Sevgilimle Tinder'da tanıştık, ilk buluşmada seviştik, şu an ise 1,5 senedir sevgiliyiz. Bu bizim ilişkimizi basitleştirir mi?

Sevgilimle tinder üzerinden tanıştık. Ben ciddi bir ilişkimi yeni bitirmiştim ve duygusal boşluktaydım, takılabileceğim insan arıyordum. O da zaten dünden razıydı böyle bir şeye, kadın arıyordu. Tinderdan tanışıp ilk buluşmamızda seks yaptık. (Troll diyecekler olabilir ama size yemin ederim ki troll değil. Bizzat bunu yaşadık.) Daha sonraki 2-3 hafta boyunca bana karşı ilgisi aşırı arttı, buluşmadan önce haftada bir beni yoklamak için yazarken her gün konuşur olduk. Kıskanmaya başladı, flört olduk, 3 ay sonra da sevgili olduk. 1,5 yıldır da birlikteyiz. Beni ailesiyle bile tanıştırdı ama ben onu henüz tanıştıramadım. Bizim tanışmamızın biraz farklı olması ilişkimizi basitleştirir mi? Biri nasıl tanıştınız diye sorunca cevap veremiyoruz.

Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, bu kadar cevap geleceğini düşünmemiştim. Olumlu yanıtlar veren herkese teşekkür ederim. Bu sitede muhafazakar kullanıcı çoğunlukta olduğu için soruyu yazarken korkmuştum ama tepkileriniz için teşekkür ederim. 1,5 yıldır bir tane büyük kavgamız bile olmadı ve bir kere bile ayrılmadık. Umarım hep böyle devam eder. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum
Sevgilimle Tinder'da tanıştık, ilk buluşmada seviştik, şu an ise 1,5 senedir sevgiliyiz. Bu bizim ilişkimizi basitleştirir mi?