Çoğunda aldıklarını sanmıyorum. Çünkü doğal seyrinde bir ilişki değil. "Kestiiik, şimdi şu poziyona geçiyoruz" veya "bu sahneyi tekrar alıyoruz arkadaşlar" komutları arasında zevk almak biraz zor olurdu sanırım.
Aynen bencede. Bir de çoğu silikon ve bir çok işlemden geçiyor. Gerçek vajina ile ordaki vajinalar bir değil. orada resmen Barbie bebek s*kiyorlar. Gerçek kadın yok gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çoğunda aldıklarını sanmıyorum. Çünkü doğal seyrinde bir ilişki değil. "Kestiiik, şimdi şu poziyona geçiyoruz" veya "bu sahneyi tekrar alıyoruz arkadaşlar" komutları arasında zevk almak biraz zor olurdu sanırım.
Kanka sesleri ilişki sırasında çıkarmıyorlar. Sesler için ayrı bir zamanda kayıt alıyorlar. Almıyorlar yani o iş karışık.
Alıyorlardır ama neticede bir sektör, abartı oluyordur
Tabi ki alıyordur çünkü oradaki erkekler ona özel seçiliyor diye düşünüyorum 😁
Bana hiç inandırıcı gelmiyor o yüzden p*rno izlemiyorum kanka sertleşmek bile sorun oluyor
Yani zevk almayan insanın bu işi yapabileceğini veya yapmak isteyeceğini sanmıyorum
Hayır onlar işini yapıyor parasını kazanıyor hepsi bu
Hayır zevk almıyorlar ve çok yapmacıklar o inleme sesleri beni sinir ediyor. Kadın inleme sesi değil de erkek böğürme sesi hoşuma gidiyor.
erkeklerın aldıgı zevk gercek cunku
farklı bır yapmacılık var kızlarda
Kalın yiyince inleyip böğürtlen gibi böğürtüyolar beni
Aynen bencede. Bir de çoğu silikon ve bir çok işlemden geçiyor. Gerçek vajina ile ordaki vajinalar bir değil. orada resmen Barbie bebek s*kiyorlar. Gerçek kadın yok gibi.
makyajları gorsen 3 saat suruyor yapmaları sırf ekranda guzel gozuksun dıye hıc cekıcı degıl, libidon yukselıyormu ızleyınce
Hayır ben amatör videolar izliyorum ya da sevgilimle telefonda sexting yapıyorum güzel oluyor. Sesi tahrik ediyor
erkeklerın sesı gecekcı cunku libidon nasıldır normalde
sanmıyorum aynı sahneyi defalarca çekiyolar mecburen rol yapıyolar
Onlar film çekiyor. Hangi film gerçek
istemeyerek yapılan hiçbir ilişki zevk vermez acı verir
Ne dertler var yaa🤣🤣
Asla aldıklarını sanmıyorum
:) çok itici bence o ses
Almasalar yapmazlar diye düşünüyorum
İş icabı ne zevki alabilirler sanmıyorum
Hemde nasıl
Alıyordur
hergun aynı yemegı yersen zevk alırmısın sence