Cinsel Yaşam Göğüs nasıl olmalı? Daniellaalalita Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Göğüsler nasıl olmalı Göğüs nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 75 benimki herkes çok küçük diyo ama ben muyluyum seviyorum yani. Öyle süper egom falan da yok ama 3 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Avucu doldurmalı, iki göğüs arası bitişik ya da bitişiğe yakın, diri ve dik. 0 0 Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Avuca dolduracak ayrık olucak ve yuvarlak. Sarkık pörsümüs degil 0 0 Yorumla
xburakx98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Bilemedim ki her insanın fiziğine göre değişir bence 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Et işte nasıl olsun bir organ olsun yeterki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Orta buyuklukte ve dik duracak emdikçe uclari diklesecek 0 3 Yorumla Daniellaalalita +1 yıl Beni tarif ettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar guzeldir simdi onlar diger bolgelerin nasil peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Orta boy hangi ölçüye giriyor bilmiyorum şimdi o sıcak göğüse kafamı koyup yatmak vardı 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Göğüs dediğin büyük olmalı tasmalı 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana göre 95 c olmalı 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Avuç içi kadar mutluluk yeter bana 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı. 85 - 90 - 95 bu aralık çok güzel... 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orta seviyede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dik iri 4 2 Yorumla _pars_ +1 yıl Mesela kaç beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane yaragim Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Dik ve büyük 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne yapalım göğsü 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iri olması kafii 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Büyük 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. senınkı nasıl 0 2 Yorumla Daniellaalalita +1 yıl Orta büyüklükte Yorumla devilish_humanity +1 yıl seninki orta oldugu için söylemiyorum ama en ideal olanı bence orta buyuklukte olması Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben küçük seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bitişik dolgun 85 90 3 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Seninki öyle mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
75 benimki herkes çok küçük diyo ama ben muyluyum seviyorum yani. Öyle süper egom falan da yok ama
Avucu doldurmalı, iki göğüs arası bitişik ya da bitişiğe yakın, diri ve dik.
Avuca dolduracak ayrık olucak ve yuvarlak. Sarkık pörsümüs degil
Bilemedim ki her insanın fiziğine göre değişir bence
Et işte nasıl olsun bir organ olsun yeterki
Orta buyuklukte ve dik duracak emdikçe uclari diklesecek
Beni tarif ettin
Ne kadar guzeldir simdi onlar diger bolgelerin nasil peki
Yazdim
Orta boy hangi ölçüye giriyor bilmiyorum şimdi o sıcak göğüse kafamı koyup yatmak vardı
Göğüs dediğin büyük olmalı tasmalı
Bana göre 95 c olmalı
Göğüs işte önemli olan senin sevmen
Avuç içi kadar mutluluk yeter bana
85 - 90 - 95 bu aralık çok güzel...
Önemli olan senin nasıl olduğu
Sarkık olmamalı ve avucumu doldurmalı
Orta seviyede
Dik iri
Mesela kaç beden
Sanane yaragim
İri ve dik olacak
Sıkı ve dik
Dik ve büyük
Yumuşak portakal gibi
Küçük olmalı
Ortaa
Çok büyük olmalı
Portakal gibi 🍊
Ne yapalım göğsü
Doğal olmalı
iri olması kafii
Küçük ve dik
Doğal
85 ideal bence
Meme gibi
Büyük
senınkı nasıl
Orta büyüklükte
seninki orta oldugu için söylemiyorum ama en ideal olanı bence orta buyuklukte olması
Ben küçük seviyorum
Dolgun iri uçlu
Bitişik dolgun 85 90
Seninki öyle mi