+1 yılyav bu kızları ciddiye almayın adam gibi seven yokmuş bu 2 sebepden olur ama kız 3. sebebi anlatmış tipsiz ve fakire bakmıyorum diye yakışıklı zengin erkek seni ne yapsın seni kullanıp atacak çünkü çevresi geniş sen onu istemezsen şeref duyar başka kızla sevgili olur seçeneği çok şimdi ilk 2 maddeyi anlatayım 1. madde sen dekolte mini etek kısa şort tayt giyersen seninle yatmak için çıkmak isteyecekdir ama pantolon artı penye giysen seni sever seninle el ele tutuşur öpüşür bence öpüşmek normal sevişmek anormal 2. madde sen çok zayıfsındır ya da çok şişmansındır diye seni hiçbir erkek beğenmiyor erkekler beğenmediği kızı sevmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni her erkek beğeniyor ayrıca ben açık ve dekolte de giymem mal ama adamlar damacanaya bile hallendiydi için zaten azıyor. Çok bilmiş bas git başka yerde atıp tut şimdi.
Soran+1 yılAyrıca Tipsiz fakire de bakıyorum. Baktım ama bir bok olmadığı için eleniyorlar zaten.
En İyi Cevaplar
işin zor koca bulmak da zor hanım bulmak da zor bu devirde Allah kolaylık versin şahsen ben de kapalı düzgün birini arıyorum ama bir kaç kez denedim uzaktan biriyle böyle yok garip garip şeyler çıkıyor en sonunda sanırım çevremizden ailemin düzgün bildiği gördüğü ailesiyle de uyumlu birini bulur evlenirim gibi geliyor ama hayırlısı tabii bakacağız göreceğiz hele şu atama işleri olsun iyice hızlanır inşallah:D
017 Yorumla
Soran+1 yılHaha görücü usulü. Evet millet genelde öyle yapıyor benim 30 yaşında bakir hiç hayatında kız arkadaşı olmamış bi arkadaşım öyle biriyle flört ediyor. Atandı kız buldular resmen evlensin diye. Ay ne bileyim ya benim öyle arkadaşlarım bulurdu arada düzgün çocuk siye de ben hiç elektrik alamazdım sohbet edemezdim birkaç kez buluşurduk sonra ben bitirirdim bi şey hissetmiyorum diye.
Soran+1 yıl28 yaşında mısın sen. Benim ailem de keşke düzgün birilerini bulsa. Benimkiler asla bulmaz ama bana baskı yapar bul diye. Ondan sinir oluyorum. Bulunmuyor yani piyasa leş.
- +1 yıl
doğrudur ben de bakirim öyle bakire kapalı falan birisini bana da bulsunlar mümkünse okumuş etmiş ama hayırlısı çok kültürel olarak kendine bir şey katamamış olsa bile ben onun estetik kaygılarını yavaş yavaş oturturum bir film dizi izlediğimizde bu kötü olmuş şurası şöyle olmalıydı vs. diyebilecek kadar öğretebilirim diye düşünüyorum ne bileyim en azından nerede ne yenir neresi güzeldir vs. durumumuz iyi olursa oralara da götürürüm tertemiz öğrene öğrene daha çok şey paylaşabileceğimiz bir ilişkimiz olur o kişiyle diye düşünüyorum.
