Sevgilime başkasıyla sexting yaptığımı söyledim mesajlarıma bakmıyor sizce haklı mı?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve her gün seksting yapıyorduk. Sevgilime çok ısrar ettim ama 2-3 gündür çok yoğun olduğu için benimle ilgilenemedi bende o sırada bana yazan biriyle sexting yaptım. Sevgilim nasıl rahatladığımı sorduğunda biriyle sexting yaptığımı söyledim çok sinirlendi küfürler yağdırdı şimdi de mesajlarıma telefonlarıma bakmıyor. İlgisiz kalan benim suçlusu da ben oldum

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu haftanın başında buluşacaktık buluşmayı en çok kendi istiyordu o kadar hazırlık yaptım yer tuttum erteleyip durdu. şimdi de mesajlarıma telefonlarıma bakmıyor. aldatıldığımdan şüpheleniyorum. geçen hafta çevresindekilerin bana bir kız gösterdiğini söylemişti. ama ben istemiyorum dedi.
başkasıyla sexting yapmış olmama hala kırgın olduğunu hissediyorum ama böyle yapmasının ne anlamı var? onun şu an yaptığı gibi yalan söyleseydim daha mı iyiydi? neden dürüst olmak kaybettiriyor?
Sevgilime başkasıyla sexting yaptığımı söyledim mesajlarıma bakmıyor sizce haklı mı?