Cinsel Yaşam Çok naptım ve canım elimi istemiyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Güncellemeler+1 yıl A Z d ı m olacakti o Çok naptım ve canım elimi istemiyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana tavsiyem soda şişesi veya parfüm şişesi ocine sıcak su koy yastık kılıfı içine koy sıcak sıcak klitorisi sürt sürerken benimkini düşün başarılar elini kullanma 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani bazı şeylerden insanlar sıkılabilir bu da gayet normal farklı şeyler deneye bilirsin elin değilde farklı bişey 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne mesela Yorumla frk18 +1 yıl Yani hangi ortamda yaptığını bilmem evlimisin bilmem duşta fiskiye yastık titreşimli oyuncak denyebilirsin Yorumla frk18 +1 yıl Tamamen sana kalmış secenekler bir çok secenek var aslında Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Senin yerine yapıcak bir sürü kişi bulabllirsin burdan herkes çok meraklı çünkü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes bana uzak ve aile evindeyim ama 😂 bkireyim brde zaten Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Telefonu titreşime al orana koy. Biz mi öğretxez hse şeyi 😌 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 farklı şeyler çıkar diye sordum Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Diğerleri buradan yazılmaz 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi ifşa edemem ndjdbd Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Peki Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Canın elini istemiyorsa didlo alabilirsin kendine ya da erkek arkadaş yapabilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bkreyim ama Yorumla Black1710 +1 yıl Erkek arkadaş yapabilirsin sürtüne bilirsin ona Yorumla Black1710 +1 yıl burada açıklamim istersen Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Elizabet oldu birakk bunları olması gerektiği gibi yappp 😉 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bkreyim olmazzzzzzx Yorumla CAGRI16 +1 yıl Vardır onunda bir cozumuuu 😃😃😃 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bakireliğini bozmadan sevişebileceğin bir erkek bul 1 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. burada kendin gibi sayısız abaza bulabilir, ezik sextingi yapabilirsin :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bakireligini bozmadan guzel bir oral ve emilsen vakumlanssn etrafi dillense gizlilik icinde olur hic bakire yalamadim 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Çok yaparsan istemez tabii. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerden anladin 😂 Yorumla Neveragain6 +1 yıl Bilinen bir şey bu.. Fazla mastürbasyon bir süre sonra yetersizliğe ve ilişki anında zevk alamamaya yol açar. Yorumla Soran +1 yıl Bkireyim ben o iş olunca zevk alırım bence korkutma beni :( Yorumla Neveragain6 +1 yıl Artık bilemiyorum zaten fazla oynama bozarsın şahjsaxj. Yorumla Soran +1 yıl Üstten okşuyorum öyle bozulmaz tabikide 😂 zevkim kaçtı zaten yapmıyorum bişe asddfdgsv Yorumla Neveragain6 +1 yıl İyi iyi tamam şahjsax. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elini kullanmadan da orgazm olabilirsin tabi ki. Yanliz misin odada? 1 0 Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Orsl seks deneme lisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohooooo çok yaptim yanımda kmse yokken neler yapabilirim diye sordum elim hariç Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Islak havlu kullan ve anal deliğe parmak at Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Dokunmadan seni boşaltım 🥰🙈 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her soru da sen varsın a q Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Ne yapim sende çıkma karşıma canım af etmem bak 🥰 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Fazla yapmışsındır ve artık oran bile isyan ediyor ama için hala kıpır kıpır zorlama tara olur bak.. Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Başkasının elini kullan 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gel yardımcı olayım 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi soru dayanmış 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. El yoksa başka şey var 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl O zaman libidosu Yüksek koca lazım sana 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şu saatte ancak çevrim içi araçlarla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl SE xting mi hiç sevmiyorum Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Napak knks. