O karın kısmı kasıklar kol ve damarlar o kadar guzel ki.. arzulamamak elde degil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin vücudu ilgimi çekmez, beni benim olan alakadar eder.. Ayrıca sadece erkek bedeni çekici değildir, kadın bedeni de estetiktir ve bazı kadınlar da bana çekici gelir.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim içinse kadın vücudu öyle. Saçları, boynu, sırtı, omzu, göğüsleri, karnı, kasıkları, bacakları, bacaklarının içinden dizlerine ve kadınlığı. Estetik olarak çok aşırı çekici.
012 Yorumla
Soran+1 yılbana da karşı cins öyle geliyorr iste
Cevap sahibi+1 yılÇok normal ki. Baksırın için seviştikten sonra tahrik olmuş bir penis hele sanırım o an zirvesi, peak noktasuı olur çekicilikte sizin için
Soran+1 yılaynen oyle
Cevap sahibi+1 yılTecrübe etme fırsatın olmustur umarım. Olmadıysa da en kısa sürede olur diyeyim
Soran+1 yılOldu cok sukur
Cevap sahibi+1 yılO zaman tecrübeden konusuyorsun ne dediğimi daha iyi anlamıssın, sevindim. Sen erkek bedenine neler yapmayı seviyorsun peki o zaman?
Bizim size neler yapmayı sevdiğimiz malum
Soran+1 yılBağlayip o vücuda tamamen hakim olmayi cok severim meselaa
Cevap sahibi+1 yılVaaaay, tarzını sevdim.
Soran+1 yıltesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek, zevkli bir tercih. Aynısını kadına yapıp, onu orgazmn ucuna getirmişken geri çekmekten ben de ayrı zevk alırım. O yüzden böyle bir eşy demen ilgimi çekti
Soran+1 yılçok degisik bir duygu
Cevap sahibi+1 yılKArşındaki partnerini baştan cıkarmak onun zevkinin kontrolünü tutmanın verdiği haz bambaşka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlginç oysaki kadın vücudu daha estetik
013 Yorumla
Soran+1 yılKarşı cinse ilgi duyduğun için sana öyle geliyor ben de ayni sekilde karşı cinse ilgi duyduğum icin daha çekici ve güzel geliyor
Soran+1 yılhemcinslerimden soğudum acikcasi ya
Soran+1 yılÇekmediğim kalmadı onlardan ne triplerine dayanılıyor ne egolarına bilmiyorum yani hicbirinden yüzüm gülmedi. Erkek arkadaslarım böyle değil trip falan yok gayet iyi anlasıyoruz ama kızlarda bir de çekememezlik durumu var gercekten iğrendim artik annem haric tüm kizlardan soğumus gibi hissediyorum
Soran+1 yılAnladimm aynen herkesin görüşü farkli tabi ki 🙂
Soran+1 yılİyi uykular tesekkur ederim
Soran+1 yılRica ederiim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın düşlediği

buda yazaran gelenler 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok itici ilki :D o kadar da kaslı demedik
+1 yılBir kız olarak erkek vücudunu çekici bulman gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılbende vücudu harika olan kadın görünce böyle oluyorum :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok senin vucudun daha estetik bence guzel bir kalca meme uclari filan harika kizim 😄 sacmalama bir tek estetik yerimiz var o da malum bolge.
Kadinlarin ise vajina haric her yeri estetik.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence kadın vucududa harika ve aynı duyguları bende senin için duyuyorum. Dizde bizi çekici bulduğunuzda göre verelim birbirimize hasret bitsin nedersin n
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kadın vücudu daha estetik Yürüyüş endam ve aura erkeklerde pek yok. yani bence kendilerini izlettiremiyorlar pek.
333 Yorumla
Soran+1 yılBilmem bana oyle gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılO senin sorunun kadınları erkeklerden daha fazla izlerim. Kadınlardan hoşlanmama rağmen. Şu kadın mesela https://pin.it/6Otb4CE
Soran+1 yılEvet güzel kız
- +1 yıl
Bu mu güzel kadın o. O
Kadınları begenme işini siz bize bırakın ciddden :D
Soran+1 yılBen beğenmiyorum ki :D
Soran+1 yılAma çirkin değil yani güzel bence
- +1 yıl
Yok ya :D inan kadın olarak çok daha güzel fizikler ve yüzler var :D Bence bir kere beyaz ten daha iyi :D
Bu kadının çekici hiç bir yanı yok ahah :D Türkiye'de sokağa çıksam çoğu kadın bundan güzeldir - +1 yıl
Soran+1 yılSarı saç hoşuma gitmiyor pek
- +1 yıl
Yani fiziğine odaklan :D Ben saç rengi için atmamıstım
Soran+1 yılHa evet fiziği güzel
- +1 yıl
Yani bence de
Diğer kadına göre fiziği daha estetik ve çekici. Saçlar konusunda ise dalgalı uzun kumral-siyah saçlar güzel oluyor. (Türkiye'de kızıl yok çok maalesef ahah )
Soran+1 yıl:):)
- +1 yıl
:D :)
Sen kendi fiziğini nasıl yorumlarsın?
