Bazı kendini bilmez dişi şeytanlar sanırım sadece erkekleri azdirmak ya da takipçi kasmak için sutyen giymiyor!

Minicik meme ucundan tahrik olanlara da ayrı parantez acmak istiyorum Allah akıl fikir versin diyorum...
Bazı kendini bilmez dişi şeytanlar sanırım sadece erkekleri azdirmak ya da takipçi kasmak için sutyen giymiyor!

Minicik meme ucundan tahrik olanlara da ayrı parantez acmak istiyorum Allah akıl fikir versin diyorum...
Herkesin kendi tercihi bende takmıyorum her zaman sütyen mi olur aşırı ucu bell olursa transparan vs giyersem göğüs ucu pedi ya da direkt sadece sporcu sütyeni iyi oluyor normal sütyen kullanılmaz
Bı dediğin amaçlar da olan illaki vardır ama ciddi anlamda sütyen sevmeyen rahatsız olan hele ki o yaz sıcaklarında rahatsız olan pişik edecek boyuta kadar terletmedi vs gibi etkenleri de göz ardı etmemek lazım
Cevap
23Cevap
Neden "erkekleri azdırmak" akla geliyor da, "rahatlık" akla gelmiyor? Yine bir "kadının kadınları gömmesi" durumuyla karşı karşıyayız, maalesef ki kadınları savunmak bir erkek olarak bana düşüyor. Hemcinslerini eleştirerek "ben daha ahlaklıyım" mesajı veren kadınlara İngilizcede ("pick me" girl) deniyor. Sütyen giymeyen kadınların erkekleri azdırmaya veya ilgi çekmeye çalıştıklarını iddia ederek erkeklerden boncuk toplamaya çalışıyorsun. Sütyen giymeyen kadını "dişi şeytan" olarak yaftalamışsın bile. Asıl kadınların erkeklere "size ne, kadın ister sütyen giyer istemezse giymez" demesi gerekmez mi? Sütyen giymeyen kadın için niyet okuması mı yapacağız? Daha kadınlar olarak dayanışmayı, birbirinizi kollamayı beceremiyorsunuz, erkeklere karşı haklarınızı nasıl savunacaksınız?
Sütyen giymiyorum, göğüs ucu pedi kullanıyorum. He görünse de kimseyi alakadar etmez o ayrı, çok kıskanıyorsan sen de aç. Varoş varoş pick me girl havalarına girme.
👏👏👏👏
@ANormalizm sütyen deyince algıların açıldı 🥲😄
Benim algıları öyle ufak tefek şeylere açılmaz 😊
@ANormalizm umarım 😄
avrupa sahillerinde, cok ustsuz altsiz gore gore, umursamaz oluyorsun, sutyen takmamasi ancak cok efsane memesi olacakki
Sen niye bu kadar dert ettin ki gece gece milletin memesini
Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu? İsteyen istediğini giyer. Kendini daha güzel hissettiği sürece dilediğini yapar. Hicbirinizin haddi değil.
Keşke hiçbir bayan südyen takmasa. Kadınları daha da dişi gösteriyor
Yani bana her türlü çekici geliyor yeter ki canım istesin
İlerde yer çekimine karşı koyamayinca görürüm onları
Bu olayı çoğunla küçük bedenli olanlar yapıyor olmayan şeyi nasıl göstermeye çalışıyorlar sadece
Sütyen giymemek sorun değil. Sorun ucu göstermek. Sadece orası kapatılabilir yani.
Ben bile erkek olarak alttan hep atlet giyerim belli olmasın diye
Bir tek sana itici geliyor
Sana ne kiz millettin meme bekcisi misin
Tamam sen mental olarak zirvedesin en insan en olgun sensin
Kimse takmasın bence 😄
yoo göğüsüne güvenen giymiyor :D
Bence kışkırtıcı görüntü sağlıyor
Meme cinsel organ değil
Neden itici olsun ki sende giyme bence
Memelere ozgürlük hocam
galiba bir tek sana itici gelyor:)
boş ver kanka takılma