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanıma ışınlan mesela shsbssb Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl İyi olmaz öyle.🤦🏽♂️ Yorumla Soran +1 yıl Neden ya :( Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Tehlikeli olur, sen kendin hallet işini. Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer eline geç 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onunla zor oluyor 😂 Yorumla Şeytanidüşler +1 yıl Hayal gücünü kullan ;) Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl artık yardim istiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bkreyim ama :( Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl onunda yolları var Yorumla Soran +1 yıl Kimse yokken ben ne yapabilirim onu söyle Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl yastığını kullan Yorumla Soran +1 yıl Denemistim bana sert bişey lazım shsbssb Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl bencede anca seni rahatlatir Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Elinden iyisini bul 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Canın ne istiyor 😬 0 0 Yorumla
uluyildirimm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Beni istiyor canın 0 1 Yorumla SemihBaha +1 yıl fhchchcjcjc 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sana tavsiyem soda şişesi veya parfüm şişesi ocine sıcak su koy yastık kılıfı içine koy sıcak sıcak klitorisi sürt sürerken benimkini düşün başarılar elini kullanma
Yani bazı şeylerden insanlar sıkılabilir bu da gayet normal farklı şeyler deneye bilirsin elin değilde farklı bişey
Ne mesela
Yani hangi ortamda yaptığını bilmem evlimisin bilmem duşta fiskiye yastık titreşimli oyuncak denyebilirsin
Tamamen sana kalmış secenekler bir çok secenek var aslında
Senin yerine yapıcak bir sürü kişi bulabllirsin burdan herkes çok meraklı çünkü
Herkes bana uzak ve aile evindeyim ama 😂 bkireyim brde zaten
Telefonu titreşime al orana koy. Biz mi öğretxez hse şeyi 😌
😂😂😂 farklı şeyler çıkar diye sordum
Diğerleri buradan yazılmaz 😀
Kendimi ifşa edemem ndjdbd
Peki
Canın elini istemiyorsa didlo alabilirsin kendine ya da erkek arkadaş yapabilirsin
Bkreyim ama
Erkek arkadaş yapabilirsin sürtüne bilirsin ona
burada açıklamim istersen
Elizabet oldu birakk bunları olması gerektiği gibi yappp 😉
Bkreyim olmazzzzzzx
Vardır onunda bir cozumuuu 😃😃😃
Bakireliğini bozmadan sevişebileceğin bir erkek bul
burada kendin gibi sayısız abaza bulabilir, ezik sextingi yapabilirsin :D
Bakireligini bozmadan guzel bir oral ve emilsen vakumlanssn etrafi dillense gizlilik icinde olur hic bakire yalamadim
Çok yaparsan istemez tabii.
Nerden anladin 😂
Bilinen bir şey bu.. Fazla mastürbasyon bir süre sonra yetersizliğe ve ilişki anında zevk alamamaya yol açar.
Bkireyim ben o iş olunca zevk alırım bence korkutma beni :(
Artık bilemiyorum zaten fazla oynama bozarsın şahjsaxj.
Üstten okşuyorum öyle bozulmaz tabikide 😂 zevkim kaçtı zaten yapmıyorum bişe asddfdgsv
İyi iyi tamam şahjsax.
Elini kullanmadan da orgazm olabilirsin tabi ki. Yanliz misin odada?
Orsl seks deneme lisin
Ohooooo çok yaptim yanımda kmse yokken neler yapabilirim diye sordum elim hariç
Islak havlu kullan ve anal deliğe parmak at
Dokunmadan seni boşaltım 🥰🙈
Her soru da sen varsın a q
Ne yapim sende çıkma karşıma canım af etmem bak 🥰
Fazla yapmışsındır ve artık oran bile isyan ediyor ama için hala kıpır kıpır zorlama tara olur bak..
Başkasının elini kullan
Gel yardımcı olayım
İyi soru dayanmış
penise surtunmek guzel olir 😅
Canın ne istiyor peki
El yoksa başka şey var
O zaman libidosu Yüksek koca lazım sana 😉
30 yaş ve hâlâ bakiremisin?
çok uçma isare et
Ne yapayım gelipte senimi rahatlatıyım
şu saatte ancak çevrim içi araçlarla
SE xting mi hiç sevmiyorum
Bul birini yalat
Napak knks.
Yanıma ışınlan mesela shsbssb
İyi olmaz öyle.🤦🏽♂️
Neden ya :(
Tehlikeli olur, sen kendin hallet işini.
Diğer eline geç 😂
Onunla zor oluyor 😂
Hayal gücünü kullan ;)
artık yardim istiyor
Bkreyim ama :(
onunda yolları var
Kimse yokken ben ne yapabilirim onu söyle
yastığını kullan
Denemistim bana sert bişey lazım shsbssb
bencede anca seni rahatlatir
Elinden iyisini bul
Moda girip daha fazla sok