Cinsel Yaşam 15 cm penis boyu iyi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Türkiye ortalamasından uzun diyorlar dert etmeye gerek var mı 😕 15 cm penis boyu iyi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Normal işte. Merak etme herkes burada Hakanın anlattığı gibi değil zaten. 2 10 Yorumla Soran +1 yıl burada 18 den aşağı yok 😂 Yorumla Yomeyamo +1 yıl Hakan kim ya Yorumla Soran +1 yıl Vala 24 25 cm diyorlar bilemiyorum 😂 Yorumla Neveragain6 +1 yıl 22 cm Hakan şahjsaşjsax. Yorumla Soran +1 yıl 🚬🚬 Yorumla Yomeyamo +1 yıl Hmm tanıdık biri mi bu Hakan? Yorumla Neveragain6 +1 yıl Bu kategorideki çoğu tanıyordur. :d Yorumla Yomeyamo +1 yıl Ah bir tek ben mi tanımıyorum 😅🤣🤣 ne cahilim ya ben? Yorumla Soran +1 yıl Ben penisimin boyundan memnunum 18 den uzun olunca fazla sertleşme olmuyor kan akışıyla alakalı bir durum oluyor yaş ilerledikçe sertleşme sorunu daha çok oluyor 😂 Yorumla BlueTree +1 yıl Hakan 22 cm 😀 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Kadınların cm hesabı olduğunu, ellerinde cetvelle dolaştığını hiç düşünmüyorum. Boşa soruyorsunuz bu soruları 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Öpte başına koy diyeceğim biraz saçma olacak :DHiç yoktan iyidir :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunada şükür olmayanlarda var 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkiye ortalamasini ustunde ama biraz kısa be 2 35 Yorumla Elorf1 +1 yıl o zaman 12 cm olan napicak peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 el mahkum kabullenecek. Yorumla Soran +1 yıl Kabuleniyorum zaten 😂 Yorumla Elorf1 +1 yıl sehir neresiydi sizin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 sence Yorumla Elorf1 +1 yıl İzmir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 hayir Yorumla Elorf1 +1 yıl neresi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 bulabilirsin Yorumla Elorf1 +1 yıl İstanbul mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 hayır🤭🤭 Yorumla Elorf1 +1 yıl ya neresi ipucu ver bana😁 Yorumla Elorf1 +1 yıl bursa mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 hayır değil. Nemrut'un kizi Yorumla Elorf1 +1 yıl ya soyle artik nolur diyarbakir mi😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 yahu Nemrut dedik Yorumla Elorf1 +1 yıl adiyaman o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elorf1 sukur Yorumla Tarık1256 +1 yıl Uzun mu lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 sanane Yorumla Tarık1256 +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 sana kaç lazım? Vereyim Yorumla Tarık1256 +1 yıl canım lan sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 kaç eksik sende. Yorumla Tarık1256 +1 yıl 1cm bnimki abla çok eksik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 temam. Arıyorum yardımcı olucaklar Yorumla Tarık1256 +1 yıl Bulursun bulur devam et aramaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 arayAn kim Yorumla Tarık1256 +1 yıl Neyse çok uzadı bnde sürekli yaziyom bnde mala bağladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 öylesin zaten Yorumla Tarık1256 +1 yıl Psikolojimle iyi oynuyorsun aferim 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 niye Yorumla Tarık1256 +1 yıl Sen bni bı eklesene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tarık1256 gerek yok Yorumla Tarık1256 +1 yıl Tmmdr iyi günler Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 19 cm evredeymişler hep Afrikalı o kadar takıntı yapmıyorum o yüzden 😊 0 0 Yorumla
beyazorkidem_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 15 cm en ideal boyut bence birde kalkdığında yukarı dimdik duruyorsa. daha bi süper 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Sapp gibi duruyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kanka dert etme ya 17 cm benimkide 2 cm uzun seninkinden 15 de yeter kalın olsun yeter 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. 15'in karşılığını verıyorsa iyi yoksa kes çöpe at 0 0 Yorumla
shedevilx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Şeyy yaaaKısa. 😕 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Gururumm yerlebirr☹️ Yorumla
HicranYıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Normal kullanmasını bilene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Enerjime bağlı birde karşımdakine kokan bi kadına denk geldim erekte bile olmadım. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl normal bir penis 1.70 boy gibi 2 7 Yorumla Soran +1 yıl 1.80 boyum var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal bu. büyük 18 cm'den sonra başlıyor Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü demedim neyse onu dedim. İki defa evlendim ikisinide gördüm Yorumla Soran +1 yıl Fark varmıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır var diyenede inanmayın. Yorumla Soran +1 yıl Vay be boşuna kafaya takıyorum demeki Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu niye bu kadar mannak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadarda mannak değil kardeş bee Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İdeal 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekürler Yorumla Positive_man +1 yıl Hayattamisin sen Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi değilmi abi Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Çok büyük maşallah 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 13 cm üstü iyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Normal işte. Merak etme herkes burada Hakanın anlattığı gibi değil zaten.
