Düşünün sevişmek istiyorsunuz ve ters bir tepki aldınız bu sizde nasıl bir etki bırakır?

Düşünün sevişmek istiyorsunuz ve ters bir tepki aldınız bu sizde nasıl bir etki bırakır?

Başlı başına bir özgüven kaybına dönüşüyor, özellikle takıntılı bir insansan ne sorunum var neden beni istemedi tatmin edemiyor muyum bla bla bla düşüncelere kalıyorsun. Sonrasında o kişinin seni gerçekten isteyip istemediğini dair aklının köşesinde hep bir soru işareti oluyor. Her defasında o an geliyor aklına ve acaba rol mu yapıyor diye düşünmekten kendini alamiyorsun. En sonunda da o ilişki bitiyor. Cinsellik kendi açımdan ilişkide hassas bir konu. Hassasiyet gösterilmemesi durumunda da o ilişki bitmeye mahkum
Bir amaç için yatağa girmişse orada terlemek olmaz öyle bir terleme ilişki kalitesini düşürür
Terslenmenin dozu nedir mesela keyfi mi yok canımı sıkkın sevişmek mi istemiyor yoksa tamamen keyfi bir tersleme mi bunlar benim için önemli. Keyfi ve agresif şekilde ise bir daha teklif etmem. Erkekler daha çok tersleniyor ama vazgeçmiyor biz kadınlar biraz gurur yapıyoruz
Sevmek değil de bir zaaf hikayesi
Erkekler kadınlara göre cinsellik konusunda biraz daha zayıf ve zaaflı olduğu için reddedilse terslense de teklif etmekten çekinmiyor
Soğurum.. Seks hayatımda da aşk hayatımda da arkadaş hayatımda da olmaz böyle biri.. Yani istemiyorum demek çok mu zor! İstemiyorsa söylesin, zorla şey edecek değilim ya😂
😅
Zorlanmak istediğini söylesin o zaman
Kimse istenmediğini düşününce devam etmek istemez çünkü
Cevap
20Cevap
Yatakta terslenirsem seksi bırakırım ve iki defa yaptım bunu.
Ben kırılırım gerçekten kırılırım ve beni zedeler
Kesinlikle kötü etki bırakır hevesim kaçar
Kötü bir etki bırakabilir. ama sorun değil dünyada kaç milyar insan var. kimse vaz geçilmez değil
Tersleneceğimi düşünmüyorum 😉 Büyük ihtimal beni kollarına almak isteyen kişi epey bir arzulamıştır. Zor ulaşmış ve çırpınmıştır. Böyle bir ilişki ile karşı karşıya kalan kişide bence bir düşünmesi lazım, ben ne yaptım da Allah cezamı verdi de böyle birine denk geldim diye 🥳
İlk seferimdi. Karakoydeki genelevde pompa biraz uzayınca fhşe abla " senin boşalacağın yok" diyip beni itekleyip olayı sonlandırdı.
Tabi yaş 17 , itiraz edecek bir özgüven yok.
Bıraktığı etki şu; genelevde bu iş olmaz 💁
Terslemeden de söyleyebilir istemediğini. Bu şekilde ifade etmesi yani kaba davranması ondan soğumama neden olurdu
Umrumda olmaz. Terslerse terlesin o an hayatta bırakıp donmem arkamı üstüne üstüne giderim istemiyorum dedi diye bırakacak değilim
Vaybe böylesi bize denk gelmez,
Bi daha o kişiye karşı sevişme adımında bulunmam. Ve ona da aynısını yaparım. Empati yapsın.
Başıma gelmedi ama sevisiyorsak ikimizde birbirimizi istiyoruz demek ki🙂boyld bir durum olursa bir daha o kişi asla hayatimda olmaz
Çok terslendim ama nasıl bir etki bıraktı bilmiyorum arsızlik var heralde yine de giderim yanına isterim bir şey olmamış gibi
Yüzsüz diyelim ozaman
Benden kaynaklı değildir
Ne derdi sıkıntısı var sorarım konuşarak çözeriz belki başka sorunları vardır aile para vb
Hmmm bunu fantezi yapanlar bir yana kişi ağır psikoza girer gözünün içine bakıp ciddi ciddi çirkinsin demekle aynı şey
Öyle bir şey mümkün değil Kadınlar sevişmek ister ztn hemen 10 sn de fikrini mi değiştircek değiştircekse hâl ve hareketlerini beğenmemiştir o esnada
O kişi birdaha beni göremez, terslenmek bana göre değil
Cinsellik hayatımı bile bitirebilir travmam bile olabilir 😒😂
Sıcak bir Bodrum sahilinden yüz üstü Sibirya buzuna düşmek gibi. Evet, aynen böyle etki eder.
Yorgunum hastayim falan derse sorun yok ama kizar gibi yaparsa 1 ay uzaklaştırma alir😄
Kendimi aşağılanmış gibi hissederim, çok zoruma gider ama acısınıda fena çıkartırım.
İstememesi normal de terslemesi değil.
Bana o şekilde davranması beni soğutur ilişkimi bitiririm.
Yatakta tersleyende ne bileyim ahmak falan olmalı 😅
Mutsuz eder, soğutur.
Benimle sevişecek kadın mı yok derim yoluma bakarım naz çekemem ben abi
En olmayacak yer.. Beni orada terslerse intikamım kötü olur yani 😄 ama sürekli alışkanlık haline getirdiyse soğurum..
Bir daha asla istemem onu istek biter her baktığımda yüzüne en sevdiği şeyle ceza veririm
Boş yapma sende
Çok kötü bir kırgınlık oluyor, unutamıyor insan haliyle soğuyorsun tabii
Bir ömür kırılırım, geri dönüşüde olmaz
Kırılırım, istenmediğimi düşünürüm 😒
Hayiri cevap olarak kabul etmem bu sekil yataktan dusurene kadar ustune giderim hshdbdb
Istemeden siddet bile uygulayabilirim o derece
Bidaha teklif etmez ve yapmam o kişiyle
Sinirlenir kalkar giderim
Bir daha yaklaşmam öyle bişey olsa
başka hatun bulurum
Bir daha o kişiyle o yatağa girmem girersemde totomu döner uyurum
İstenmediğimi düşünür giderim
Soğurum ve bi daha eskisi gibi o kişiyle yapamam
Ters ilişkiye yol açar... 🤣
Terslenmek hoş olmazdı..
Kırgınlık
Onemsemem