Ben nisanli biriyim 2 aya da dugunum var. Ve biz hic yanazmazken o gece yakinlastik. Ama birlikde olmadik. Ve sabaha kalktigimda uzerim kandi. O da gördü bunu. Ona ragmen konu acildiginda zar niye patlasın soktum mu sanki diye uste cikiyor. Evlendigimde de kan gelmezse bu beni bakire olmamakla suclucak gibi oyle davrancak gibi seziyorum. Oysaki ilk sevgilim kendisi. Zarin zarar gorup gormedigini nasil anlarim. (Lutfen kinamayin pismanim)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ulan ya bu yorum yazan millet canım ya siz kari koca geri ze kali sinız millet hiç soru troll olabilir dememis kocan madem ki senin ona oyun oynadigini düşünüyir kana gerçek mi değil mi baksaymıs ne kani bu kurban kesip kan akıtacak halin yok herhalde boya olsa zaten belli olur kokusundan renginden falan hadi kocam bunlari düsünemedi kontrol edemedi e sen düsünüp de böyle bir sabunma yapamadin mi?
016 Yorumla
Soran+1 yılAsil sen trol musun aw
Soran+1 yılOkudugunu anlamayacak kadar cahil misin. Kan 6 7 saat sonra geldi. O diyor ki; sokmadigim icin ne patlamasi patlamaz diye uste cikiyor. O kana da bilmiyorum ne icin geldise diyoe. ANLATABILDIM MI
Soran+1 yılAyrica ne oyunu ya ahahshshahahah cidden okudugunu anlamiyorsun. Yav oyun oynama falan yok ortada anlamiyor musun. Icine sokmadan patlamaz diyor. Ama sokulmadigi halde kan geldi anladin mi
Soran+1 yılKana baksaymis ne yaa yav cocuk zaten kan geldigini kendi gordu kendiiiiiiii. Kafayi yicrm cidden anlamayan gerizekli insanlar olunca. Kani geldigini oda goedu o kan baska sey icin gelmistir durduk yere gelmistir sokmadigim icin gelmesi imkansiz diyor.
Soran+1 yılYahu cidden sinirlendim sabah sabah allah allah kontrol etmek ne savunmak ne lan ben onu mu soruyoruz onu muuuuuuuuuu?
BENIM SORUM SOKMADAN DA BAKIRELIK BOZULABILIR MI ONU DIYORUZ ONU SORUYORUZ. KAN GELDIGINI ODA GORDU- +1 yıl
Ya sokmadan niye nasil bozulsun bakirelik yaa adetli degilsen niye kan gelsin? Ayrica oyun oynadığını dusunmuyorsa o zaman niye kocanın seni bakire olmadığını düşüneceğini söylüyorsun? Senin sorunsacma bal gibi trolsün kocan senin bakire olmadigindan supheleniyorsa öyle soylemissen soruda iliski yasamadiginiz halde kan geldi e sen bir yerden kab bulup vajinine kattin falan diye diye dusunjyordur cunku iliskiye girsen zaten bakire olmadini anlayacaktir
Soran+1 yılAhahahahahha abi sen okudugunu anlamiyor musun
Soran+1 yılButun isanlar anlamis sende anlaman0 fksldlldlfld
Soran+1 yılIstegi kanul et sen bi
Soran+1 yılYav yeter dusunuyor demesim DUSUNURSE DEDIM OLASILIK VERDİM AYRIMI IYI ANLA
- +1 yıl
Mal zarina bak saglamsa askim bak zarim saglam ben bakireyim dersin adamın da suaunebilecegi seyi engellersin böyle saçma sapan soru sormazsin kullandigin 2 adet arasinda ara kanamalara swbwp olur 2 3 damla kan gelmesimin sebebi de o llabilir bunu biliyorsan ne siye siru soruyorsun neresinden bakarsan bak sorun troll gibi
- +1 yıl
Sen ne kullandigini bilmiyoe musun bak intermetten yan etkisi vardir yoksa da öyle durduk yerw kan gelmez darbe se almadiysa hiç gelmez kizlik zarin penis tarafindan biraz yirtildiysa iki damla kangelebilir oluyoe oyle ama biz hiç iliski yasamadik sadece sürtündük nasil kan geldi diye sorarsan mucize olamayacagina göre soru trol der insan e bir de esin öyle bir seyi dusunecek olabilir mi sence mal erkek lan bu acinca vajinini zaten zari görmüstur anlamistir bakire oldugunu ne bicim seyler dusunuyorsun insan soru troll diye disunuyor ya bi hadi ordan git doktora ya ya bu kadinlaein malliklari yuzunden insanin erkekle evlenesi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kan durduk yere olmadi ya nisanlinla yasadigin seyden dolayı olmuştur. Umarim evliliginiz olur ama bu nisanlindan sana fayda gelmez birakir bile bu seni
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende onu diyorim durduk yere neden kan gelsin ama zara baglamiyor kendisi oylesine gelmistir diyor
Cevap sahibi+1 yılOylesine olur mu ya vajinana temas oldu mu
Soran+1 yılSurtunme oldu ama birliktelik yasanmadi
Cevap sahibi+1 yılKiyafetsiz sekilde miydi peki
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılBu konuda sana yardımcı olabilirim müsaitsen
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuayene olmaktan başka çaren yok ben burdan birine resim atmıştı yardımcı oldum şu an evli dediğim çıktı kanadı siz en iyisi Bi randevu alın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil muane ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılYatıp ayaklarını kaldırıyorsun jinekolog el ve göz ile muayene ediyor işte
Cevap sahibi+1 yılNaptınız son durum nedir
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Adamı tanımadığımız için seni suçlarmı suçlamazmı bilemeyiz, onu en iyi tanıyan sensin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit diktir o zaman bu kadar korkuyorsan ve eminsen kendinden
07 Yorumla
Soran+1 yılEminsen derken
Cevap sahibi+1 yılDaha önce yaşamadığına dair.
