Merhaba KS canlar. Son birkac aydır cinsellik yaşamadım. Bu yüzden son zamanlarda aşırı istek oluştu. Kendi kendime de yapmaktan zevk almıyorum. Bunu nasıl yenebilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Cinsellik yaşamadığınız bir dönemde artan cinsel istek ve bununla başa çıkma şekli, birkaç farklı strateji kullanarak yönetilebilir. Bu durumu ele almak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
Egzersiz Yapmak: Düzenli fiziksel aktivite, enerjinizi ve dikkatinizi başka bir yöne kanalize eder. Egzersiz yapmak, hem zihinsel hem de fiziksel olarak sizi meşgul edebilir ve cinsel isteğinizi azaltabilir.
Yeni İlgi Alanları: Kendinizi meşgul edecek yeni hobiler veya ilgi alanları bulmak, zihinsel olarak başka şeylere odaklanmanıza yardımcı olabilir. Resim yapmak, müzik dinlemek veya bir spor dalıyla ilgilenmek gibi faaliyetler bu konuda etkili olabilir.
Sosyal Aktiviteler: Sosyal etkinliklere katılmak ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek, dikkatinizi başka şeylere çekebilir ve yalnızlık hissini azaltabilir.
Meditasyon ve Yoga: Meditasyon ve yoga gibi rahatlama teknikleri, zihinsel olarak rahatlamanıza ve cinsel düşüncelerinizi kontrol altına almanıza yardımcı olabilir.
Nefes Egzersizleri: Derin nefes almak, stres ve cinsel isteği kontrol etmenize yardımcı olabilir.
Düşünceleri Yönlendirmek: Cinsel düşünceler yoğunlaştığında, dikkatinizi başka konulara yönlendirmek için bilinçli çabalar gösterin. Özellikle, kendinizi meşgul edecek projelere veya görevler bulmak faydalı olabilir.
Cinsel Eğitim: Cinsellik ve arzular hakkında bilgi edinmek, bu süreçte rahatlamanıza yardımcı olabilir. Cinsellik üzerine bilgi edinmek, arzu ve istekleri daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Profesyonel Yardım: Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa ve kendi başınıza başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir terapist veya cinsel sağlık uzmanından destek alabilirsiniz. Profesyonel yardım, duygusal ve psikolojik destek sağlayabilir.
Kendinizi İyi Hissettirme: Kendi kendinize iyi davranmak ve kendinizi ödüllendirmek, genel ruh halinizi iyileştirebilir ve bu süreci daha yönetilebilir hale getirebilir.
Bu stratejiler, cinsel isteğinizi yönetmenize yardımcı olabilir ve dikkatinizi başka alanlara yönlendirebilir. Her bireyin ihtiyaçları ve tepkileri farklıdır, bu yüzden en iyi yaklaşımı bulana kadar farklı yöntemleri deneyebilirsiniz.