Soran+1 yılgüzel bir fiziğimin olduğunu dusunuyorum spor yapıyorum
- +1 yıl
Güzelmiş. Ne kadar süredir yapıyorsun spor
Soran+1 yılliseden beri yapiyorum yani yaklasık 10 senedir falan
- +1 yıl
Wow çok iyimiş cidden. Güzel kendini adamışsın, kıskandım. Uzun süre yapabilmenin sırrını bir de ben çözebilsem lol
Hep bir süre sonra saldım merak ettim o yüzden
Soran+1 yılSpor yapmayı seviyorum kafa dağıtmak için bire bir :) kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor
- +1 yıl
Valla kıskanılası :D Ben tek başıma sevmediğim için yanıma birini aradım hep oda denk gelmedi. Ama bakalım tekrar bbaşlamak istiyorum bende. Vermem gereken bir 3-5-8 kilom var ahah
Kıskandım tekrar tek gidip kafanı dağıtabilmeni
Soran+1 yılUmarım sen de başlayabilirsin :)
- +1 yıl
Başlamakta sıkıntı yok :D DEvamını getirmek işte problem ama sağol ahah :)
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback Canım benim bana attığın kadın sıradan bir kadın. Her yerde sarışın var. Bu hatun ise moda dünyasını sallamış olan tanrıça gibi hatun. Ona çirkin demek için kör olmak lazım. 80 lerde hatuna aşık olmayan yok.
- +1 yıl
Bak yorumları okursan ben açıkça saçı için değil, vücudu için dedim ki moda dünyasını sallayabilir. Moda dünyasında kadınları 0 beden yapmak açlığa ittiklerini düşününce, dönemin kadın figürüne yön vermek için modelleri kullandıklarını göz önüne alınca unutmamak lazım ki modelleri çokta sallamamak laazım.
Ayrıca bak sıradan kadınlar daha seksi olabiliyor. " Türkiye'de sokağa çıksam çoğu kadın bundan güzeldir" ilk sözümdü neredeyse.
Son olaraksa benim paylaştığım kadının fiziği net daha seksi.
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback Kardeşim güzellik görecelidir ama bu kadının güzel olduğu tescilli senin beğendiğin tarz çok sıradan. Hiç bir albenisi yok. Buraya sarışın hatunlarda atarım bu kadına bin basan.
- +1 yıl
Aynen modanın bize güzel diye itelediği güzellik algısı çünkü daha doğru ve önemli. Güzellik görecelidir ve Beauty is in the eye of beholder, buna katılıyorum. Fakat iki kadını fizik olarak kıyasladığında güzel olan belli. Sen kendine güzel geleni, güzel diye söyleyip başkasının fikrine gelince diğerine sıradan diyorsan bence kendinle çeklişiyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback kardeşim modayla ve de sanatla ilgilenen biri olarak sarışın olan hatun çok klasik ve sıradan. O yüzden beğenmiyorum üstelik modanın dayattıkları tam olarak senin bana attığın kadındır. Yıllardır süre gelen sarışın barbie bebek tarzı kadındır. Benim attığım kadın ise egzotik güzel. Ve alışıla gelmişin dışında biri.
- +1 yıl
Sjw'lerin baskısıyla şimdi ortaya çıkan güzellik anlayışını şu an güzel anlayış saymakla Barbie bebek güzelliğini güzellik anlayışı saymak aynı şey. Neden şimdi egzotik olana güzel demek zorundayız ve egzotik olmayınca güzel olunmuyor mu? Sıradan şey neden güzel değil? Moda ve sanatla ilgileniyorsan o zaman biraz o alana felsefik düşünce de ekle derim.
Naomi Wolf'un Beauty Myth kitabını oku derim hatta. Güzellik mitinden bahsediyorsak hele.
www.alaalsayid.com/.../...auty-Myth-Naomi-Wolf.pdf
" The more legal and material hindrances women have broken through, the more strictly and heavily and cruelly images of female beauty have come to weigh upon us" - +1 yıl
Hatta
"It is no accident that so many potentially powerful women feel this way. We are in the midst of a violent backlash against feminism that uses images of female beauty as a political weapon against women’s advancement: the beauty myth."
Bu eserin en güzel cümlesidir denebilir. Moda dediğmiz şeyin aslında ne olduğunu açıkça ifade ediyor kadın.
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback İyi güzelde sana attığım hatunun hali 1980 yılında ki hali. Üstelik sıradan biri güzel görmeme gayet normal. Çünkü Edirneli olduğum için babamda Slav kökenli olduğu için her zaman sarışınları görüyordum ve bir zaman sonra bunun pekte albenisi olmuyor. He bu demek değil ki sarışınlar çirkindir. Hayır ama attığınız kadın sarışınların arasında da çok olağan bir tip ondan hoşuma gitmedi.