Soran+1 yılAga bu nasil bir cevap. Daha once yasamadigim derken? Ilk sevgilim elini tuttugum Şu an 2 ay sonta kocam olcak biri. Ve onunla temas yasarken kan geldi. Kan diyoruz 100 kez gelmez
Cevap sahibi+1 yılGelir canım. Tam sokmadıysa eğer tam yırtılmada gerçekleşmemiş olabilir. Kendinden eminsen dememde ki amaç aslında adam seni ilk gece yüz üstü bıraksın istemiyorsan git diktir anlamında. Elbette sen biliyorsun neyin ne olduğunu 😂😂 ayrıca nişanlın muhtemelen farkında ama sana söylemek istemedi. Bir erkeğin bunu anlamamasının mümkünatı yok çünkü.
Soran+1 yılNeyin farkinda soktugunun mu? Ama bende hissetmem mi hissederim cunku sokulcak pozisyonda degildik. Ve ayrica tam yirtilma gerceklesmediyse yine kanar anlamina mi geliyor. Boyle diyerek biraz rahatladim
Cevap sahibi+1 yılHissetmemiş olabilirsin ben hissetmemiştim. Ve evet tam bir birleşme olmadıysa yine gelebilir kan amaaa eğer için rahat etmiyorsa hastaneye git bir muayene ol derim
Soran+1 yılTesekkur ederim. Hissetmemis olmamin imkani yok ya bakiyordum çünkü durmadan. Cok pinpirikli davraniyordum dikkatliydim.
+1 yılÇocuk. sana soktuğunu ya da senin içine aldığını anlamadiysaniz siz ewlenmeyim iki canım ewlenirse çoğalır çocuklara yazık etmeyin
015 Yorumla
Soran+1 yılHayir sokmadi. Sokmadi. Ama canim acidi. Darbe aldiginda da patlayabilir bu zar.
- +1 yıl
Nasıl oldu kızım nerden darbe aldı nasi darbe aldı yani sürtünüyomuydun
Soran+1 yılEvet surtunme
- +1 yıl
Bak zar 8ila 10cm gibi içerde ve içine girmesi lazım siz bence o anki zevkten girdi bı kere hızlı yaparken ikimizde anlamadiniz sende aşırı ıslandın nasıl girdi çıktı anlamadın olay bu
Soran+1 yılYahu 8 10 cm iceri girse anlamicak miyim 😀😀😘 ayrica zar 8 cm icerde degil 2 3cm icerde
Soran+1 yılOpucuk ne alaka ya pardon
- +1 yıl
Senin yaşın kaç 2/3cm nerden öğrendin sen ya neyse fazla açık konusamiyorum artık sizin iş olmus geriye ewlilik kalmış bı yastikta kocayin
Soran+1 yıl2 3cm nerden mi netten internet denen birsey var ya
Soran+1 yılYahuuuu tam birliktelik olmadi diyorum neden anlamiyorsunuz
- +1 yıl
Tamam ozaman devam
- +1 yıl
Banane olmadiyda olduysa. yaw siz zevkten ne yaptığınızi bilmeyin sonra olmadı ama bu kanda tavuk kestiler üstüne yaptılar seninde
Soran+1 yılYav yemin ederim ki olmadi olmadi sadece darbe aldi. Bu yani olmadi kendimi bilmez bor yasta miyim?
- +1 yıl
Ya şimdi rahat konuşamıyorum xper gider tamam sen haklisin doğru olmadı
Soran+1 yılYav OLSA NEDEN GELIP BURAYA SORAYIM YA AZ MANTIK AZ MANTIK
- +1 yıl
Haklısın valla. hic düşünemedim ya sen bı gelsene burada açık açık komusamadim gel orada konusalim
+1 yılZorlamışsınızdır bastırmadan dolayı. Birsey yoktur. Doktorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoktorsun. Peki neden kanadi.
Soran+1 yılBirsey yoksa neden kan geldi pihti seklinde de geldi.
Soran+1 yılDoktorsan ozelden birsey sorabilir miyom snaa
- +1 yıl
Tabi buyur, özelden çıkıyorum.
- +1 yıl
Kapatacağım profili
+1 yılZaten kendi yapmış neyin davası bu
01 Yorumla
Soran+1 yılIste inanmayacak gibi. Sokmadan kan gelmez diyor
+1 yılbakayım istersen, jinekologum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılMuayene olman gerekiyor kesin sonuç ortaya çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmediyse nasıl bozulacak doğru yani
08 Yorumla
Soran+1 yılAma kan geldi iste sorun o durduk yere neden kan geliyor
Cevap sahibi+1 yılAdet?
Soran+1 yılHayir adet boyle olmaz ki. Kan geldi ve pihti seklinde de geldi. Reglim 10 15 gun sonra falan oldu
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz doktor arkadaşıma sorayım
Soran+1 yılYyazamiyorum
Soran+1 yılGizli
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
+1 yılDemekki sokmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Doktora gitmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git
00 Yorumla Want to doctor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokmadı mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi