Öfke problemi var ne yapmalıyım?

Nişanlım karakter olarak iyi biri ince düşünceli, sorumluluk alabilen biri, sevmediğim yönü öfke problemi var, alıngan, bazı konularda dediğim dedik biri. Açık sözlü aklındakini her kim olursa olsun pat pat söyleyebilir. Kötü yanı öfke anında insanın kalbini kırabilir olması. Sonrasında pişmanlık duyuyor özür diliyor ama iş işten geçmiş oluyor. Bu sebepten çoğu kez nişan atmayı düşündüm. Şimdi böyleyse ilerde neler yapar diye, hatta ailesine yansıtamadığı çoğu şeyi bana yansıtabilir diye. Ama aklıma takılan yeri bu kişiyle cinsellik olmasa da cinselliğe yönelik İlişkiler yaşadım. İlk kez böyle bir şey yapıyorum. Ve bazen aklımda takıntı yapıyorum. Ayrılırsam kendisi ailesine ve başkalarına rezil olacağını düşündüğünden beni karalar mı tehdit eder mi diye bundan emin olamıyorum. Ortak tanıdık insanlar çok. Bu sebepten ve adının konmasından dolayı ayrılamıyorum. Bir yandan ona karşı hislerim var ne yapsam bilemiyorum. İyi zamanlarında iyi evet konuştuğumuzda anlaşabiliyoruz evet ama istemediği bir durum da direkt sert tepki gösterebiliyor. Ne yapmalıyım?

Öfke problemi var ne yapmalıyım?