Kime ne gibi bir zararım varda istediğim gibi yaşayamıyorum istediğim kişilerle? Neden böyleyiz biz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben Türkiye'de eşcinsel olmasını istemiyorum ama olmak isteyene bir şey diyemem hakkım yok beğenmiyorum ama senin kararın diyorum onun üstüne gidip psikolojik baskı kurmak hakkımıza değil
13 Yorumla
Soran+1 yılYani kimsenin kimseye zararı olmadığı sürece herkes istediği gibi yaşasın. Insanlar başkalarının hayatında söz sahibi olmaya bayılıyor maalesef
Soran+1 yılBıktım artık dayanamıyorum valla bu yobaz insanlardan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılElhamdülillah Müslümanım, Allah'ın lanet ettiğine ben de saygı duymuyorum, istemiyorum da. Aksini yaparsam Allah'ı gücendirmiş olurum. Bu psikolojik bir rahatsızlıktır, acilen psikoloğa gidilmelidir. Tövbe edilmeli, hatalardan dönülmelidir. Allah en uygun gördüğü zamanda da tövbe edenleri bağışlar, affeder. O'nun merhameti en yücedir.
06 Yorumla
Soran+1 yılKankacım beni allah böyle yarattı ben sonradan gidiyim de gay olayım demedim ikincisi sanane benim günahlarımdan hani dini çok iyi biliyorsun ya başkalarının hayatınada karışmaman gerektiğini bilmen lazım diğer dünyada ben vercem hesabını sen değil sana ne oluyor ne haddine allahın kendi böyle yarattığı kulunu yargılamak
Cevap sahibi+1 yılBen yargılamıyorum, insanları hiç yargılamam bu 1, dinimizce yapılması uygun görüleni söylüyorum bu 2. Allah beni böyle yarattı gibi bir şey yok bu deneylerle ispatlanmış. Sadece tek bir asgari durum var o da 2 tane organın olması yani hem kadınlık hem erkeklik organının olması. Eğer öyle bir durumdaysan Allah yardımcın olsun, bu durumda nasıl olmalıyım diye kendine soracak olursan araştırıp bulabilirsin. Aksi bir durumsa, bunun arkasına sığınıp Allah'a iftira etme. Çünkü aşk kişisel bir zevktir, şehvettir. Bunu eşcinsellik yönünde kullanıyorsun. Sen bu şehveti Allah'ın izin verdiği şekilde kontrol edebilirsin. Zaten bu yüzden psikolojik olduğunu söylüyorum. Erkeklere değil kadınlara ilgi duyarsın, kadın gibi davranmayı bırakıp erkek olursun ve öyle yaşarsın. Yetiştirilme şeklinden dolayı böyle oldun belki ama emin ol bunu da düzeltmek elinde, çünkü bu olay da psikolojiye bağlanıyor. Hz. Peygamber (s. a. s.) de, “Günahlarından samimi olarak tövbe eden kimse hiç günah işlememiş gibidir.” (İbn Mâce, Zühd, 30) buyurmuştur. Senin de tövbe etme nasibin var. Etmezsen de sen bilirsin. Senin günahın.
Soran+1 yılGizliden çıksana o zaman bir sürü sorum var bununla ilgili bakalım ne diyeceksin onkarada?
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorabilirsin zaten kimse kimsenin kimliğini bilmiyor.
