Sürekli vajinamın köyü gözüktüğünü düşünüyorum ve dolayısıyla kendimi kasıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevgilin begeniyorsa sorun yok bence. Çok rahatsizsan estetik operasyonları var başka türlü de düzelmez.
O beğeniyorum diyor ama kendim bile beğenmediğim için onada inanmıyorum vücudumun kalan her yeri gayet güzel ama vajinamın rengi bir dudağının özellikle asılınca çok uzaması beni çok rahatsız ediyor
Dis dudakta mi sarkma var peki ic dudakta mi
Dış
İc dudak sarkması bence daha bı kötü görüntü mesela. Kararma icinde agda kullanıyorsan epilasyona gidebilirsin
Hayır pardon iç dudak dışında bir sorun yok
Oda ağdadan ve aşırı mastürbasyondan olabilir yani. Belkide sana çok kötü geliyordur görmeden bilemeyiz en iyisini sevgilin söyler. Oda ne kadar durust olur bu konuda bilmiyorum
İç dudak zaten 😢 epilasyona gittim zaten ağda kullanmıyorum Sevgilim çok umursamıyor gibi
Gostersene ahaha dobra dusuncemi söylerim
O biraz estetik falan olmiyim diye beğeniyorum diyor bence mesela en çok neremi beğeniyorsun diyorum orayı onuncu sırada falan söylüyordur ama ben estetik olucam beğenmiyorum deyince ben çok beğeniyorum hiç gerek yok diyor
Estetik olma sansin varsa bence direkt yaptır sonuçta senin bedenin. Sen rahat hisset yanii
Demi bencede his kaybı falan oluyormuş diyorlar diye korkuyorum ama böylede sürekli kendimi kasıyorum
Onemli olan zaten klitoris ve vajina ici zevk g noktası ya ne kadar etkileyebilir kii
Klitorisi falan etkileyebiliyormuş internette araştırınca çok korkunç şeyler çıkıyor Birde rengi de vücuduma göre koyu sevgilimde beyaz sayesinde dahada koyu renk duruyor görünce rahatsız oluyorum artık
Psikolojik olarak asmalisin bence. Görmeden bisey diyemem yanii aşırılıği hakkında
Uzaktan bakınca normal olabilir ama yakından asılınca falan uzuyor bir dudağı Vücudumda takıcak başka bir yer yok sanırım o yüzden oraya takıyorum aşırı kötü değil ama bence asla güzelde değil
Emin ol onu umursamıyordur bile oral yaparken bile vajinaya cok odaklanmiyorsun zevkine bak
Hangi pozisyonda çok odaklanıyordur oraya
En cok goz temasi oralda olur onda da zaten dil ağız orada olduğu için cok gormez. Senin ustte olduğun cowgirldde aşırı bakabilir. ya da misyonerde üzerine uzanmayip geride duruyorsa bi miktar ama emin ol orada ona odaklanmiyordur
Üst kısmında bir sorun yok oralar bembeyaz sadece iç dudağa girerken eliyle ayırdığında falan belli oluyor dar vajinam zaten o yüzden belki dudakları büyük duruyor belkide gerçi sevgilime kalırsa normal dudağımda büyükmüş o yüzdenmiş Evet göğüslerime gözlerime kalçama bacaklarıma falan bakıyor ama ben yinede her an orama bakacakmış gibi hissediyorum
Daha soruların varsa ozelden yazarsın iyi aksamlar
Vajina dudaklarinda kararma mi var ondan dolayı mı rahatsız oluyorsun
Evet yani hep böyleydi sonradan olmadı ve dudağın biri uzun diğerine göre asılınca falan belli oluyor
Kullandigin ic camasirindan dolayı olabiliyor killarini jiletle aliyorsan ondan dolayı da olabilir
O umursamaz
Onunkini yalarken sende keyif almazsin
Yoo bence onunki gayet güzel gözüküyor beyaz en azından
Sen esmer misin
Seks yok mu aranizda sirf oral mi
Var ona göre esmerim ama kara da değilim yani saçlarım falan kumral kahverengi bile değil
Alt tarafi jiletle aldiysan kararir
Epilasyona gittim jiletle almıyorum
Kararmaz normalde illaki 1 2 yil jilet ya da agda yapmissindir ya da esmerlikten de kotulesebiliyor
Sevgilin bunu dert ediyor mu?
Hayır o sorun etmiyoe
O zaman sıkıntı ne?
Ben kötü hissedip kendimi kasıyorum
Cok önemli bi durum değil
Erkekler için önemli değil mi
Icine gireyim yeter benim için.
Nefes alsın yeter diyorsun sen
Diş güzelliğe bakarim
Vajinam dışında her yerim güzel gayet
O zamsn sorun yok vajinan da tatlı gekir bana
Bencede sorun
o yapıyorsa sen neden kötü buluyorsun
Güzel bulmuyorum çünkü oda beğenmiyor ama ben zevk aliyim diye oral yapıyor gibi hissediyorum
aklında o olmazsa onun gibi yalayan zevk veren bulamam düşüncesi mi var
Hayır tabiki
o zaman böyle şeyler düşünmeyi bırak sana istediğini yaşattığını düşünüyorsan başka şeye gerek yok ama diyorsan daha güzel yapması gerekirdi diye o zaman konu farklı ve aslında biraz boyun ve kilon kaç buda önemli
Yok onla alakalı değil ben kendim beğenmediğim için rahatsız oluyorum onun görmesinden Boyum kilom herşeyim normal vajinam dışında güzelim
sen böyle dedikçe sanki eksik olan bazı şeyler yaşamak istediğin kadar zevk vermeyen şeyler var gibi
İşlevi önemli bence
İşlevi derken oldukça dar
Onun dışında hazzı derinliği
Rahat ol Özgür ol
Bende boyle seviyorum hic denk gelmedim
Görmek lazım
Düşünmeyebilirsin
Engel olamıyorum kendime
Selam duzeltsene
Sevgilim gerek yok ben beğeniyorum diyor ama ben rahat hissetmiyorum
Tavsiye verö
Verım