- +1 yıl
evet 28 yaşındayım ama şu an işim yok kpss bekliyorum yani bana göre bir şey çıksada atanayım diye bekliyorum ondan da çok atak değilim bu eş bulma konusunda ve aynen dediğin gibi bizimkiler de bi buluyor ama sen sonra bize laf söylersin kızı beğenmezsen senin derdinle uğraşılmaz git kendin bul diyorlar sosyal medyada ben nasıl bulayım burası koca okyanus her halt var garip garip tiplerle dolu
Soran+1 yılAynen bu aracıda da o sıkıntı var. Mesela benim ilkokul hocamın bi arkadaşı beni beğenmiş bi ayarlamaya çalıştı ama daha buluşmadan etmeden sorun çıktı ben de dedim hocam siz girmeyin bu işe hani sizin başınız yanar daha buluşmadan sorun oluyor bi de daha ilerlerse dedim. O da aynen ya çok zor ben girmeyim dedi ya da okulda da bi arkadaşım kankası istedi diye beni ikna edip çıkarmışto ya da başka bi kız işte sonra iki çocukla da olmadı birkaç buluşmada. Sonra o aracılarla aramız bozuldu onlara sitem etti diğerleri çünkü sanki ne alaka yani ben beğenmedim diye niye aradakini suçluyorsun ki mal.
Soran+1 yılBen de şu an çalışmıyorum. KPSS ye giricem ben de. Aynen ben de işim otursa güzel olur ama kadın için o kadar sorun değil sonuçta ben öğrenci işsizken flört eder ilişki yaşarım. Ama erkek içim sorun çünkü erkek parasızsa olmuyor. Hele ciddi hiç olmuyor çünkü cebinde harçlıkla daha doğru düzgün işi olmayan bi erkek evlilik veya sorumluluk gibi şeylere giremiyor. Kadına güvence veremiyor öyle de gitmiyor ilişki zaten.
Soran+1 yılBen de genelde internette tanıştım insanlarla çünkü normal hayatta zor hani seçenek az. Cins cins farklı yaş meslek kültürden insanlar denedim de yok ya hiçbiriyle olmadı yani.
Soran+1 yılZaten doğru insan çıksa çok severdim ve evlenmek isterdim bence çünkü bana öyle hissedenler oldu. Ama ben hiçbirine öyle hissetmedim hep çok net kusurlarını görüyordum. Hala da öyle daha buluşmadan profilinden anlıyorum diyorum bunun inanış aile ve mesleği bana uygun değil.
- +1 yıl
Maşallah bıcır bıcır konuşuyorsun ama çok haklı konuşuyorsun kimseyi araya da almamak lazım ama yani ben cidden bıktım flört bilmem ne bana ters zaten hayır kızlar internette bir de mesela geliyor ekliyor yok ben arkadaş olalım diye falan ben seninle neden arkadaş olayım benim hayatımda tek kadın olur yani ben kızlarla neden arkadaş olayım öyle bir şeye gerek de yok ihtiyaç da yok ben anlamıyorum saçma bir düzen var piyasada en güzeli ananın babanın bulduğu ama onlarda buluruz laf edersin diyorlar nasip diyorum artık cidden gelip mucizevi bir şekilde birisinin beni bulmasını bekleyeceğim sanırım.
Soran+1 yılYa bi de şöyle bi şey var anne baba araya girince mesela atıyorum özel bir sorun olsa cinsellik şu bu. E ayrılırken soracaklar edecekler nasıl söyleyeceksin. Gerçi dersin başka bahane dersim de ne bileyim. Kendi bulduğun olsa daha rahat ayrılırsın ama aileler bulunca olay daha resmî oluyor sanki ayrılması daha sıkıntı.
Soran+1 yılYani ben modern biriyim herkesin arkadaşı olabilir ama tabii ki huzursuz etmeyecek düzeyse. Sevgilin varken hani zaten başka bi arkadaşınla başabaş tatile gitmek gece çıkmak şu bu tarzı şeyler bence çok hoş olmaz. Hani dışarda yemek ye kahve iç ama bence çok da yakın olunmaması lazım. Hani evli bi erkeğin bekar bi erkek arkadaşı ile de öyle düşünsede akşamları buluşması bence hoş olmaz. Her şeyin bi adabı var. Yani ilişkiye başlıyorsan o sosyalliği ve bireyselliği azaltacaksın. Daha evde oturacaksın ya da sosyalleşiyorsan da eşinle sosyalleşeceksin bence.
- +1 yıl
şimdi öncelikle ben erzurumlu olduğum için ne kadar Türk olsak da kendimize ait birtakım kültürler yaratmışız ve bu kültürün içinde ayrılmak boşanmak diye bir şey yok erkek hanımına hoşgörüyle yaklaşır kadın da öyle işler sorunlar her şey çözülür ben ayrılık nedir görmedim bilmem kavga dahi evde duymadım biz de öyle şeyler olmaz onun dışında da ben de modern biriyim ama modernliğin kadınlarla erkeklerin arkadaşlık kurması gündüz de olsa kahve içsin yemek yesin gibi durumaların olması gerektiğini düşünmüyorum benim eşimin zaten sevgilim falan olmaz o işler de çok laçkalaşmış işler direkt eşimin diye hitap edeceğim o yüzden bir erkekle arkadaş olması yok mesaj atması veya onun davetlerine icab etmesi evlenmemiş olsak dahi çok çok saçma geliyor bana asla olmaması gereken şeyler bunlar bence. Modernliği ben daha çok çağın getirdiği güzellikleri bilmek sanatın estetiğini anlayabilmek kültürleri öğrenmek ve en nihayetinde kendi özünü kaybetmeden kendini geliştirmek olarak düşünüyorum. kadınla erkeğin arkadaş olması benim hiç hoşuma gitmiyor en fazla yengelerim (arkadaşlarımın sevgili veya eşleri) olur onlarla da yan yana çok az oturdum çok fazla da ortalığı cıvıtmam usturuplu olmak lazım.
- +1 yıl
bu arada her şeyin dışında evli kişilerin esleriyle sosyalleşmesi kısmına ben çok katılıyorum orada çok haklısın erkeğin de dizini kırıp evde oturması lazım hanımıyla çok çok çok nadir öyle yılda bir iki bekar arkadaş varsa akşam gezmesi anca o şekilde olmalı haklısın o konuda bende sana katılıyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler siz de
Soran+1 yılİyi şanslar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla niye erkeklerden maddi destek bekliyorsun bu kadar?
Zaten ekonomi malum hadi Amerika'da olsak tabikide arada bir sana ısmarlaması lazım.
Ama bende şu an evlilik düşünmediğim için hiçbir sevgilime para harcamıyorum çünkü ben parayı eşime harcamak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılE işte eş olmak için de sevgili olmak görüşmek vakit geçirmek gerekiyor. Ne o öyle buluşmadan nikah mı kıyıcam
Soran+1 yılMaddi destek değil ama güçlü olsun i maaşı olsun benim var sonuçta. İşsiz parasız erkekten baba mı olur. Ben mi bakıcam kadın olarak eve.
Cevap sahibi+1 yılO zaman hakkındır sende haklısın. Bence erkek kadından fazla kazanmalı zaten
Soran+1 yılE yani. Bana benden fakir erkek ya da fazla kazanan ama cimri geliyor. O da saçma yani. Bana ora harcamayacak paylaşmak istemeyen erkekle ben de bedenimi paylaşmam bu kadar basit. Yok öyle enayi bedavaya o beni kullansın.
niye evleneyim ki kurulu bi düzenim rahat bi hayatım var neden bunlardan vazgeçip ne 0lcağı belli 0lmayan bi 0luşuma kendimi atayım ayırca baba 0lmak gibi bi isteğim de y0k kafam rahat keyfime bakmak varken😎
05 Yorumla
Soran+1 yılSana evlen mi dedik ne alaka. Ben güzel ilişki yaşanacak erkek diyorum. Hayat arkadaşı diyorum. Olay sadece evlilik ya da çocuk doğurmak değil ben gerçekten hem dost hem sevgili olacak erkek hiç tanımadım diyorum. Onu arıyorum. Sen mutlu olabilirsin.
- +1 yıl
erkeğin bakış açısını da göz önüne al diye dedim bunu sadece kendi tarafından bakma 0laya😉 işte bende 0nu diyrum düzeni lan rahat bi erkek dediğin gibi bir ilişki ya da hayat arkadaşı aramaz ciddi ilişki istemez sadece rahat ilişkilerle gününün güzel geçmesine bakr
Soran+1 yılEvet biliyoruz bunu işte onu diyorum piyasada ciddi ilişki isteyen kalmadı. İsteyenler de çürük çarık.
- +1 yıl
aynen öyle işin zor istediğin gibi birini bulmak bu devirde milyonda bir ihtimal o da denk gelirse
Soran+1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guzel bir yazi olmuş. Bu bahsettigin toplumuzda bir sorun teşkil ediyor. Ama kendimden soyleyeyim cinsel istek oluyor olmasina ama cinsellikte aldatici bir cazibe oldugunh dusunuyorum. Soyledigin gibi seks yapana kadar hersey las vegas gibiyken sonrasinda her sey bir harabeye donusebiliyor. Burdan cikarilacak mesele su insan kiz veya erkek sevmek ve sevilmek ister. Ben sadece cinsellik değil baktigimda heyecanlanacagim, kendimden cok onu dusunecegim, saçlarini sevgiyle oksayacagim aşk dolu bir ilişki istiyorum. Sadece yatakta degil sarildigimda tüm sorunlarimi unutmak istiyorum. Burada kizin guzel alimli fizikli olmasi degil bu duygulari paylasmasi gerekiyor. Bir erkek olarak mimiklerine hasta oldugun kizi yaşlansa bile sevmeye devam edersin. Çünku mimikler değişmez. Sevgi dolu günler senin olsun...
14 Yorumla
Soran+1 yılE tabii öyle ben de onu diyorum ama çoğu erkek böyle göz göze bakışmak el ele yürümek ya da sarılmaktan keyif almıyor. Hiç derdi değil bunlar tek dertleri seks ve boşalmak sevgiyle gram alakaları yok. Bunkarı da işte sadece kızı elinde tutmak için gözünü boyamak için yapıyor hani aşkım sevgilim çiçek böcek olaylarını çünkü yapmayınca kız kendini değersiz hisseder uzaklaşır seks yapmaz diye. Ama içinden gelerek yapmıyor. Sonuçta anlarsın gerçek ve içten olsa. Benimkilerin hiçbiri içten değildi çünkü benim kişisel üzüntü sıkıntılarımı hiç takmıyorlardı hep aman boş ver diye geçiştiriyorlardı hiç beni gerçekten tanımaya ya da arkadaşlarımı ailemi çalışmıyorlardı. Çok yüzeysellerdi hep işte göz boyamaya çalışma ondan zaten hiç ilişkim olmadı.
Cevap sahibi+1 yılAyni dogrultuda düşünuyoruz. Senin icin mahsuru olmazsa ve tabi konusmak istersen seni tanimak isterim
Soran+1 yılYok istemem
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısmettir evlilik işi ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz ciddi birinin ya da ruh ikizinin, bende gerçekten aşık olup evlenmek istiyorum ama yaşım oldu 35 hala öyle biri Kısmet olmadı nedense çevremdeki herkes sen nasıl bekarsin diyor ama kısmet olmuyor evlilik
16 Yorumla
Soran+1 yılHmm bak di mi erkeklerde de oluyor demek ki. Senin nasıldı denemelerin. Ben de hiç aşık olmadım gerçekten sevmedim birini mesela ama çok flörtüm görüşmem oldu. Ama hiç işte doğru kişi değildi. Ondan birkaç haftada bitti zaten.
Cevap sahibi+1 yılEvet erkeklerde de oluyor bu durum doğru, yani gönül eğlendirmek için karşıma çıkanlar, farklı e tuaf düşüncelere sahip kişiler, ilerisi icin güvenemeyecegin kişiler çıktı. Bende senin gibi benim için doğru kişi olduğuna inanamadım hiç birinin. Biri çıkmıştı aslında ama sonradan aşırı derecede maddiyata önem veren biri olduğunu anladım o da olmadı. Universite mezunu saygılı ve kültürlü olan biriyim aslında ve çevrem tarafından da öyle bilinirim ama dengemi hala bulamadım bende
Cevap sahibi+1 yılordamısın, sohbet edebilirmiyiz?