Cevap sahibi+1 yılElimde olan bir şey değil. Ben sarışını çok gördüğüm için normal geliyor ama benim bile hayranlıkla izlediğim sarışın bu hanımefendidir. https://pin.it/2QiMob1 https://pin.it/kgmZLtZ
- +1 yıl
Bende sana diyorum ki moda dünyasının, mankenler üzerinden bize itilen algılar güzellik algısı üzerinde yapay bir düşünce yaratıyor. Bir kadının güzel olması için egzotik, nadir, farklı olmasına gerek yok. Bkz. Gülşen Bubikoğlu.
![Erkek vücudu harika değil mi ya bayılıyorum 😍?]()
Şu kadın burada paylaştığımız kadınların hepsinden güzel.
Güzellik "aesthetic" ile alakalıdır ve bu da bizim algılarımızla alakalı. Sana normal gelen sarışın dışarıdaki 80 kişiye güzel gelebilir, sana güzel gelen ise dışarıdaki 60 kişiye çirkin bile gelebilir. Ama sana güzel geliyor ya da bana çirkin geliyor diye bir kadın ya da estetik değeriyle incelediğimiz hiç bir şey güzel ya da çirkin olmaz. Ancak bana moda dünyasının servis ettiği güzellik anlayışını güzel demek çok sığ geliyor o kadar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem sen kadın olduğun için bence öyledir diye düşünüyorum ama engelli bi erkeği kimse istemez mesela
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınları olduğu gibi bazı erkekleri de özenerek yaratmıştır bebeyim🥰
10 Yorumla
+1 yılBence erkekler yabani bir kaktüs gibi ama kadınlar öylemi her yeriyle sanat eseri Adkkdks
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir siz öylesiniz asıl... harika ya
- +1 yıl
Yok kabul etmiyorum siz öylesiniz
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılNormal bişey erkeklerde kanım vücunuda arzu duyuyorlar
00 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygular karşılıklı bende dolgun meme kalça seviyorum 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel 😀
Aynı şeyi bizde sizin için düşünüyoruz
10 YorumlaSırt çizmeyi seven birisi olarak yorumladım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılçok severim :)
Soran+1 yılBayılıyorum
+1 yılHer erkek değil
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılErkek delisi 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen iste şu an yüzlerce boydan gelir sana :))
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya öyle abaza da degilim :) ama hosuma gidiyo yanş
Soran+1 yıl😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBende kadın vücudunu arzuluyorum harika 😍
02 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Değiş tokuş yapalım 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılKnk libidon yükselmis ondan böyle geliyor 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılYok yüksek değilken de böyle dusunuyorum 😃 ama hep yüksek
- +1 yıl
O halde manitin kucağından inmiyosun
Soran+1 yılmanit yok ya ama olursa inmem evet
- +1 yıl
Yapalım sana şöyle senin gibi birini
Soran+1 yılYok özellikle arayinca olmuyo kendiliğinden olur elbet
- +1 yıl
O halde cluba falan gjtsene
+1 yılEvet harikayız ama emek verilirse
02 Yorumla
Soran+1 yıloylesiniz
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBence şu an sen sen değilsin🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yıldegilim bence de 😀
- +1 yıl
Bence de yani yazdığını okuyunca bile içim gitti🤣🤣
Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
🤣🤣 öyle ama gece gece başımıza iş açtın🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel bölge nasıl sence?
01 Yorumla
Soran+1 yılsüper
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de kiz vücudu severiz canim
02 Yorumla
Soran+1 yılne güzel canim
Cevap sahibi+1 yılO zaman sarilmali😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılHafif göbekli olan ben
01 Yorumla
Soran+1 yılolsuunn
+1 yılDeğil mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kadın vücuduna da bayılıyorum
00 YorumlaKaslımı seviyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılyess
+1 yılBeni gör sabaha kadar eriteyim seni
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canim saol
+1 yılSırtta önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Benim vücudum nasıl
Benim vucudum gibimi
04 Yorumla
Soran+1 yıleveeettt
Soran+1 yılolmazz
Bıçak kemiğe dayanmış gibi
00 Yorumla
+1 yılDimi? :)
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Tadını çıkaracak birini bulursam buna inanıcam.
Soran+1 yılKizlarin coğu belli etmese de içi gidiyor
- +1 yıl
Doğal olarak öyle olmalı zaten. İnsanın kodlamasında bu var.
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
Bunu yaşamayı ve yaşatmayı seven bir kadın bulursam çok mutlu olacağım ama herkes bir kasıntı. Sıkıntılı...
Soran+1 yılumarim kendine gore birisi denk gelir sana daa
- +1 yıl
Kısmet
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel konuşalım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılYav bırak
04 Yorumla
Soran+1 yılne birak
- +1 yıl
Erkek vücudunu ovmeyi
Soran+1 yılNeden? begendigim seyi överim her zaman