şöyle söyleyim altıma aldıgımda bacaklarını belime doladıgında yüzüne tokatı atınca ve o an da bogazı sıkınca ama tabi aşırıya kacmadan ve aniden de kökleyince kadın zevkten kuduruyor daha cok istiyor
Senin sorunun mu var? İlk kez beni böyle konuşmaya zorladı biri resmen. Evlenmeden olmaz der diyorsun ya o yüzden öyle söylüyorum. İstediğimi söyledim şu an yapacağımı değil. Ben senin bildiğin o pis kızlardan değilim sana açıklama yapıyor olmam bile gereksiz.
Genel konuşmanın kimseye zararı yok. Sen de öylesindir demiyorum zaten.. Bu fanteziye sahip çoğu kadın henüz bakire.. daha penisin vajinaya nasıl girdiğini bilmeyen kızlar erkek bedeni altında ezilip acı çekmek istiyor 😅😅 anlamadığım konu bu tam olarak bu..
Fantezi kurup yaşamayı hayal edebilirsiniz. Bu çok normal ama erkeği bulur bulmaz o fantezileri gerceklestirmeyin.. herseyin zamanı var bence. İlk önce sekse bir alışın zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenin kendi vücudunuzu tanıyın.. sonra işler fanteziye dökülür zaten 😅🤤🤤
Gel analde diyelim yeterince sertlik yaşarız öldürmeden tabii😅
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Her şeyin bir sınırı var acının da bir sınırı olacak tabii ki. Eski kız arkadaşımla anal yapıyorduk sertlik seviyor diye kız Bir de üstüne para alıyordu😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bdsm seviyorsun demekki olabilir tercih meselesi
sadece cinsellikte mi.. yoksa cinsel dışında da var mı böyle zevklerin? uzun yıllar bdsm ilişkilerim oldu. maledom um..
Hayır tabi ki cinsellikte. Hem bdsm kadar da değil düşüncelerim. Genel olarak güncele yazdım :)
anlıyorum... sert ilişki seviyorsun sadece..
Hard seks iyidir. Ama dozunda.
Sendeki uçuk bir fantezi. Kimse öyle zevk almaz
Güncele yazdım bak bence çok da uçuk değil
Güncellemedeki gibi olabilir
Bu normal bir şey. Herkesin haz noktası farklıdır. Ama genel olarak kadınlar sert ilişkiden zevk alıyor. İstediklerin normal yani.
Güzel fanteziler her kadın istemez isteyende ve baş edebilen kadın ayrıcalıklı olur
Alışırsın bebeksi😉
Seni Bi zihkmek lazım ki dayak mı yedin yarrq mı anlamıcan 😁
Bizim erkekler seni sakat bırakabilir çünkü ellerinin ayarı yoktur
Hayır tatlım hepimizin istediği şeyi istiyorsun
Yaa gerçekten mi
Kalmayı tokat oral sert giriş çıkış hepsimi kokleyip heryerin dikilirken el ayak bağlamak yatermi
böyle bir birliktelik yaşadım seni anlıyorum ne istedigini
Erkek için nasıl bir duygu
şöyle söyleyim altıma aldıgımda bacaklarını belime doladıgında yüzüne tokatı atınca ve o an da bogazı sıkınca ama tabi aşırıya kacmadan ve aniden de kökleyince kadın zevkten kuduruyor daha cok istiyor
Anladım güzelmiş
senin kafanda tam olarak ne var?
Sen bilirsin benim kafamdakileri :)
Nerden bileyim rebkler ve zevkler sonuçta:) bu kadar da çekinme
Cekindigim yok biliyorsun zaten😀
Peki tamam zorlamayım seni:)
Diggyde vs sert kokleyip kalçada vs tokat boğazı sikip memelerine vs sertçe avuclamak
Bak bu güzel işte dozunda
Vaybe neyseki sanalda atıp tutuyorsunuz 🤣 gerçekte hadi desem evlenmeden olmaz der şimdi 🤣
Ne alakaa ne alakaa. Ben burada yapacağımı mı söyledim? Yapmak istediğimi söyledim. Buradaki erkeklerle de asla birlikte olmam zaten.
Komşun olmadığım ne malum mk başka gezegende mi yaşıyoruz 🤣
Ayrıca insan yapmayacağı birşeyi neden ister ruh hastalığından başka bir şey değil
Senin sorunun mu var? İlk kez beni böyle konuşmaya zorladı biri resmen. Evlenmeden olmaz der diyorsun ya o yüzden öyle söylüyorum. İstediğimi söyledim şu an yapacağımı değil. Ben senin bildiğin o pis kızlardan değilim sana açıklama yapıyor olmam bile gereksiz.
Çok şey istemiyorsun da sonra ağlıyorsunuz sinir bozucu bir durum
Onun da dozu olmalı :)
Ya bir tane tokata ağladı birisi geçenlerde sinir oldum.. Bir de yazışırken söyle ez böyle ez kızart morart falan diyorsunuz
Önce genel olarak konuşma:) bu şekilde kesin şeyler söyleyip gerçekte ağlamış olmak onun saçmalığıdır.
Genel konuşmanın kimseye zararı yok. Sen de öylesindir demiyorum zaten.. Bu fanteziye sahip çoğu kadın henüz bakire.. daha penisin vajinaya nasıl girdiğini bilmeyen kızlar erkek bedeni altında ezilip acı çekmek istiyor 😅😅 anlamadığım konu bu tam olarak bu..
Öyle bir söyledin ki sanki onların içinde ben de varmışım gibi 😄 evet doğru söylüyorsun ben de öyleyim :))
Hahahhahaha
Fantezi kurup yaşamayı hayal edebilirsiniz. Bu çok normal ama erkeği bulur bulmaz o fantezileri gerceklestirmeyin.. herseyin zamanı var bence. İlk önce sekse bir alışın zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenin kendi vücudunuzu tanıyın.. sonra işler fanteziye dökülür zaten 😅🤤🤤
86 kiloyum sadece gövdemle bile senin her herini kıpkırmızı yapabilirim
🙈
bire bir konuşsak ben sana daha neler derim de işte buradan milletin içinde olmuyor:D
Gel analde diyelim yeterince sertlik yaşarız öldürmeden tabii😅
Her şeyin bir sınırı var acının da bir sınırı olacak tabii ki. Eski kız arkadaşımla anal yapıyorduk sertlik seviyor diye kız Bir de üstüne para alıyordu😅
Peki sen Anal'a karşı mısın?
Şu soruyu sorup neden cevap yazmazsınız anlamam 😀
Sana bunları yapmak lazım
Doymam lazımm
Doyuralim seni
dayanamıcaan şeylerin fantezisini kurma 😂
🥲🥲
bu anlattıklarının 10da 1 ini yapmakya kalksalar koşarak kaçarsın 😂😂
Bir göreyim bakalım sevmezsem yapmam 😁
seninki fanteziden ibaret 😂 reelde dayanamazsın
Aradığım ilişki jsjsjsj
E tamam yapılır zor değil
Yapılır mıı
Zaten benim normalim o 🙄 Kelepçe, zincir falan?
Onları sevmem ya
Hmmm sadece sert. Olur ben okeyim 👌
Memnun kalacağını 100% garantilerim
Bdsm diyorsun yani? Meraklısı epey var 😂
Hayırr değil yaa o çok saçma
Bana göre değilsin
sen iste kemiklerini bile kırar :D
Sadece dayak sevmiyor musun
Harikasin
Sen ne kullanıyorsun
Offf saçlarından çekerek sertçe
Immhhh