burada 18 den aşağı yok 😂
Hakan kim ya
Vala 24 25 cm diyorlar bilemiyorum 😂
22 cm Hakan şahjsaşjsax.
🚬🚬
Hmm tanıdık biri mi bu Hakan?
Bu kategorideki çoğu tanıyordur. :d
Ah bir tek ben mi tanımıyorum 😅🤣🤣 ne cahilim ya ben?
Ben penisimin boyundan memnunum 18 den uzun olunca fazla sertleşme olmuyor kan akışıyla alakalı bir durum oluyor yaş ilerledikçe sertleşme sorunu daha çok oluyor 😂
Hakan 22 cm 😀
Kadınların cm hesabı olduğunu, ellerinde cetvelle dolaştığını hiç düşünmüyorum. Boşa soruyorsunuz bu soruları
Öpte başına koy diyeceğim biraz saçma olacak :D
Hiç yoktan iyidir :D
Bunada şükür olmayanlarda var 😂😂
Türkiye ortalamasini ustunde ama biraz kısa be
o zaman 12 cm olan napicak peki?
@Elorf1 el mahkum kabullenecek.
Kabuleniyorum zaten 😂
sehir neresiydi sizin
@Elorf1 sence
İzmir mi
@Elorf1 hayir
neresi peki
@Elorf1 bulabilirsin
İstanbul mu?
@Elorf1 hayır🤭🤭
ya neresi ipucu ver bana😁
bursa mi
@Elorf1 hayır değil. Nemrut'un kizi
ya soyle artik nolur diyarbakir mi😁
@Elorf1 yahu Nemrut dedik
adiyaman o zaman
@Elorf1 sukur
Uzun mu lazım
@Tarık1256 sanane
😂😂
@Tarık1256 sana kaç lazım? Vereyim
canım lan sen
@Tarık1256 kaç eksik sende.
1cm bnimki abla çok eksik
@Tarık1256 temam. Arıyorum yardımcı olucaklar
Bulursun bulur devam et aramaya
@Tarık1256 arayAn kim
Neyse çok uzadı bnde sürekli yaziyom bnde mala bağladım
@Tarık1256 öylesin zaten
Psikolojimle iyi oynuyorsun aferim 😁😁
@Tarık1256 niye
Sen bni bı eklesene
@Tarık1256 gerek yok
Tmmdr iyi günler
19 cm evredeymişler hep Afrikalı o kadar takıntı yapmıyorum o yüzden 😊
15 cm en ideal boyut bence birde kalkdığında yukarı dimdik duruyorsa. daha bi süper
Sapp gibi duruyor 😂
kanka dert etme ya 17 cm benimkide 2 cm uzun seninkinden 15 de yeter kalın olsun yeter
15'in karşılığını verıyorsa iyi yoksa kes çöpe at
Şeyy yaaa
Kısa. 😕
Gururumm yerlebirr☹️
Normal kullanmasını bilene
Enerjime bağlı birde karşımdakine kokan bi kadına denk geldim erekte bile olmadım.
normal bir penis 1.70 boy gibi
1.80 boyum var
Normal bu. büyük 18 cm'den sonra başlıyor
Doğrudur :)
Kötü demedim neyse onu dedim. İki defa evlendim ikisinide gördüm
Fark varmıydı
Hayır var diyenede inanmayın.
Vay be boşuna kafaya takıyorum demeki
Dert etmeye gerek yok, ortalama
Bu niye bu kadar mannak
O kadarda mannak değil kardeş bee
İyidir adam olana çok bile