Soran+1 yılBurdayım. Yok ya ben burdan tanışmam da dertleşeniliriz işte burada. Benim de maddiyatçı çok karşıma çıktı erkek. Böyle ezil fakir olan ve zengin kadın arayan. Ben onlara git de jigolo ol dedim.
Cevap sahibi+1 yılBurdan tanışmamak istememenin sebebi nedir ki istediğin zaman dertleşebiliriz. Kendinde hiçbir şey olmayacak ama karşı taraft olacak bedava yaşam istemekte karaktersizlik çok iyi demişsin bravo
Cevap sahibi+1 yılNe dedim ki ben şimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılmaddi destek,
cinsellik,
gerçek aşk...
bunlar anahtar kelimeler ama isteiğiniz komplike bütüncül bir erkek olabilir mi acaba?yani herkeste her özellik olmuyor malum ki...
ben, siz ya da bir başkası...
kimse mükemmel değil ki.00 Yorumla boş ver yaşa hayatını zevk almaya bak hayatdan
11 Yorumla
Soran+1 yılBu ülkede nasıl
+1 yılBir ilişkiye ciddi iliski istiyorum diye şartlanarak başlanmaz. Ilk önce tanıyacaksın sonra iliskinin adını koyacaksın. Ve biz insanlar deneye yanila dogruyu buluruz o yuzden birilerini tanimak icin kendine sans vermelisin
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle başlamıyorum zaten. Tanışıyorum bakıyorum sonra karşındakine göre karar veriyorum. Benim dediğim hiç şöyle sevilecek güzel biri çıkmadı.
- +1 yıl
Ve şu var. Erkekler güçlü, zeki , basarili ve kaliteli kadini taşıyamaz bir çoğu. Çünkü erkek egomanyasi hüküm süremez. O yuzden seni taşıyabilecek erkek özgüvenli ve cidden zekaya önem veren biri olmali.
Soran+1 yılAynen öyle oluyor zaten başta hayran olup başlıyorlar ilişkiye ama sonra bakıyor asla bana yetmiyor tatmin edemiyor ve elinde tutamıyor pes ediyor zaten.
- +1 yıl
Ve giderkende kırarak giderler. Hatta suçlayarak.
Soran+1 yılEvet aynen öyle öf sen çok iyisin de çok mükemmeliyetçisin de ben her şeyi yapsam da sana yetmiyor da şöyle böyle. Hiçbir bok yaptığı da yok bu arada.
- +1 yıl
Iste bu suçluluk psikolojisi, yetersizlik sendromu ile karşı tarafı manuple edip ego tatmin etmeye çalışmak. Erkek egomanyasi ve ataerkil bir toplumda ozguvenli, güçlü, zeki ve basarili kadini tasiyabilecek erkek bulmak cidden zor
Soran+1 yılAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı sorunu bende yaşıyorum yş oldu 36 bulamadım düzgün birini
10 Yorumla
+1 yılÇıkar elbet nasip bu işler. Geç olsun güç olmasın kardeşim.
10 YorumlaBir gün karşına çıkar ve bu güven problemlerini aşıp kendine bir şans vermeyi denersin umarım. Var elbette dediğin gibi kişiler.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım güven problemim yok ama hangi erkekle buluşsam taciz ediliyorum. Soğudum artık. İstemiyorum buluşmak hepsi ikinci cümlede cinsellik açıyor baştan uyarmama ve söylememe rağmen.