Soran+1 yılboş ver o zaman çok uzun mesele çünkü
Cevap sahibi+1 yılTamamdır, yolun açık olsun🙋♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
+1 yıleeee çünkü kas kafaları bunu kabullenmek istemiyor ama öyle insanlarda var amaaan salla onları takan kim
114 Yorumla
Soran+1 yılBen maalesef çok takıyorum kafama ve yoruldum artık 19 yaşındayım gücüm kalmadı artık
- +1 yıl
yaa öyle deme be güç hep senin içinde sadece negatif düşüncelerle üstünü örtme yeter
Soran+1 yılBir süre sonra yapamıyorum artık şimdiden böyleyse geri kalan hayatımda nasıl olcak. En güzel olması gereken yıllarım berbat geçiyor
- +1 yıl
offf insanların hayat enerjisini sömürenlerin topunun ank yaw kardeş zamanla insanları takmamayı öğrenirsin umudunu yitirme ve mutlaka sana destek olucak arkadaşlar falan bulursun
Soran+1 yılBilmiyorum hiç öyle durmuyor ama bakalım umarım dediğin gibi olur
- +1 yıl
ne öyle durmuyor la destek çıkan bir allahın kulu bile çıkmadı deme sakın
Soran+1 yılÇıkmadı tabiki kim bilir benim gibi başka kaç insan var daha bir kişiye bile açıklayamadım derdimi
- +1 yıl
aaaaaaa la sen dağda mı yaşıyorsun nasıl biri olmaz
Soran+1 yılBöyle bir toplumda kime neyi nasıl söyleyebilirim ki
- +1 yıl
yani söyleyenler var öyle arkadaşlarımda var ve gayette kabul ettik
Soran+1 yılHerkes öyle olmuyor işte maalesef bu konuda şanssızım
- +1 yıl
hımmm yani bu konuda destek değilde köstek olan arkadaşların varsa ben destek olan bir arkadaş olabilirim istersenn
Soran+1 yılKöstek olmazlar ama pek destek olabilecek tiplerde değil bunlar. Olabilir ihtiyacım var buna. Teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
ayy ne dmeek
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece Türkiye'de değil dinci ve yobaz zihniyete sahip toplumlarda bu böyle
12 Yorumla
Soran+1 yılYobazlık olduğu kesinde bunun dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece geri kafalı kalmış dini bilmeyenler böyle davranıyor. Benim yaptığım günahsa bana günah yani kimseyi ilgilendirmemesi gerekiyor dinimizcede bu böyle. Keşke dini olması gerektiği gibi yaşasa herkes
- +1 yıl
Kelimelerin anlamını bilmeyen biri daha, dinci demek dini kendi çıkarları için kullanan demektir bunu neden sadece islam ile bağdaştırıyorsunuz, ama size de hak vermek gerekir çünkü bizim gibi Müslüman ülkelerde inandığı dini bilmeyenler çoğunlukta olduğu için din tacirleri bunu menfaatleri doğrultusunda kullanıyor ve cahil kesim onların dini kullandığını bilmiyor
+1 yılHollanda’ya git kanka bide nikah kıyarsın oh mis sana ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden başka ülkeye gitmek zorundayım ki rahat yaşamak için bu topraklar hepimizin. Aynı tepkileri mültecilere de verin en azından
- +1 yıl
Veriyoruz tabi de ben sana tepki göstermedim ya kal kardeşim banane lakin bu coğrafyada rahat edemezsin diye dedim
Soran+1 yılKinaye gibi geldi ondan bu şekilde cevapladım bu arada imkanım olsa 2 saniye düşünmeden giderim
- +1 yıl
Yanlış anlamışın kardeşim, hayatında bol şanslar diliyorum 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏
+1 yılÇünkü muhafazakar bi toplum var
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama keşke herkes kendine öyle olsa
- +1 yıl
Bence de herkes kendi hayatına bakmalı
Soran+1 yılKesinlikle diğer dünyada da kimse kimseden sorumlu olmayacak zaten herkes kendine bakmalı
Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Türkiyede olma kanka burası tehlikeli
12 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle
bneleri sevmiyoruz çünkü
07 Yorumla
Soran+1 yılSanane insanların güzel kardeşim olmasından
Soran+1 yıl*bne
Soran+1 yılSevme kanka bende senin gibi homofobicleri sevmiyorum ama saygı duymak zorundasın
Soran+1 yılÜslubundan belli zaten nasıl biri olduğun voş yapma bari
Gizli Üye(25-29)+1 yılDin diyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılDin diyen birinin başkasının hayatına karışmaması gerektiğinide bilir diye düşünüyorum. Diper dünyada herkes kendinden sorumlu sanane benim ne günah işlediğimden ben hesabını allaha veririm sen kimsin de allahın kulunu yargılıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYok ben karismiyorum herkes istedigi gibi yasar ama türkiyede insanlar bu yüzden karsi diye düsünüyorum yanlis anlama
Soran+1 yılHa doğru o konuda haklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılbize neden soruyon benim derdim bana yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne derdin var
Cevap sahibi+1 yılçok özel ve derin bir konu boş ver
Soran+1 yılUmarım halledersin
+1 yılİğrençsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılYanlız kalma diye çabalıyoruz işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı