıyor sen de terk ediyorsun. Yani böyle gerçek hayat arkadaşı dost iyi gün kötü gün erkeği ben hiç görmedim. Tüm erkekler kötü zor günümde kaçıyordu benim. Hani hep bahane şu bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Tek dertleri eğlence ve sorumsuzluk. Böyle karakterli dost erkek hiç görmedim. Hepsi lafa gelince öyle ama cidden maddi manevi destek yok hiçbirinde.
Evlenilecek ya da düzgün ilişki yaşanacak erkek niye karşıma çıkmıyor?