Kız kankamın sevgilisi oldu ve ona nudelar atarken ilk önce bana atıp soruyor beğenir mi diye sevgilisi. Bunu bana güvendiği için mi yapıyor yoksa benle bir şeyler istediği için mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız şehir dışından geldi. Akşam buluşacağız ve biraz yakınlaşacağım devamı gelirse ilerlerim.
Kız kankam şehir dışına taşındığından beri bana karşı çok değişti?
sevdiğim bir arkadaşımdı artık merhaba nasilsindan ilerisi olmuyor.. 8 ay boyunca birlikte olduk guzeldi ama onu kaybettiğime değmedi bence ama sizin ilişkiniz pek bizimki gibi değil sevis çok istiyorsan 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence seni azdirmak istiyor sever kadınlar böyle seyleri ama asla düşme tuzağa böyle iyisiniz
Başarıyor zaten azdırmayı ama belli etmedim şu ana kadar. Tuzağa düşme derken?
sevişince arkadasliginiz biter asla eskisi gibi olunmaz hatta fu. kbdyy olursunuz hos değil bence bir arkadaşımla böyle oldum pişmanım
Ya bi kere seviselim istiyosa bitsin arkadaslik eğer bitirmezse zaten bayram ederim. Sen niye pişman oldun
sevdiğim bir arkadaşımdı artık merhaba nasilsindan ilerisi olmuyor.. 8 ay boyunca birlikte olduk guzeldi ama onu kaybettiğime değmedi bence
ama sizin ilişkiniz pek bizimki gibi değil sevis çok istiyorsan 😀
8 ay sonra sizi durduran neydi sıkıldınız mı. Şehir dışından gelince ayartmak istiyorum kendisini umarım sonuç alırım
aşık oldu çünkü.. sonra bitirdik aramızdaki seks olaylarını
E sevgili olarak devam etseydiniz keşke belki mutlu olurdunuz. Hayırlısı
bana değil başkasına 😀 neyse ne yapacağın sana kalmış
Hee anladım, ben sana aşık oldu sandım. Evet sanırım yapmak istiyorum
kız gel beni s*k diyor sen hala kanka kanka diye dolanıyon etrafında :)
Şehir dışında olmasa bir de sevgilsi olmasa affetmem
lan sevgilisi varken sana nude atıyor daha ne olsun bas geç
Şehir dışından gelince buluşacağız. Buluşunca illa ki foto konusu açılıcak ordan bir şeylerin devamını getirmek istiyorum
mutlaka girişimde bulun. baş geç dostum
Arabayla gezicez o sırada bana yolladığı şeylerden konuşup yakınlaşıcam zaten bu aralar çok kudurdu kız neler neler yolladı
tamam işte o fotolardan gir muhabbete yavaştan dudağına yapış
Aynen öyle yapıcam karşılık verirse basarım zaten çok azgınlaştı bu aralar
Eve geçiyoruz
Hadi kardeşim beline kuvvet :)
Bastım kdjxzmsjzjxlkfdmcm
Nude sansürlemeseydin
Oldu canım jfjrkfofkfkfk
fotolar nasıl? göğüsler görünüyor mu?
Evet
o zaman bu iş kankalığı aşar kanımca
Ya ama sevgilisi var madem ondan niye ayrılmıyo
böyle şeyleri seviyor demekki... muhtemelen konuştuğu ve resim attığı başkaları da vardır
Başkalarına atıyor mudur bilemem ama o böyle yaptıkça benim içimde arzu birikiyor. Sence bi umut var mı kızla sevişebilmem için. Nasıl kendime çekicem
Ne kadar saçma
Niye