+1 yılSen 4 dörtlük musünde o tarz erkek bekliyorsun. Aşk diye zaten bir şey yok. Hem yakışıklı hem boylu poslu hem zengin ve pısırık olmasın vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dört dörtlüğüm
- +1 yıl
Bar veya gece kulüplerinde ne kadar iyi dans edebiliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle alımlı olmalısın, sonrasında beklentini açık açık söyleyeceksin cinsellik herkes tarafından bir tabu bu konudaki görüşünü söyleceksin yola öyle çık derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlımlıyım ve evet söylüyorum hepsi de evet arkadaşlık ciddiyet diyor ama daha o gününde seks cinselliğe getiriyor konuyu ben de tartışıyorum sonra da ay bi şey yapmadık ki işte çok çekicisin etkileniyoruz senden ne olacak seks yapsak diyorlar. Deliriyorum!!!
- +1 yıl
delirecek bir şey yok ilişkinin başında kendini kaptırma baktın cinselliğe geliyor konu ilk söylediklerini hatırlat yine devam ediyorsa by by diyeceksin. cinsellik istemek yaşamak istemek kaçınılmaz eğitimli olanlar bu duygularını bastırır ya da başkası ile yaşar kız arkadaşına yansıtmaz bazıları ise içinden geçenleri ifade etmek ister. bundan kaçış yok maalesef.
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Kader kısmet diyebiliriz. Kadının da erkeğinde iyisi kötüsü var. Doğru olana denk gelme şansımız yoksa yapabilecek bir şey de yok.
00 Yorumla
+1 yılçünkü erkekler düzgün ilişki veya evlenme niyetli yaklaşmazlar, bu düşünce sonradan oluşur
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye baştan öyle diyorlar o zaman bu yalan ayrıca cinsellik talebi olmadan ciddi ilişki yaşayan da var ne alaka.
- +1 yıl
kandırmak için bu yaşa kadar anlayamadın mı
- +1 yıl
sevgilisiyle seks yapmayan ya eskorta gidiyordur ya dostuna
Soran+1 yılMal düzgün konuş. Gitsin eskorta banane. Düzgünce evlensin ya da güzel ilişki yaşasın o zaman. Kadına eskort muamelesi yapıyor çoğu erkek.
- +1 yıl
dinime küfreden müslüman olsa üsluba bak niye yalnız olduğunu düşünerek ağlamaya devam et
Umarim o güzel kalbine göre birisini dua ederek bulursun
10 Yorumla
+1 yılbulamazsın bende vazgeçtim
216 Yorumla
Soran+1 yılAma kanka bulan buluyor. Ne güzel erkekler var görüyorum ya. Nasıl buluyor millet onları.
- +1 yıl
Umitsiz olma
- +1 yıl
onlar çok şanslı demekki
- +1 yıl
@deliduygular90 karşıma hep cinsellik için her şey yapmaya hazır tipler çıkıyor, ilk günden biri cinsell sohbetleri açıp duruyorlar umudum kalmadı
- +1 yıl
Sen yinede yitirme
- +1 yıl
Erkeklerin dogasi boyle bunda hayata kuscek bisey yok sen icinden sana uygun en iyisini secmeye bakican
Soran+1 yılİşte o da yok zaten en iyisi bile bok
- +1 yıl
Bu kadar karamsar olma ucretsiz terapi uygulayim ben sana
Soran+1 yılNe alaka be
Soran+1 yılKaramsarım çünkü yıllardır bin tane erkek tanıdım buluştum konuştum ve hepsi aynı daha beş buluşmayı geçip de cinsel olarak taciz etmeyene rastlamadım
- +1 yıl
Peki sen buna inandiysan soylicek lafim yok ama unutma herkesin bi derdi var
Soran+1 yılBen yok mu dedim. Ne alaka. Benim derdim erkeklerin bana seks ve para için yaklaşması gerçekten sevmemesi. Başka Tipsiz çirkin erkeğin de kimsenin onu beğenmemesi olabilir. Banane.
- +1 yıl
Seks tamamda para icin zannetmem
Soran+1 yılNiyeymiş çok bilmiş. Çoğu erkek piyasada zengin kadın arıyor. Açıkça da söylüyor bunu zaten.
Soran+1 yılGayet ben versem paramı onursuz gurursuz şekilde yemeye razı olan çok vardı
- +1 yıl
Tamamdir sensin ben pes ediyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik veya düzgün ilişki yaşayabileceğim bir kadın arıyorum ama bende bulamadım 👍 lafta hepimiz düzgün bireyleriz neden bir birimizi bulamıyoruz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüzgün diosan vardır belki
Mesela ben varım ama para ev dienler varsa ben yokum😅
Yaşım daha küçük zaten
Bu arada evlenmeden yaşama öyle sey aman gitmesin kalsın onunla yaşarım gibisinden
Tabi senin hayatın senin kararın06 Yorumla
Soran+1 yılSanane be hadsız. Mala bak
Cevap sahibi+1 yılHadsiz derken?
Cevap sahibi+1 yılBirine kanip üzüntuden oyle bisey yapip hayatinda pisman olma diuom mal diyon iyilikte yaramiyor naparsan yap umrumda değil istersen kendini binadan at banane kendine yapion
Cevap sahibi+1 yılUmursamakta hata bende hata sana destek cıkmaya çalısmakta hata
Cevap sahibi+1 yılSana talip deilim soruna göre oyle erkek arayanlar icin oule erkegim ama para ev dienler varsa oule biri deilim sanami yürüdümu düşünüon adami cildırtirsın umrumda deilsiz hadi malmiş iyilikte yaramaz !
Cevap sahibi+1 yılEn altta senin hayatin senin kararın yazio ayrıca okumadan bilmeden yazma git işine deli edersin insanı!
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İllaki çıkacaktır karşına ama bulmak önemli tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılAma çıkmadan ölen de var ya bence garantisi yok ama yaşım 27 işte keşke şimdi çıksa ne güzel evlenir çocuk yaparım. Sonuçta 50 de çıksa naapcam.
Soran+1 yılAynen benim de öyle işte ya abaza ya para avcısı ben de zenginim güzelim eğitimliyim diye işte kapak atmaya çalışır mallar. Asla hiçbiriyle evlenmem. Ne evlencem be düşünsene herif okumamış Tipsiz parası yok. Benle evlense ohhh sefa sürcek hayatı kurtulacak. Enayi miyim ben. Kimsenin yüzüne bakmadığı erkeğe tam paket vereyim.
Sevgili dostum, senin maddi manevi destek olduğun biri oldu mu ki karşıdan bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılKalmadı ki
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Hiç düzgün kalmadı eskiden vardı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl% 99 un amacı budur hanımefendi
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sıkıldım
Soran+1 yılBaşka bi olayları yok. Böyle boş penis beyinlerle de ilişki yaşanmaz.
+1 yılVar düzgün erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yok demiyorum da benim karşıma çıkmıyor. Benim karşıma nerde sorumsuz abaza var onlar çıkıyor.
- +1 yıl
Çevreni değiştir nerede yaşıyorsun
+1 yılDemek ki onlarla aynı banliyönün varoşusun 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhani nearıyorsun kriterlerin neler?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beyaz atlarına binip gittiler
00 Yorumla
+1 yılPic seviyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaşım sevmiyorum. Çevre sadece * ama diyorum düzgün erkek yok işte.
- +1 yıl
Düzgün erkek yok diye bişi yok bar onları sevmiyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım ama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana bi bak derim
00 Yorumla
+1 yılBeni kaçırdın desene
00 Yorumla
+1 yılBelki yanlis yerlerde ariyosundur
00 YorumlaBuradayım ben varım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki zeka yok
00 Yorumla
+1 yılSevdiginle her şey olmalı
00 Yorumla
+1 yılyaş kaç
01 Yorumla- +1 yıl
az bakk
Bence cirkinsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?